Neseniai vestuvių metines atšventę G. ir A. Clooney padėjo tašką gandams apie šeimos pagausėjimą

Liepos pabaigoje žiniasklaidoje pasirodė gandų, kad aktoriaus George’o Clooney (60 m.) ir jo žmonos Amal (43 m.)  šeima vėl pagausės.

Amal ir George'as Clooney filmo „The Tender Bar“ premjeroje Los Andžele.<br> Scanpix nuotr.
Amal ir George'as Clooney filmo „The Tender Bar“ premjeroje Los Andžele.<br> Scanpix nuotr.
 Amal ir George'as Clooney filmo „The Tender Bar“ premjeroje Los Andžele.<br> Scanpix nuotr.
 Amal ir George'as Clooney filmo „The Tender Bar“ premjeroje Los Andžele.<br> Scanpix nuotr.
George’as ir Amal Clooney švenčia septintąsias vedybų metines.<br> Scanpix nuotr.
George’as ir Amal Clooney švenčia septintąsias vedybų metines.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 6, 2021, 5:20 PM

Šaltiniai tvirtino, kad pora džiugia žinia pasidalijo su draugais per vakarienę restorane prie Komo ežero.

Jie netgi patikslino, kad pora vėl laukiasi dvynių. Bet praėjus kelioms dienoms po to, kai naujieną išplatino žiniasklaida, G.Clooney atstovas paneigė gandus.

Nuo to laiko Gerorge’as ir Amal viešumoje nesirodė iki pat šios savaitės. Jie praleido ir visus neseniai vykusius kino festivalius, tarp jų – Kanų ir Venecijos. Tačiau neatsisakė sudalyvauti G.Clooney režisuoto filmo „The Tender Bar“ premjeroje Los Andžele.

Amal premjeroje vilkėjo madingą aptemptą suknelę ir galutinai paneigė gandus apie savo nėštumą.

Pora rugsėjo 27-ąją minėjo eilines savo santuokos metines. Prieš 7 metus jie pasikeitė žiedais ir ištikimybės priesaika viename romantiškiausių pasaulio miestų – Venecijoje.

Šią porą iš, atrodytų, skirtingų ir nesusisiekiančių pasaulių daug kas laiko nestandartine. Holivudo žvaigždės ir britų žmogaus teisių gynėjos sąjunga galėjo ir neįvykti, jei ne atsitiktinis susitikimas aktoriaus namuose prie Komo ežero.

Tačiau būtent šis susitikimas ir pakeitė jų gyvenimą: G.Clooney pagaliau surado didžiausią savo gyvenimo meilę, o Amal, jau spėjusi save priskirti prie užkietėjusių vienišių, – ištikimą vyrą, patikimą partnerį ir nuostabų savo vaikų tėvą.

George’o ir Amal vestuvių metinių proga prisiminkime ryškiausius ir jautriausius jų bendro gyvenimo momentus.

2013-ųjų liepa: atsitiktinis susitikimas. George’o ir Amal meilės istorija prasidėjo netikėtoje vietoje – aktoriaus namo prie Komo ežero (Italija) svetainėje. Amal atėjo į svečius kartu su jų bendru draugu.

Dar iki to susitikimo Holivudo aktoriaus agentas paskambino jam ir įspėjo, kad Amal – kaip tik ta moteris, apie kokią jis seniai svajojo.

„Man paskambino agentas ir pasakė: „Sutikau moterį, kuri ateis pas tave į svečiau ir kurią tu panorėsi vesti“, – pažintį su Amal prisiminė G.Clooney, 2018-aisiais duodamas interviu TV laidų vedėjui Davidui Lettermanui.

Per pirmąjį susitikimą Amal susipažino ir su dviem svarbiausiais būsimojo vyro gyvenimo žmonėmis – jo tėvais.

Tą dieną jie taip pat viešėjo pas savo garsųjį sūnų.

Kaip prisiminė George’as, jie su tėvais ir Amal šnekučiuodamiesi praleido visą naktį.

„Sutikau tą moterį ir man užgniaužė kvapą. Ji protinga, linksma, graži ir gera. Mane tiesiog išvertė iš koto“, – neseniai vienoje tinklalaidėje George’as prisipažino įsimylėjęs Amal iš pirmo žvilgsnio.

2013-ųjų spalis: pirmasis pasimatymas Londone. Nuo pirmojo susitikimo iki pirmojo pasimatymo praėjo ištisi trys mėnesiai, bet pora palaikė ryšį elektroniniu paštu. Kaip tik šie pokalbiai ir sužadino jų abipusę simpatiją.

„Ilgainiui tapo aišku, kad mes jau daugiau nei draugai“, – pokalbyje su „The Holiwood Reporter“ apie susirašinėjimą su Amal 2017-aisiais papasakojo George’as.

Pirmasis jų pasimatymas įvyko garsiojoje Abbey Road garso įrašų studijoje Londone, kur G.Clooney tuo metu garsino savo filmą „Brangenybių medžiotojai“ („The Monuments Men“). Parodęs mylimajai savo darbo užkulisius, jis nusivežė ją į restoraną miesto centre.

Tą vakarą pora pirmą kartą atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre.

„Tai buvo nepaprastai madinga ir prašmatni miesto vieta. Kai iš ten išėjome, mūsų jau laukė apie 50 fotografų.

Bet Amal susitvardė kaip tikra čempionė“, – prisiminė G.Clooney pirmąjį pasimatymą su mylimąja.

George’as taip pat prisipažino, kad iš pradžių nebuvo tikras, ar jis tikrai patiko Amal, ir baiminosi, kad ją trikdys didelis jų amžiaus skirtumas.

2013-ųjų lapkritis–gruodis: romantiška kelionė. Vėlesnes šešias savaites G.Cloney praleido kartu su Amal Londone. Samprotaudamas apie tą gyvenimo laikotarpį, George’as prisipažino, kad tuomet pagaliau suvokė, kas yra tikra meilė. O štai jo mylimąją buvo apėmusios visai kitokios emocijos: ji nerimavo dėl ateities.

„Kai sutikau George’ą, man buvo 35 metai. Visiškai nesitikėjau, kad man tai nutiks.

Tuo metu aš nesvajojau sukurti šeimos ir susilaukti vaikų, aš tam nebuvau pasirangusi“, – atviravo žurnalistams Amal.

Gruodį pora išvyko į pirmąją bendrą kelionę – Kalėdų atostogas praleido Meksikos Šventojo Luko kyšulyje, kur dar labiau suartėjo.

2014-ųjų kovas: George’o praregėjimas. Kovą įsimylėjėliai išvyko į naują egzotišką kelionę – šįkart į Keniją.

Kaip tik ten, laukiniame krašte tarp Amal mylimų gyvūnų – žirafų, George’as aiškiai suprato, kad ji kaip tik ta moteris, su kuria jis norėtų praleisti likusias savo gyvenimo dienas.

„Pamenu, prie jos priėjo žirafos. Jos atsirado tarsi iš niekur. Aš ją fotografavau, o ji šypsojosi.

Vėliau pasakiau savo bičiuliui Benui: „Manau, turėčiau jai pasipiršti.“ Jis atsakė, kad tai gera idėja“, – pasakojo G.Clooney žurnalui „Vogue“.

2014-ųjų balandis: rankos ir širdies pasiūlymas. Sulaukęs draugo pritarimo ir pasvėręs visus „už“ ir „prieš“, G.Clooney ryžosi žengti svarbiausią žingsnį – pasiūlyti mylimajai savo ranką ir širdį.

Ant kelio aktorius priklaupė netikėčiausiu momentu.

Po vakarienės, kurios metu mėgavosi itališkais makaronais, George’as tarsi atsitiktinai paprašė Amal paimti iš stalčiaus žiebtuvėlį žvakėms uždegti.

„Ji atidarė stalčių ir iš jo ištraukė žiedą. Po to aš padariau viską, kas pridera: priklaupiau ant kelio ir paprašiau tapti mano žmona.

Bet Amal neskubėjo atsakyti: ji tiesiog žiūrėjo į žiedą ir kartojo: „O Dieve!“

Tai truko apie 20 minučių – visą tą laiką klūpėjau ant vieno kelio ir laukiau, kol ji man pasakys „taip“. Ją labai sukrėtė mano piršlybos“, – pasakojo G.Clooney apie vieną jautriausių ir atsakingiausių savo gyvenimo momentų.

2014-ųjų rugsėjis: vestuvės. George’as vis dėlto sulaukė mylimosios „taip“ ir praėjus penkiems mėnesiams po sužadėtuvių iškėlė prašmatnias vestuves.

Jos įvyko prabangiame Venecijos viešbutyje „Aman Canal Grande“.

Pasveikinti jaunųjų atėjo Cindy Crawford, Anna Wintour, Mattas Damonas, Emily Blunt su Johnu Krasinskiu ir kitų garsenybių.

Jaunoji prie altoriaus ėjo vilkėdama „Oscar de la Renta“ vestuvinę suknelę valtelės formos iškirpte (bateau) ir ilgu tiulio šleifu.

„Mudu su George’u norėjome, kad vestuvės būtų romantiškos ir elegantiškos. Neįsivaizduoju, kas, be Oskaro, galėtų perteikti tokią nuotaiką per drabužį“, – dalijosi įspūdžiais iš savo vestuvių su žurnalu „Vogue“ Amal.

Civilinės santuokos ceremonija įvyko po dviejų dienų Dožų rūmų Didžiojoje salėje Venecijoje. Ten pora atplaukė valtimi su užrašu „Amore“ ant laivagalio.

2014-ųjų spalis: povestuvinė kelionė į kaimą. Praėjus devynioms dienoms po vestuvių jaunieji išvyko į povestuvinę kelionę. George’as ir Amal nutarė medaus mėnesį praleisti ne egzotiškoje šalyje ar prašmatniame kurorte, o kaimo name Pietų Oksfordšyre.

Šis nekilnojamasis turtas tapo pirmuoju dideliu poros bendru pirkiniu.

Mėnesio pabaigoje grįžę iš povestuvinės kelionės George’as ir Amal dar kartą atšventė savo vestuves – šį kartą Didžiojoje Britanijoje, į kurią Amal, būdama dvejų metų, su tėvais persikėlė iš gimtojo Libano. Šventę viešbutyje „Danesfield House Hotel“ surengė jaunosios tėvai.

2015-ųjų sausis: pirmasis viešas poros pasirodymas. Kaip ponas ir ponia Clooney pora pirmą kartą pasirodė per Auksinių gaublių ceremoniją.

Šiam pasirodymui jie kaip reikiant pasirengė: raudonuoju kilimu George’as ėjo vilkėdamas juodą vestuvinį „Giorgio Armani“ smokingą, jo žmona Amal – prabangią juodą „Dior“ suknelę ant vieno peties, kurią papildė ilgos baltos pirštinės.

Tą vakarą atsiimdamas apdovanojimą George’as pasakė jautrią kalbą, skirtą savo sutuoktinei: „Keistas dalykas surasti žmogų, kurį myli.

Dar geriau, kai tu laukei to visą gyvenimą, ypač jei jis truko 52 metus.

Amal, kad ir kokia chemija mus būtų suvedusi, negalėčiau niekuo labiau didžiuotis nei tuo, kad aš – tavo vyras.“

2016-ųjų spalis: valdų išplėtimas. Jau turėdami namus prie Komo ežero ir Anglijoje, praėjus dvejiems metams po vestuvių Amal ir George’as nutarė įsigyti nekilnojamojo turto ir JAV.

Pora susirado jai idealiai tinkantį butą Niujorko centre ir be didelių svarstymų jį įsigijo.

2017-ųjų vasaris: šeimos pagausėjimo laukimas. 2017-ųjų pradžioje TV laidų vedėja Julie Chen savo pokalbių laidoje netikėtai pareiškė, kad G. ir A.Clooney šeima netrukus pagausės, ir net patikslino, kad jie laukiasi dvynių.

„Beyonce – ne vienintelė superžvaigždė, kuri šiuo metu laukiasi dvynių. Sveikinu George’ą ir Amal Clooney!“ – pasakė J.Chen.

Netrukus šią džiugią naujieną leidiniui „Entertainment Tonight“ patvirtino poros draugas M.Damonas: „Paklausykite, šis dvejetas – tiesiog nuostabūs žmonės ir jie bus puikūs tėvai.“

2017-ųjų birželis: dvynių gimimas. G. ir A.Clooney dvyniai gimė birželio 6-ąją, mėnesiu per anksti. Amal gimdė toje pačioje Didžiosios Britanijos ligoninėje, kurioje pasaulį išvydo visi trys princo Williamo ir Kate Middleton vaikai.

Bendrame pranešime CNN pora atskleidė naujagimių lytį ir vardus. „Šiandien rytą George’ui ir Amal Clooney gimė dvyniai Ella ir Alexanderis. Mama ir mažyliai sveiki, laimingi ir puikiai jaučiasi.

O George’as geria raminamuosius ir turėtų atsigauti po kelių dienų“, – su humoru apie šeimos pagausėjimą pranešė garsenybių pora.

2020-ieji: karantinas. G. ir A.Clonney, jų vaikai karantiną praleido savo užmiesčio name Didžiojoje Britanijoje.

Pasak aktoriaus, net neįprastomis pandemijos sąlygomis juodu su žmona neatsisakė romantiškos šeimos tradicijos – toliau ranka rašė vienas kitam laiškus, kuriuos slėpė įvairiose namo vietose.

„Net per karantiną aš būtinai rašydavau jai laišką ir padėdavau ant stalo, o ji rašydavo atsakomąjį ir palikdavo po pagalve“, – pasakojo George’as.

Parengė Matilda Aleksandravičė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.