Kriminalinėje juostoje „Pažeistas“ – Londono nusikalstamo pasaulio paslaptys

Kai pasirodė žinia apie tai, jog galimai 2012 metais vasaros olimpinės žaidynės bus surengtos pačioje pavojingiausioje Londono dalyje, tai daugelį nustebino – jau tada tapo aišku, kad žaidynės taps ne vienos nusikalstamos grupuotės taikiniu. O šių įvykių įkvėpta juosta „Pažeistas“ sekmadienio vakarą televizijos žiūrovams iš arti parodys Londono mafijos ir gangsterių pasaulį bei visas čia slypinčias paslaptis.

Filme „Pažeistas“ pasakojama neseniai iš kalėjimo paleisto talentingo boksininko Liamo istorija.<br>TV3 nuotr.
Filme „Pažeistas“ pasakojama neseniai iš kalėjimo paleisto talentingo boksininko Liamo istorija.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-10 14:36

Sekmadienį, iškart po „X faktorių“ sudrebinsiančio „Kėdžių iššūkio“, įtampa neatslūgs – įtraukiantis trileris žiūrovams padovanos įspūdingą vakarą.

Filme „Pažeistas“ pasakojama neseniai iš kalėjimo paleisto talentingo boksininko Liamo istorija.

Vyras svajoja apie ramią ir jokių kriminalų nebeliečiamą ateitį, o už viską labiau svajoja atkurti santykius su savo žmona ir sūnumi.

Deja, nepanašu, kad jo svajonėms lemta išsipildyti – vyras netrukus sužino, kad jo brolis leidžiasi į santykius su nusikalstamomis Londono grupuotėmis ir šitaip rizikuoja net tik savo, bet ir savo artimųjų ramybe. Liamas padarys viską, kad išgelbėtų savo brolį...

Tačiau į šias nusikalstamas grupuotes, o ypatingai – į vienos iš jų lyderį, patį įtakingiausią nekilnojamo turto magnatą, užsiimantį nešvareliais darbeliais, Cliffordą Culleną, Liamas žvelgia ne tik su nepasitikėjimu ir kruopelyte baimės, bet ir su vis didėjančiu įtarimu.

Kadaise Liamo tėvas jam nesutiko perleisti savo valdomų žemių, o vėliau – mįslingai žuvo.

Liamas ima suprasti, kad tikriausiai jo tėvo mirtis vis dėlto nebuvo tik nelaimingas atsitikimas… Tačiau ar tokios spėlionės gali būti teisingos?

Jaudinantis trileris „Pažeistas“ apie nusikalstamo gyvenimo aferas ir pinkles – sekmadienį, 22 val. 30 min. iškart po „X faktoriaus“ per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.