Grupės „Pikaso“ vaikinai pametė įspūdingos sumos honorarą

Jei kartais girdime, kad merginų kompanijose neapsieinama be konfliktų ar apkalbų, vaikinų grupės „Pikaso“ nariai įrodo priešingai – kad ir kokia prasta situacija benutiktų, visi jie sugeba tik skaniai iš to pasijuokti. Šio trečiadienio TV3 laidos „Gero vakaro šou“ svečiai Haroldas Šklėrius, Rokas Laureckis ir Tomas Eigertas žiūrovams įrodys, kad ne veltui sakoma, jog muzikantai mėgaujasi išties pašėlusiu gyvenimu…

Grupė „Pikaso“<br>G.Bitvinsko nuotr.
Grupė „Pikaso“<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Grupė „Pikaso“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Grupė „Pikaso“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Grupė „Pikaso“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Grupė „Pikaso“.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 27, 2021, 9:53 AM, atnaujinta Oct 27, 2021, 10:16 AM

Kai kurios jų papasakotos istorijos išsižioti privers net ir visko per tiek laidos sezonų prisiklausiusius vedėjus, Mindaugą Stasiulį ir Justiną Jankevičių.

H. Šklėrius – vyriausiasis grupės narys, kuris laidos filmavime prisipažino mėgstantis pamokyti ir kitus. O pamokų, Rokui ir Tomui, pasirodo reikia daug ir dažnai. Anot Haroldo, jaunesniems grupės nariams ant scenos kartais ištrūkstančios frazės verčia jį raudonuoti...

„Pavyzdžiui, kažkada nuo scenos vienai merginai jie yra pasakę: „Kokia išraudusi – tikriausiai vakar gėrei!“. Ir nors pastabų duodu tik kai nulipame nuo scenos, atsakymas visada būna vienas: „Ir tu kartais nusišneki“, – besijuokdamas pasakojo Haroldas.

Tačiau net ir tai nėra gėdingiausia, kas grupei yra nutikę per tiek metų patirties scenoje. Nugriūti ar ne vietoje įsiplėšti kelnes „Pikaso“ nariams tapo jau kone įprasta, tačiau kokia nelaimė scenoje yra nutikusi tada, kai Haroldas mėgino atkartoti vieną žinomo Lietuvos atlikėjo judesį? Jis pasidalino itin vaizdžiu pasakojimu...

Vis dėlto labiausiai grupė garsėja tuo, kad net keturis kartus yra pradanginę už koncertą gautus pinigus. Haroldas laidoje pasidalijo net keliais atvejais, tačiau tas kartas, kai pametė visos grupės 3 koncertų honorarus, nustebino labiausiai.

„Automobilių aikštelėje pasistačiau mašiną, nuėjau iki namų, ir, galvoju, reikia tuos pinigėlius pagaliau pasidėti saugiai. Apsižiūriu, bet jų jau niekur nėra… Supratau, kad pinigai turi būti toje atkarpoje tarp automobilio ir namų, nes mašinoje viską susidėjau į kišenę. Laksčiau ratais kvadratais, laiptais į viršų ir žemyn…

Ieškojau visur, o streso tikrai buvo, nes pamesta suma siekė apie 10 tūkst. eurų. Tačiau gražioji dalis ta, kad galiausiai prie manęs priėjo kaimynų porelė, kuri pasirodo, buvo radusi visą mūsų honorarą.

Galiausiai, kai išsiaiškinome, kad jie turi būtent mano vokelį – kurį, beje, saugojo namie, nes ir patys nedrįso su tokia pinigų suma eiti į lauką – aš jiems tam tikrą sumą palikau kaip padėką. Gal tik kokius 50 eurų...“ – prisipažino Haroldas ir pridėjo, jog kiek gėdijasi, kad gerų žmonių už radinį neapdovanojo dosniau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.