Pokalbių šou rengianti Gwyneth Paltrow: „Pašnekovai – seksualiai pažeidžiami“

Gwyneth Paltrow (49 m.) – ne tik talentinga aktorė, bet ir puiki laidų vedėja, sugebanti savo pašnekovus nuteikti itin atviriems pokalbiams. Ateinančią savaitę tuo įsitikinti galės „Netflix“ žiūrovai.

Tarp daugybės TV naujienų – ir G.Paltrow (nuotr. viršuje kairėje) vedamas pokalbių šou.
Tarp daugybės TV naujienų – ir G.Paltrow (nuotr. viršuje kairėje) vedamas pokalbių šou.
„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
„Reuters“ / „Scanpix“ nuotr.
„Seksas, meilė ir „Goop“
„Seksas, meilė ir „Goop“
„Užraktas ir raktas“
„Užraktas ir raktas“
„Paveldėjimas“
„Paveldėjimas“
„Juodi pinigai“ 
„Juodi pinigai“ 
„Įsiveržimas“ 
„Įsiveržimas“ 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 28, 2021, 5:18 PM

„Netflix“

„Seksas, meilė ir „Goop“ („Sex, Love & Goop“)

Kaip šeimoje stiprinti santykius? Ką daryti, kad seksas teiktų malonumą, o ne būtų rutina? Apie tai ir dar daug apie ką bus kalbama šiame pokalbių šou, kurio vedėja ir prodiuserė – aktorė „Oskaro“ laureatė G.Paltrow. „Goop“ – jos įkurta interneto svetainė.

Šešiose pokalbių serijose pasirodys penkios drąsios amerikiečių poros.

„Tikriausiai kiekvienas esame matęs, kaip prieš TV kameras elgiasi emociškai pažeidžiami žmonės. O šiame šou išvysite seksualiai pažeidžiamus pašnekovus. Garantuoju, kad to tikrai dar neteko matyti“, – apie savo naujojo šou dalyvius sakė G.Paltrow.

Premjera – spalio 21 d.

„Netflix“

„Užraktas ir raktas“ („Locke & Key“)

Praėjusių metų pradžioje pasirodžiusi fantastinė siaubo drama, sukurta Joe Hillo ir Gabrielio Rodriguezo pagal to paties pavadinimo komiksų seriją, sulaukė nemažai liaupsių.

Nuo kitos savaitės „Netflix“ platformoje bus galima stebėti antrąjį serialo sezoną. Tyleris, Kinsey ir Bode persikelia į nužudyto savo tėvo namus Masačusetse ir tampa jų raktų saugotojais. Žiūrovai galės stebėti, kaip keičiasi anksčiau buvę idealūs brolių ir sesers santykiai.

Kodėl jie nebėra tokie artimi? Atsakymai į šį ir kitus klausimus – antrajame serialo „Užraktas ir raktas“ sezone, kuriame nestigs psichologinių traumų, netekčių ir itin įtikinamų siaubo detalių.

Antrojo sezono premjera – spalio 22 d.

„HBO Max“

„Paveldėjimas“ („Succession“)

Ši juodoji komedija yra pelniusi daugybę apdovanojimų. Trečiasis sezonas taip pat neturėtų nuvilti.

Seriale pasakojama apie žiniasklaidos magnato Logano Rojaus šeimą ir intrigas, kurios kyla jo vaikams kovojant dėl verslo paveldėjimo.

Šioje juostoje nėra teigiamų herojų. Todėl nė vienas jų nesukels simpatijų. Visi personažai – atgrasūs, klastingi, pikti, gobšūs.

Serialo kūrėjai juos rodo be jokių pagražinimų. Būtent tai neretai ir yra labai juokinga. Trumpi ir taiklūs personažų dialogai prisideda prie to, kad sunku liautis žiūrėjus šį amerikietišką svajonę išjuokiantį serialą.

„Paveldėjimas“ – įtakingos šeimos drama, pavaizduota ne tik juokingai, bet ir realistiškai.

Trečiojo sezono premjera – spalio 17 d.

„Juodi pinigai“ („Tuff Money“)

Šešių dalių kriminalinė komedija pasakoja apie du mielus nevykėlius, kurie per savo kvailą galvą patenka į neįtikėtinas situacijas.

Šie savivaldybės tarnautojai bare neapdairiai pajuokauja, kad gali įvykdyti tobulą nusikaltimą – apiplėšti banką. Pokštas atsisuka prieš juos pačius, kai šiuos žodžius atsitiktinai nugirsta mafiozas.

Jis valdininkus priverčia iš tiesų apiplėšti banką. Nevykėliai yra visiškai nepasiruošę nei pačiam apiplėšimui, nei keistoms pasekmėms, kurios jų laukia po nusikaltimo.

Premjera – spalio 21 d.

„Apple TV+“

„Įsiveržimas“ („Invasion“)

Žmonijai iškyla didžiulis pavojus – Žemę ima pulti nuožmūs ateiviai. Šiurpios jų atakos pasekmės rodomos per penkių paprastų žmonių, gyvenančių skirtinguose pasaulio kampeliuose – JAV, Didžiojoje Britanijoje, Japonijoje ir Afganistane, išgyvenimus ir patirtis.

Jiems sunku suprasti, kodėl pasaulyje kyla toks chaosas. Kaip jiems pavyks jį įveikti arba su juo susitaikyti?

Premjera – spalio 22 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.