Lietuviškų šaknų turintis Seanas Pennas vėl laisvas: trečioji santuoka truko 15 mėnesių

Holivudo aktorius Seanas Pennas (61 m.), kurio giminės šaknys Lietuvoje, ir australų aktorė Leila George (29 m.) susituokė praėjusią vasarą. Tačiau vos daugiau nei po metų žmona padavė skyrybų prašymą. Tai jau trečia žlugusi S.Penno santuoka – anksčiau jį paliko Madonna (63 m.) ir Robin Wright (55 m.).

Buvusi S.Penno žmona L.George (kairėje) metais jaunesnė už jo dukterį Dilan.<br>„Scanpix“ nuotr.
Buvusi S.Penno žmona L.George (kairėje) metais jaunesnė už jo dukterį Dilan.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2021, 9:33 PM

Aktoriai S.Pennas ir L.George pradėjo susitikinėti 2016 metais po to, kai kartu įgarsino audioknygą „Bob Honey Who Just Do Stuff“. Aktoriaus netrikdė tai, kad Leila metais jaunesnė už jo dukterį Dilan.

Jie drauge atostogavo, po to apsigyveno kartu.

Kaip pasakojo juos artimai pažįstantys žmonės, Seanas ir Leila ypač suartėjo per pandemiją, kai kartu praleido saviizoliacijos laikotarpį.

Tuomet S.Pennas suprato, jog reikia ko nors imtis, kad išlaikytų draugę šalia, ir pasipiršo. Vestuvės buvo tylios ir kuklios.

„Mes surengėme pandemines vestuves. Per „Zoom“ susisiekėme su apygardos komisaru.

Per ceremonija aš ir Leila buvome namuose su jos broliu ir dviem mano vaikais“, – šią vasarą TV pokalbių laidoje pasakojo S.Pennnas.

L.George tai buvo pirma santuoka, o S.Pennui – trečia.

Leila užaugo artistiškoje šeimoje. Jos tėvas – serialo „Įstatymas ir tvarka“ („Law & Order“) žvaigždė Vincentas D’Onofrio. Jis taip pat vaidino juostose „Metalinis apvalkalas“ („Full Metal Jacket“), „Vyrai juodais drabužiais“ („Men in Black“).

Motina – aktorė Greta Scacci, lietuvių žiūrovų matyta britų seriale „Karas ir taika“ kaip grafienė Rostova.

S.Pennas – garsus širdžių ėdikas, pavergęs ne vieną Holivudo gražuolę.

Nuo 1985-ųjų iki 1989-ųjų jis buvo vedęs Madonną: pora gyveno audringai, dažnai kivirčijosi, tai sueidavo, tai skirdavosi. Tą patį galima pasakyti ir apie S.Penno santuoką su R.Wright – serialų „Santa Barbara“ ir „Kortų namelis“ („House of Cards“) žvaigžde.

Pora pradėjo susitikinėti 1990-aisiais, susituokė 1996-aisiais ir išsiskyrė 2010-aisiais. Juodu susilaukė dviejų vaikų – dukters Dilan ir sūnaus Hopperio.

Po skyrybų S.Pennas draugavo su supermodeliais Petra Nemcova ir Jessica White, taip pat su aktore Scarlett Johansson. 2013-aisiais susižadėjo su aktore Charlize Theron. Sužadėtuvės truko dvejus metus, tačiau santuoka nesibaigė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.