Aktorė Kristen Stewart susižadėjo su scenariste Dylan Meyer

Panašu, kad netrukus mūsų laukia dar vienos žvaigždžių vestuvės: aktorė Kristen Stewart (31 m.) susižadėjo su savo mylimąja scenariste Dylan Meyer (33 m.). Merginos draugauja jau dvejus metus ir Kristen dar pernai užsiminė apie ketinimą santykius įforminti oficialiai.

Dvejus metus draugaujančios aktorė K.Stewart ir scenaristė D.Meyer nutarė susituokti.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Dvejus metus draugaujančios aktorė K.Stewart ir scenaristė D.Meyer nutarė susituokti.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Filme „Spencer“ K.Stewart įkūnijo princesę Dianą.
Filme „Spencer“ K.Stewart įkūnijo princesę Dianą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 18, 2021, 1:57 PM, atnaujinta Nov 18, 2021, 2:05 PM

Princesės Dianos vaidmens atlikėja viename laukiamiausių šių metų filmų „Spencer“ K.Stewart ne kartą kalbėjo apie norą ištekėti.

Apie sužadėtuves su D.Meyer ji pranešė radijo laidoje. Aktorė prisipažino, kad jau seniai laukė mylimosios siūlymo susituokti ir pagaliau sulaukė.

„Mes susituoksime, mes būtinai tai padarysime. Aš norėjau, kad ji pasipirštų, manau, labai aiškiai suformulavau šį norą, ir ji puikiai su tuo susidorojo. Mes susituoksime, taip“, – sakė K.Stewart Howardo Sterno pokalbių laidoje per radijo stotį „SiriusXM“.

Toje pačioje laidoje K.Stewart patikslino, kad jos su Dylan artimiausiu metu neplanuoja vestuvių dėl koronaviruso pandemijos, tačiau pasidalijo mintimis apie idealias santuokos iškilmes.

„Valgis – svarbiausia per šventę. Man nerūpi gėlės ir visa kita, bet valgis turi būti puikus.

Per vestuves norėčiau dėvėti savo geriausius „Levi’s“ džinsus ir, pavyzdžiui, savo senus marškinėlius su smokingo piešiniu. Noriu tą dieną jaustis atsipalaidavusi, tarsi namuose.

Noriu matyti, kaip Dylan prapliups juoku pamačiusi mane vilkinčią marškinėlius-smokingą“, – kalbėjo aktorė.

Ji taip pat prisipažino, jog norėtų vestuves iškelti Los Andžele, kad galėtų dalyvauti visi giminės ir artimieji, taip pat tą dieną atsisakyti kai kurių tradicijų, su kuriomis daugeliui siejasi ši šventė: „Noriu, kad viskas būtų ramu.

Nenoriu, kad kas nors ką nors vestų prie altoriaus. Mes tiesiog atsistosime, ištarsime priesaiką, o vėliau surengsime vakarėlį. Tai puiki proga susitikti su draugais ir jų akivaizdoje prisipažinti meilę viena kitai.“

Viename interviu K.Stewart pasakojo, kad pirmą kartą Dylan išvydo dar prieš aštuonerius metus, tačiau vėliau jų keliai išsiskyrė.

Dar kartą merginos susitiko po šešerių metų viename vakarėlyje, ir Kristen, jos pačios žodžiais tariant, iškart suprato, kad Dylan – jos likimas. Praėjus dviem savaitėms po vakarėlio Kristen prisipažino jai meilę.

„Nėra nieko geriau, kaip būti dėl ko nors tikram, nes iš tiesų mes nieko nežinome. Vienintelis dalykas, dėl kurio galite būti tikri, – tai, kad jūs ką nors mylite“, – apie romaną su Dylan pasakojo Kristen.

Iki pažinties su D.Meyer K.Stewart turėjo romanų tiek su vyrais, tiek su moterimis: kurį laiką susitikinėjo su kolega Robertu Pattinsonu (35 m.), vėliau draugavo su modeliu Stella Maxwell (31 m.).

Priminsime, kad K.Stewart išgarsino vampyrų saga „Saulėlydis“ („Twilight“).

Per juostos filmavimą užsimezgė Kristen romanas su filmo partneriu R.Pattinsonu. Pora išsiskyrė po to, kai į viešumą iškilo aktorės neištikimybė – fotografai užfiksavo K.Stewart režisieriaus Ruperto Sanderso (50 m.) glėbyje. (Aktorė filmavosi R.Sanderso juostoje „Snieguolė ir medžiotojas“ („Snow White and the Huntsman“).

Kristen išsiskyrė su Robertu, o R.Sandersui intrigėlė kainavo santuoką.

Po kurio laiko R.Pattinsonas grįžo pas Kristen ir netgi jai pasipiršo, tačiau iki santuokos neprieita ir netrukus jaunuoliai vėl išsiskyrė.

Po šio atvejo Kristen nusivylė vyrais ir nukreipė savo dėmesį į merginas. Nuo 2016-ųjų pabaigos ji susitikinėjo su modeliu S.Maxwell, o 2019-aisiais užmezgė santykius su scenariste D.Meyer.

Nepaisant pandemijos, šie metai aktorei buvo sėkmingi. Rugsėjį Venecijos kino festivalyje įvyko filmo „Spencer“, kuriame K.Stewart sukūrė Velso princesės Dianos vaidmenį, premjera.

Be kino, Kristen neblogai uždirba iš reklamos – ji yra mados namų „Chanel“ ir „Balenciaga“ veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.