Tai, kad po Superherojaus kauke slepiasi Deivydas Zvonkus, pirmoji atspėjo jo dukra Kornelija

„Mūsų šeimoje sekmadienis – šventa diena. Tą dieną mes nedirbame, jokių rimtų reikalų neplanuojame. Ryte mes einame į bažnyčią, valgome saldumynus ir laukiame „Kaukių“. Tai čia mūsų sekmadienio ritualas, bent jau šį pusmetį“, – šeimos įpročiais dalinosi atlikėja Katažina Zvonkuvienė.

 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> S.Bolnienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 28, 2021, 12:01 PM, atnaujinta Dec 1, 2021, 3:56 PM

Praėjusį sekmadienį žiūrimiausiame ir slapčiausiame LNK televizijos šou „Kaukės“ įvyko ilgai laukta atomazga – buvo atskleistos visos kaukės. Viena netikėčiausių staigmenų tapo po Superherojaus kauke pusmetį savo tikrąją asmenybę slėpęs muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus, užėmęs antrąja vietą.

„Emocijos ir dabar dar yra tik pačios geriausios, buvo labai smagus laikas ir buvo gera pakvailioti. Iš tikrųjų buvo gera prisijungti prie tokio gerą nuotaiką teikiančio šou. Aš labai džiaugiuosi, kad būtent Martynas Kavaliauskas nugalėjo, nes žinau, kiek daug darbo jis įdėjo ieškodamas skirtingo balsų skambesio. Tai, kas eteryje nuskambėdavo labai lengvai, buvo jo didelio darbo ir ilgų ieškojimų rezultatas. Tiesa, savo vietą finale mielai būčiau atidavęs Ąžuolui ir Edmundui Kučinskui. Manau, jis buvo šio sezono bomba!“ – sakė Deivydas Zvonkus.

Įdomiausia tai, jog šiame projekte dalyvavo ir Deivydo žmona Katažina. Deja, po Zuikutės kauke besislepiančiai atlikėjai projektas baigėsi vos įpusėjęs. Apie tai, kad jos vyras stovėjo toje pačioje scenoje, Katažina nė nenutuokė. Todėl sužinojusi, kad po Superherojaus kauke slepiasi jos vyras, liko be žado: „Aš iki dabar negaliu patikėti, kad jam pavyko mus apgauti! Tiksliau, jam pavyko mėtyti pėdas daugiau nei pusę sezono labai lengvai. Bet, pagalvokit, toks talentingas žmogus gyvena šalia ir tu nieko nežinai. Gėda man!“

Jeigu ne dukra Kornelija, kas žino, ar Katažinai būtų kilusi mintis, kad po Superherojaus kauke slepiasi jos vyras.

„Vieną sekmadienį žiūrėjome, kaip visada žiūrėjome laidą, dainuoja Superherojus ir staiga Kornelija sako – Mamusia, čia tėtis dainuoja! Iš pradžių galvojau, kad vaikas kalbą bet ką. O tada galvoju – palaukit! Ir pradėjau visus Superherojaus juokelius, pasisakymus stebėti po padidinamuoju stiklu. Ir tada jau supratau, kad ten tikrai gali būti mano vyras. Juokingiausia buvo tai, kad kai komisija komentuodavo, kad čia Merūnas, Kornelija su tokiu pasipiktinimu sakydavo – Mamusia, koks dar Merūnas? Čia tėtis?

Ji vis klausė, kada tėčiui nuims kaukę ir pasakys, kad ten jis. Todėl tikrai labai laukėme finalo. Ir kai jau nukrito ta kaukė, tai Kornelija buvo devintame danguje. Šokinėjo, bučiavo televizoriaus ekraną, labai džiaugėsi“, – dalinosi Katažina.

Tuo metu Deivydas sako supratęs, kad žmona įminė šią mįslę, tačiau į ilgas diskusijas nesivėlė: „Katažina man tik pasakė, kad žino, jog aš pasakyti nieko negaliu, bet įtaria, kad po Superherojaus kauke esu aš. Tai mes tiesiog šeimoje nutylėdavom tą temą ir viskas. Šiaip, gyvenime nesu geras melagis. Tai jeigu kas nors parašydavo, stengdavausi visaip „numuilinti“ šią temą. O šiaip mūsų vaikai yra „Kaukių“ laidos didžiausi gerbėjai, todėl džiaugėsi, kad ir mama, ir tėtis dalyvavo šiame šou“, – pasakojo Deivydas.

Garsus muzikos prodiuseris džiaugiasi, kad šis šou jam suteikė puikią galimybę pramankštinti savo balso stygas: „Turbūt niekada gyvenime tiek neteko dainuoti, kiek per šitas laidas. Kiekvieną kartą reikėdavo susigalvoti kažkokią manierą, mokytis dainų tekstus, bandyti įvairius balsus. Dainavimo buvo daug.“

Tiesa, Deivydas prisipažįsta, kad dėl griežtų projekto taisyklių, kurios neleidžia niekam pasakoti apie dalyvavimą šiame šou jo mama, deja, nematė nė vieno sūnaus pasirodymo. Tačiau džiaugiasi, kad LNK.LT puslapyje galima rasti visas laidas ir mama galės pažiūrėti sūnaus pasirodymus tiek kartų, kiek norės.

Šį sekmadienio vakarą jūsų laukia speciali „Kaukės“ laida. Joje bus atskleistos visos paslaptys, kurias dalyviai slėpė daugiau nei pusę metų. Todėl nepamirškite 19.30 val., įsijungti LNK televizijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.