Rolando Mackevičiaus klausimas Indrę Stonkuvienę išmušė iš vėžių: „Kokia gėda“

Indrei Stonkuvienei veiklos gyvenime netrūksta. Kad energijos ir jėgų suktis kasdienybės darbuose nepritrūktų, Indrė stengiasi kiekvieną dieną skirti laiko sportui ar mankštai. Bet svarbiausias dalykas, anot Indrės, yra šaltas ežero vanduo. „Maudytis šaltame vandenyje kasdien – privalomas dalykas. Kad būtų tonusas ir geras ūpas“.

 Rolandas Mackevičius ir Indrė Stonkuvienė.
 Rolandas Mackevičius ir Indrė Stonkuvienė.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Indrė Stonkuvienė.
Indrė Stonkuvienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-12-10 11:38

Puikią fizinę formą Indrė demonstravo šeštadienio vakarą BTV žaidime „Protas ir jėga“, kuriame sau į porą pasikvietė gerą bičiulę, verslininkę Eriką Vitulskienę.

„Žinot, būna alfa vyrai, tai jūs abi man esate alfa moterys“, – sveikindamasis su dviem puikiai Lietuvoje pažįstamomis moterimis juokavo Rolandas Mackevičius.

Vienas Rolando klausimas išmušė Indrę iš vėžių. Jame reikėjo atspėti trijų Lietuvoje žinomų žmonių amžių. Indrė Stonkuvienė, kuri jau daugelį metų yra puikios draugės su Monika Linkyte, pasimetė, nes nežinojo, kiek Monikai metų.

„Žinau, kad Aušrinė Armonaitė yra jaunesnė už mane, Valančiūnas irgi. Bet Monika. Mano draugė Monika. Aš nežinau, kiek jai metų. Kokia gėda“, – kalbėjo Indrė.

Pamankštinti ir protą, ir raumenis kartu su Indre Stonkuviene ir kitais laidos dalyviais galėsite jau šį šeštadienį 19.30 val. žaidime visai šeimai „Protas ir jėga“ per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.