Andrius Mamontovas rado būdą, kaip apsisaugoti nuo telefoninių sukčių

Dainininko, buvusio grupės „Foje“ nario bei kompozitoriaus Andriaus Mamontovo pavardė šalyje jau seniai puikiai žinoma – gerbėjai niekuomet nepraleidžia jo koncertų, o asmenybę laiko viena šviesiausių Lietuvos muzikos padangėje. Tiesa, pasirodo, kad su garsia pavarde ateina ir nemažai iššūkių, apie kuriuos žinomas atlikėjas papasakojo TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-12-15 10:31

A. Mamontovas pripažino, kad šiuo metu gyvena laukimu – pavasarį gerbėjams surengs du įspūdingus koncertus, pavadinimu „Kitoks pasaulis“, kuriuose bus panaudoti tokie efektai, kokių Lietuva dar nėra mačiusi.

Bėgant metams A. Mamontovo aistra muzikai nekinta – nekinta ir jo išvaizda. Tai pasitikę svečią pastebėjo ir laidos vedėjai, Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis. Jie teiravosi, ar puikiai atrodantis A. Mamontovas imasi kokių būdų, kad išvengtų senatvės?

„Aš senatvę bandau prisišaukti, bet kaip ir tiems, kurie bando jos išvengti, man tai taip pat neišeina“, – sakė jis.

Taip pat atlikėjas dalinosi patarimais, ką daryti tada, kai į jūsų artimuosius ima kėsintis telefoniniai sukčiai – A. Mamontovo šeima tą patyrė ne vieną kartą.

„Amžinąjį atilsį mano močiutė ne kartą yra sulaukusi sukčių skambučių, todėl galiu pasidalinti patarimu tiems, kurie namuose gyvena su senoliais. Mes dėl to netgi buvome sutarę slapyvardį.

Sakiau jai, kad jei aš tau skambinsiu naktį ir sakysiu, kad pakliuvau į avariją ir man reikia pinigų, klausk slapyvardžio.

Bet koks buvo slapyvardis, pasakyti negaliu, nes dabar jį esu sutaręs su savo mama“, – pasakojo A. Mamontovas.

Žinomas dainininkas atviravo, kad toks būdas apsisaugoti nuo apgavikų praeityje jau yra pasitarnavęs.

„Močiutei iš tiesų kažkada paskambino naktį, nes jos pavardė buvo tokia pati, kaip ir mano, ir per telefonų knygą ją nuolatos surasdavo. Jai skambina ir sako, kad pakliuvo į avariją. O ji iškart atsakydavo: „Slapyvardis“. Po to tie, kas skambindavo, iškart padėdavo ragelį“, – besišypsodamas sakė laidoje A. Mamontovas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.