Ilgai lauktas „Šok su žvaigžde“ finalas: kas taps projekto nugalėtojais?

Per Kalėdas, gruodžio 25-ąją, LRT televizijos eteryje žiūrovų laukia ypatingas vakaras – didysis „Šok su žvaigžde“ finalas. Trys geriausios poros bandys įrodyti, kad yra verti trečiojo projekto sezono nugalėtojų titulo.

Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Projekto akimirkos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-12-24 14:21

Finalinėje laidoje dėl geriausios šokėjų poros vardo varžosi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis ir atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) su Viktorija Šeinker.

Visi jie per tris projekto mėnesius įveikė vienuolika laiptelių, sukūrė gausybę nepakartojamų šokių ir pelnė žiūrovų bei komisijos narių simpatijas. Primename, kad per plauką nuo finalo liko dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj. Iš projekto jie pasitraukė praėjusią savaitę vykusiame pusfinalyje.

Šventinėje „Šok su žvaigžde“ laidoje finalininkai turės atlikti net po tris šokius. Vieną šokį poroms parinko projekto teisėjai, antrąjį kartojamą šokį pasirinko patys dalyviai, o trečiasis – dar niekur nematytas laisvo stiliaus šokis, kuriame dalyviai turės pademonstruoti ne tik preciziškus šokių žingsnelius, bet ir originalumą.

Finalinėje laidoje dalyvauja visi keturi projekto teisėjai. Dalyvius vertins Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas bei daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionės Eglė Visockaitė ir Lina Chatkevičiūtė.

Iki šiol komisijos ir žiūrovų balai buvo sumuojami, tačiau „Šok su žvaigžde“ finale komisija turės tik patariamąsias teises. Tai reiškia, kad projekto nugalėtojų porą išrinks ne kas kitas, o televizijos žiūrovai.

Vakaro eigoje televizijos žiūrovų laukia ir ne viena staigmena. Ant šokių parketo sugrįš antrojo sezono „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja KaYra, kuri atliks šokį kartu su šokių partneriu, profesionaliu šokėju Justu Girdvainiu. „Šok su žvaigžde“ eteryje taip pat pasirodys grupė „The Roop“ ir dainininkė Inga Jankauskaitė.

Pagal projekto taisykles žiūrovų balsai iki finalo nėra atskleidžiami, tačiau sekmadienį, antrąją Kalėdų dieną, visų dvylikos laidų balsai bus paviešinti.

Kas taps „Šok su žvaigžde“ nugalėtoju? Visa tai paaiškės jau šį šeštadienį, 21 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.