Radžis prisiminė ekstremalų koncertą: „Dainavau iki pat galo, viskas aplink degė“

Dainininkas Radžis pripažįsta, kad karantino laikotarpis nebuvo lengvas ne tik jam, bet ir kitiems atlikėjams. Atlikėjas juokauja, kad net jis tuo metu nežinojo, „ką daryt“. Pozityviai į gyvenimą žiūrintis Radžis šiuo metu neturi laisvų savaitgalių, visi jie pilnai užpildyti koncertų užsakymais.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-01-05 15:26

„Džiaugiuosi, kad viskas grįžo į senas vėžes. Net esu užkimęs. Rėkti per koncertus nerėkiu, tačiau su metais balso stygos vis tiek eikvojasi, ypač, kai dainuoji gyvai. Tačiau neišgyvenu, pora dienų patyliu, mažiau kalbu, ir jos atsistato“, – pasakojo Radžis.

Šį trečiadienio vakarą, LNK laidoje „Šeškinės 20“ dainininkas pasidalins išskirtine ir ekstremalia istorija, kuri galėjo baigtis tragiškai. Tačiau Radži apie ją pasakoja su šypsena veide. „Salėje buvo pilna žmonių, o aš tuo metu buvau persirengimo kabinoje ir negirdėjau riksmų – muzika labai garsiai grojo. Tik mačiau, jog žmonės vienas po kito išeina iš salės, niekaip negalėjau suprasti, kodėl. Dūmų jau buvo pilna patalpa, nes pasirodo, apačioje kažkas degė. Bet aš pagalvojau, jog negaliu pabėgti, juk turiu žmonėms padainuoti. Vieninteliai, kurie neišėjo, buvo klausytojai pirmosiose eilėse. Dainavau iki pat galo, o tada pasakiau visiems: laikas eiti. Tik kur eiti, kai aplink jau viskas dega“, – juoko veide neslėpė Radžis.

Radžis pripažino, kad nors muzika jo gyvenime užima didžiąją dalį, namuose jis jos klausytis nemėgsta. „Muzikos klausausi įvairios, tačiau daugiausiai savojo pop stiliaus. Iš tikrųjų namuose nemėgstu klausytis jokios muzikos. Automobilyje radiją įsijungiu, kad bent kažkas kelyje kalbėtų, nes jeigu važiuoji tyloje, pradedi girdėti neaiškius automobilio garsus. O tada pradedi nervintis, kad kažkas sugedo“, – juoksis atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.