Socialinio eksperimento dalyvį šokiravo kardinaliai kitoks porininko požiūris: „Išdavikas?“

Visą savaitę vykdydamos užduotis ir bandydamos ištrūkti iš kalėjimo šiandien abi TV3 socialinio eksperimento „Skirtingai nuostabūs“ poros išgirs netikėtą tiesą – jų požiūriai tam tikrais klausimas negalėtų būti labiau skirtingi. Iki tol užsimezgusios draugystės gali subliūkšti, o prasidėję konfliktai net sustiprėti. Žiūrovų laukia intriga – poros kovą tęs kartu ar pasuks skirtingais keliais?

Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 12, 2022, 5:01 PM

Prieš lemiamą akimirką eksperimento dalyvių laukė testas, kai vieno poros nario likimas priklauso nuo kito. Atlygis už šią užduotį – piltuvėlis. Laimėjusi komanda gavo didesnį, pralaimėjusi – mažesnį. Piltuvėlis bus reikalingas paskutinėje eksperimento užduotyje.

Trečiadienio užduotis adrenalino sukeldavo ir ankstesnėms poroms – šios savaitės herojai nebus išimtis. „Viena iš mano didesnių baimių yra ta, kad mano klaida kitam kainuoja daug daugiau nei man“, – savo baimėmis dalinosi Agnė.

Kitos poros narys Bertas neslėpė, kad sudėtingas testas jam įkvėpė motyvacijos. Tačiau apie didžiulius ir vis labiau trukdančius savo ir porininko skirtumus prabilęs jo komandos narys Andrius buvo kitokios nuomonės. „To nežinodami klaidą padarėme pačioje pradžioje“, – sakė jis.

Atėjus metui vienas kitam žiūrint į akis sakyti komplimentus, Bernardas Agnei norėjo juos tarti pirmas. O prieš tai jis išreiškė gailestį dėl to, jog už eksperimento ribų, realiame gyvenime, Agnė yra kitam vyrui įsipareigojusi moteris. „Mes esame nuostabi pora“, – nepaisant to tikino jis.

Tačiau ar jo nuomonė nepasikeis sužinojus, jog tam tikru klausimu Agnės požiūris yra kardinaliai kitoks nei jo paties? Moteris atviro vaizdo įrašo metu netgi pasakė, kad įprastai su tokiais žmonėmis, kokio požiūrio laikosi Bernardas, ji netgi negali išbūti vienoje patalpoje, o įtikinti tokius žmones nuomonę pakeisti, anot jos, yra beviltiška. Negana to, tai buvo ne vienintelė tema, apie kurią porininkų nuomonės beprotiškai skyrėsi.

Ne ką mažesni iššūkiai išgirdus tiesą laukė ir kitos poros. Bertas negalėjo patikėti tuo, ką vaizdo įraše pasakė jo porininkas Andrius. „Išdavikas?“ – žiūrėdamas vaizdo medžiagą šokiruotas perklausė jis.

Rytoj socialinio eksperimento „Skirtingai nuostabūs“ dalyvių laukė paskutinės užduotys. Tačiau kaip jie pasirinks jas tęsti – kartu ar po vieną?

TV3 socialinio eksperimento filmavimas vyksta Elektrinės gatvėje esančioje Vilniaus termofikacinė elektrinėje, pramintoje „Vilniaus monstru“. Elektrinės teritorija – itin uždara, o į ją patekti – labai sudėtinga. Tai – tarsi uždaras miestelis su savo gatvėmis, pastatais ir taisyklėmis.

Socialinis eksperimentas „Skirtingai nuostabūs“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.