54-erių Dmitrijus Nagijevas – tikras lovelasas: gyvena su dviem moterimis

Viena mylimoji – Sankt Peterburge, kita – Maskvoje. Abi – aprūpintos, laimingos ir dažnai lankomos. Rusijos pramogų pasaulis ūžia, kad populiarus aktorius ir TV laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas (54 m.) gyvena su dviem moterimis.

D.Nagijevas yra sakęs, kad karjera, šlovė ir pinigai jam svarbiau nei šeima.<br>TASS/“Scanpx“ nuotr.
D.Nagijevas yra sakęs, kad karjera, šlovė ir pinigai jam svarbiau nei šeima.<br>TASS/“Scanpx“ nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>LR koliažas.
Dmitrijus Nagijevas.<br>LR koliažas.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Socialinio tinklo nuotr.
D.Nagijevas.<br>Soc. tinklų nuotr.
D.Nagijevas.<br>Soc. tinklų nuotr.
D.Nagijevas.<br>Soc. tinklų nuotr.
D.Nagijevas.<br>Soc. tinklų nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Instagramo nuotr.
Dmitrijus Nagijevas.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 17, 2022, 8:08 AM

Kažkada pavyzdingu šeimos vyru ir tėvu laikytas D.Nagijevas į meilės nuotykius leisdavosi ir būdamas vedęs. Tačiau su buvusia žmona aktore Alisa Šer (tikroji pavardė – Ščeliščeva, 55 m.) jie jau seniai išsiskyrę.

Vis dėlto apie dvi aktoriaus mylimąsias prabilta tik neseniai.

Teigiama, kad Sank Peterburge laidų vedėjo laukia šviesiaplaukė Natalija Kovalenko, dirbanti Rusijos Pirmojo televizijos kanalo redaktore. Dar tada, kai D.Nagijevas buvo vedęs, ji buvo jo agentė ir atstovė spaudai.

Aktorius nupirko jai prabangų kotedžą, kuriame ir pats dažnai lankosi.

Bendradarbiai N.Kovalenko apibūdina kaip protingą ir savo tikslų ryžtingai siekiančią moterį.

Ji turi 2009-aisiais gimusį sūnų Marką. D.Nagijevas niekada neužsiminė, kad tai jo vaikas. Tačiau viename interviu 1989-aisiais gimusį savo ir tuometės žmonos sūnų Kirilą netyčia pavadino „vyresniuoju sūnumi“, nors buvę sutuoktiniai daugiau vaikų neturi.

Tiesa, D.Nagijevas netrukus susigriebė ir teigė norėjęs pasakyti „vienintelis sūnus“. Tačiau apie pramogų pasaulį rašantys Rusijos žurnalistai įsitikinę, kad tai tik paliudija faktą, jog aktorius turi ir dar vieną atžalą.

Antra D.Nagijevo mylimoji – maždaug 45 metų Ana Spektor. Teigiama, kad pora susipažino Sankt Peterburge, vėliau D.Nagijevas jai nupirko namą Maskvoje.

„D.Nagijevas nenorėjo, kad abi jo mylimos moterys gyventų viename mieste. O jei jos staiga susitiktų?!“ – teigė vienas poros bičiulis.

Maskvoje kalbama, kad A.Spektor ir skandalingasis laidų vedėjas jau 15 metų kartu.

Moteris visą savo laiką skiria dukters Miros auklėjimui ir gyvena paprastos namų šeimininkės gyvenimą – tokį, kokio D.Nagijevas kažkada reikalavo iš savo žmonos Alisos.

O Dmitrijaus ir Alisos meilės istorija verta filmo arba bent novelės.

Juodu susipažino, kai Alisa studijavo Leningrado (dabar – Sankt Peterburgas) teatro, muzikos ir kino institute, o Dmitrijus – elektronikos institute.

Tiesa, būsimasis aktorius neturėjo daug laiko studijoms. Pagrindinis jo užsiėmimas buvo iš užsienio atgabentų įvairių daiktų perpardavinėjimas ir spekuliavimas valiuta. Tokia veikla Sovietų Sąjungoje buvo draudžiama.

Dėl tamsiaplaukio, mėlynakio, įdomių veido bruožų garbaniaus, beveik visada turėjusio atliekamų pinigų, merginos ėjo iš proto.

D.Nagijevui nebuvo abejinga ir Alisa. Mergina suprato, kad turi nedaug galimybių pavergti populiaraus vaikino širdį. Juk ji nebuvo gražuolė – ilga nosis, akiniai. Be to, ji buvo aukštesnė už Dmitrijų.

Vis dėlto Alisa nuolat stengdavosi atsidurti šalia jo.

Besimezgantiems trapiems jų santykiams netikėtai buvo lemta nutrūkti – vieną dieną 18-metis Dmitrijus buvo sulaikytas už spekuliaciją užsienio valiuta.

Jam pasiūlyta rinktis – kalėjimas nuo trejų iki šešerių metų arba tarnyba sovietų kariuomenėje.

Būsimasis aktorius pasirinko kariuomenę. Juolab kad buvo fiziškai tvirtas, mat nuo devynerių metų lankė sambo ir dziudo treniruotes, o būdamas 17-os tapo sporto meistru ir Sovietų Sąjungos jaunių čempionu.

D.Nagijevas manė, kad bus nukreiptas į sporto dalinį, kur sąlygos tarnauti buvo pakenčiamos. Bet jį nusiuntė į Vologdoje dislokuotą priešlėktuvinės gynybos dalinį. Čia daugiausia tarnavo vaikinai iš pietinių Sovietų Sąjungos respublikų.

Sovietų armijoje klestėjo savivalė ir nestatutiniai santykiai. D.Nagijevo padėtį blogino tai, kad jis buvo sambo sporto meistras. Jau vien jo egzistavimas reiškė iššūkį visiems „seniams“.

Žiauriose muštynėse Dmitrijui keletą kartų buvo sulaužyti šonkauliai ir nosis. Kovos menus kultivavusį vaikiną užpuldavo grupėmis. Niekas net nemanė su juo muštis garbingai, vienas prieš vieną, nes žinojo, kad kaip reikiant gautų į kailį.

Tarnaudamas kariuomenėje D.Nagijevas nusprendė tapti aktoriumi – kitokio, geresnio, pasaulio dalimi. Baigiantis tarnybai pats tapęs „seniu“ naujokų neskriaudė ir nežemino. D.Nagijevas kalė monologus stojamiesiems egzaminams į aukštąją teatro mokyklą ir vis labiau svajojo apie šlovę ir pinigus.

Pavyzdingai tarnavęs vaikinas Naujiesiems metams sugrįžo atostogų ir aplankė seną kompaniją.

Alisa, pamačiusi jį tarp svečių, apsidžiaugė taip nuoširdžiai, kad dėl to, kaip vėliau sakė Dmitrijus, ją ir vedė. Jo niekada niekas nėra taip džiaugsmingai sutikęs – net motina.

Grįžęs iš kariuomenės D.Nagijevas iš pirmo karto įstojo į Leningrado teatro, muzikos ir kino institutą, nors į vieną vietą pretendavo 200 žmonių.

Netrukus Alisa ėmė lauktis kūdikio. Dmitrijus to dar nesitikėjo ir pareikalavo, kad žmona pasidarytų abortą. Kai ji atsisakė, supykęs išėjo iš namų. Tačiau kitą dieną grįžo ir prisipažino, kad buvo neteisus.

Sūnus Kirilas gimė 1989-aisiais. Dmitrijus skalbė ir lygino vystyklus, naktimis viena ranka supo sūnaus vežimėlį, kitoje laikė vadovėlį. Jis leisdavo Aliai išsimiegoti, nes tuo metu ji buvo pagrindinė šeimos maitintoja.

Prieš baigiamąjį instituto egzaminą D.Nagijevą išvežė greitoji – jis negalėjo kalbėti ir kramtyti, veidas buvo visiškai perkreiptas. Būsimajam aktoriui buvo nustatytas veido nervo paralyžius.

Jis buvo gydomas pusę metų. Medikai grąžino veido mimiką, bet akys liko specifiškai primerktos. Tai aktoriaus veidui suteikia savotiško išdidumo.

1995-aisiais pasirodė humoristinis serialas „Atsargiai, modernas!“ Su vienu bendrakursių Dmitrijus atliko visus – tiek vyrų, tiek moterų – vaidmenis. Serialas tapo populiarus, o D.Nagijevas – įžymus.

Įsimylėjusios merginos nakvodavo laiptinėje prie jo buto.

D.Nagijevas ir A.Šer savo santuokos neviešino. Todėl kai laiptinėje budėjusioms aktoriaus gerbėjoms Alisa paaiškindavo, kad jų dievaitis vedęs, kai kurios įsimylėjėlės čia pat nualpdavo ir buto šeimininkė turėdavo skubiai ieškoti valerijonų lašų.

Vis dėlto A.Šer nesugebėjo užkirsti kelio D.Nagijevo meilės nuotykiams – jis turėjo dešimtis romanų su įžymiomis ir gražiausiomis Rusijos aktorėmis. O žmonai su tuo teko susitaikyti.

Kai aktorius ėmė vesti laidą „Okna“, jo populiarumas dar labiau išaugo. Laidą jis vedė profesionaliai, išradingai, šmaikščiai, sąmojingai ir kiek ciniškai.

Daugelis žiūrovų suprato, kad visi konfliktai studijoje yra suvaidinti. Dėl to jie keikė ir laidą, ir jos vedėją, bet vis tiek žiūrėdavo.

Kartą žmona paklausė, kas jam svarbiau – šeima ar karjera ir šlovė.

„Karjera, šlovė ir pinigai“, – nė nemirktelėjęs atsakė vienas populiariausių Rusijos TV laidų vedėjų.

Alisa įvertino jo sąžiningumą ir karčią piliulę nurijo. Juk Dmitrijus buvo ne tiktai jos vyras, bet ir draugas, padėjo kopti karjeros laiptais ir nuoširdžiai džiaugėsi jos pasiekimais.

Tačiau kai D.Nagijevas ėmė reikalauti, kad žmona atsisakytų darbo ir visą savo laiką skirtų jam ir namams, Alisa pasirinko ne vyrą, o save. Jie pasuko skirtingais keliais.

Tiesa, oficialiai jie išsiskyrė tik 2010-aisiais. O 2004-aisiais A.Šer apie savo gyvenimą su D.Nagijevu parašė romaną, kuris tapo labai populiarus.

Dmitrijus antrą kartą nevedė, Alisa taip pat iki šiol netekėjusi.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.