Paaiškėjo naujos detalės apie lietuviško kraujo A. Ditkovskytės vyrą ir atskleistas trečio vaiko vardas

Lietuviško kraujo turinti maskvietė aktorė Agnija Ditkovskytė (33 m.), neseniai susilaukusi trečio vaiko, į internetą įkėlė savo vyro Bogdano Pančenkos (28 m.) nuotrauką.

 A.Ditkovskytė su vyru.<br> Instagramo nuotr.
 A.Ditkovskytė su vyru.<br> Instagramo nuotr.
Manoma, kad kairėje užfiksuota mergaitė – A.Ditkovskytės duktė Nika.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Manoma, kad kairėje užfiksuota mergaitė – A.Ditkovskytės duktė Nika.<br>Nuotr. iš „Instagram“
A.Ditkovskytė į „Instagram“ tinklą įkėlė savo vyro B.Pančenkos nuotrauką.<br>Nuotr. iš „Instagram“
A.Ditkovskytė į „Instagram“ tinklą įkėlė savo vyro B.Pančenkos nuotrauką.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-02-05 11:44

Aktorės išrinktasis B.Pančenka – turtingas paveldėtojas ir žinomas Maskvos restoranų savininkas. Apie jų romaną visuomenė sužinojo 2021-ųjų vasario pradžioje, kai jiedu kartu pasirodė viešumoje – atėjo į režisierės Renatos Litvinovos filmo „Šiaurės vėjas“ („Severnyj veter“) premjerą.

Agnija slapta ištekėjo už Bogdano praėjusių metų birželį būdama jau penktą mėnesį nėščia. Vestuvės buvo kuklios, jose dalyvavo tik artimieji.

O lapkritį paaiškėjo, kad moteris pagimdė trečią vaiką – dukterį, kurią pavadino Aura. Tai 

„L'Officiel Lithuania“ patvirtino jos mama Tatjana Liutajeva.

B.Pančenka vengia viešumo ir gyvena dar uždariau negu jo žmona.

Tačiau dabar Agnija vis dėlto nutarė pasidalyti su savo sekėjais asmeninio gyvenimo akimirkomis ir į „Instagram“ tinklą įkėlė vyro nuotrauką.

Nuotraukoje aktorės išrinktasis sėdi prie gatvės restorano staliuko. Kaip patikslino Agnija internetinėje žinutėje, nuotrauka padaryta Milane.

Aktorės gerbėjai komentaruose ne tik žavėjosi efektinga A.Ditkovskytės vyro išvaizda, bet ir atkreipė dėmesį į vestuvinį žiedą ant jo piršto.

Kaip galima spręsti, aktorė labai džiaugiasi naująja santuoka. B.Pančenka – didelio restoranų tinklo „Lucky Group“ bendraturtis.

Tiesa, jo pelningam verslui padarė žalos koronaviruso pandemija, tačiau, nepaisant karantino apribojimų, restoranų savininkui pavyko išsilaikyti.

Neseniai jo maitinimo įstaigos netgi įtrauktos į „Michelin“ restoranų gidą.

Savo verslui pradinį kapitalą Bogdanas gavo iš tėvų. Jo tėvas Vasilijus Pančenka, buvęs Maskvos centrinio hipodromo direktorius, dešimtajame dešimtmetyje tapo vienu pirmųjų Rusijoje privataus elitinių ristūnų žirgyno savininkų.

Bogdano tėvai turi namus Ispanijoje, jis pats irgi baigė mokyklą ne Rusijoje.

Priminsime, kad A.Ditkovskytė pirmą kartą ištekėjo 2012-aisiais už kolegos aktoriaus Aleksejaus Čiadovo (40 m.), su kuriuo susipažino filmo „Kaitra“ („Žara“) filmavimo aikštelėje 2006-aisiais. 2009 m. aktoriai išsiskyrė, tačiau netrukus santykius atnaujino.

Pora susituokė 2012-aisiais. Ceremonijoje dalyvavo tik giminės ir artimieji. 2014-ųjų sausį pasklido žinia apie Agnijos nėštumą, o apie pirmagimio gimimą paaiškėjo birželio pradžioje.

2015-ųjų liepą po daugybės gandų žiniasklaidoje Aleksejus patvirtino, kad jie su Agnija išsiskyrė. Iš santuokos su A.Čiadovu Agnija augina 7-metį sūnų Fiodorą. 2017-aisiais ji pagimdė dukterį Niką. Kas jos tėvas – nežinia.

Sklido gandai apie aktorės santykius su ukrainiečių oligarchu, vėliau – su Rytų verslininku.

Neva kaip tik turtingas mylimasis padovanojo Agnijai ir jos motinai aktorei Tatjanai Liutajevai (56 m.) prašmatnų triaukštį namą prestižiniame Maskvos gyvenamajame rajone Rubliovkoje.

Tačiau neatmestina, kad dukters Nikos Agnija susilaukė taip pat nuo B.Pančenkos. Šnekama, kad restoranų savininkas tuo metu buvo vedęs, todėl negalėjo oficialiai pripažinti mergaitės.

Neseniai socialiniuose tinkluose pasirodė, kaip nutarė sekėjai, pirmoji A.Ditkovskytės 4-metės dukters nuotrauka. Ją paskelbė Agnijos motina T.Liutajeva.

Į savo paskyrą „Instagram“ tinkle Tatjana įkėlė dviejų mergaičių, vilkinčių piratų kostiumus, nuotrauką. „Šedevras“, – parašė prie jos T.Liutajeva.

Vieną mergaitę interneto vartotojai lengvai atpažino – tai aktorių Jekaterinos Klimovos ir Gelos Meschi duktė Bela. O štai dėl antrosios mažylės tamsiais garbanotais plaukais kilo klausimų.

Internautai nutarė, kad tai Tatjanos anūkė, Agnijos duktė.

Viename komentarų netgi prasprūdo mergaitės vardas – Nika.

Parengė Matilda Aleksandravičė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.