Justinas Lapatinskas sustabdė savo kūrybą: „Kūriniai būdavo prasti“

Žinomas atlikėjas ir dainų kūrėjas Justinas Lapatinskas teigia, kad savo asmeninį gyvenimą stengiasi pasilikti tik sau. Atlikėjas prisimena, kad dar būdamas aštuoniolikos metų, jau jautėsi populiarus ir žinomas. O dabar socialiniuose tinkluose jis dalinasi tik minimalia informacija.

 Justinas Lapatinskas.
 Justinas Lapatinskas.
 Justinas Lapatinskas.
 Justinas Lapatinskas.
 Justinas Lapatinskas.
 Justinas Lapatinskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 16, 2022, 5:45 PM

„Nelabai naudojuosi socialiniais tinklais. Nors esu atlikėjas, bet kartais nesuprantu, kaip žmonės gali aukoti savo laiką ir asmeniškumą kitiems. Atlikėju tapau 18 metų, mūsų laikais nebuvo išvystytas net „Youtube“, tačiau man užteko, kad jau parduotuvėje į mane žmonės atkreipdavo dėmesį.

Žinoma, nėra taip, kad visiškai tinklais nesinaudoju, bet tikrai ir nesu tas, kuris kiekvieną rytą paskelbia, ką valgo pusryčiams. Nors suprantu, kad tokiu atveju esu ir mažiau matomas, bet renkuosi privatumą“, – 2TV laidoje „Duok paskambint“ atviravo J. Lapatinskas.

2007 metais laimėjęs realybės šou ir jame išgarsėjęs Justinas sėkmingai tęsė muzikinę karjerą. Tačiau atlikėjas pranešė, kad visiškai sustabdė savo kūrybą.

„Nusprendžiau padirbėti su muzikos prodiuseriais. Nuo šiol jie kuria dainas, nes anksčiau aš labai daug vadovaudavau, procesas užtrukdavo per ilgai, o kūriniai būdavo prasti. Esu savikritiškas, bet ant scenos mane pamatysite jau netrukus“, – apie naujus planus kalbėjo atlikėjas.

Justinas dalyvavo Timūro Augucevičiaus vedamoje 2TV laidoje „Duok paskambint“, kurioje turėjo atlikti labai intriguojančią užduotį. Jos metu jis turėjo skambinti draugui ir apsimesti, kad ieško masažo paslaugų su laiminga pabaiga.

Tačiau prieš ją atlikdamas Justinas netvardė juoko.

„Toks gyvenimas, kad kuo vaikystės esu išmokytas, kad galiu daryti daug nuodėmių, tik svarbiausia niekada nemeluoti.

Nes melas gyvenime prie nieko gero tikrai nepriveda. Aš turiu labai gerą žmoną, tad čia aš laimingas“, – dalinosi Justinas.

Sužinokite, kaip Justinui Lapatinskui sekėsi telefoninių sukčių užduotyje ieškoti neįprastų paslaugų jau šį trečiadienį, 22 val., 2TV laidoje „Duok paskambint“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.