Serialo žvaigždė Mantas Cegelskas pasidalijo asmeninio gyvenimo detalėmis

LNK serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė Mantas Cegelskas ryžosi pasidalinti savo asmeninio gyvenimo detalėmis. Kaip teigia pats aktorius, pirmiausia jis yra dviejų vaikų tėtis, o aktorinis gyvenimas jam yra kaip hobis. Nors Mantas neslepia, kad aktorinė patirtis bei jo dažniausiai kuriami personažai leidžia lengviau priartėti prie žmonių. O pagrindinė ir mylima jo veikla yra švietimas.

M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
M.Cegelskas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 17, 2022, 10:37 AM

„Jau dešimt metų esu šioje srityje. Esu dirbęs kaip mokytojas mokykloje, dirbu ir su suaugusiais žmonėmis. Turiu bendraminčių komandą, su kuriais važiuojame ir esame buvę kolonijose, kalėjimuose, globos namuose. Mano, ypač Simono Šarkio personažas, leidžia man kur kas greičiau rasti su jais ryšį, jie iš karto eina į kontaktą su manimi“, – pasakojo M. Cegelskas.

Kaip teigia M. Cegelskas, realiame gyvenime jis yra visiškai kitoks nei personažas, kurį jis įkūnija televizijos ekrane. Tačiau neretas žiūrovas žiūrėdamas mėgstamą serialą aktorių sutapatina su jo atliekamu vaidmeniu, todėl Mantas pasakoja, kad gatvėje sulaukia įvairių žiūrovų reakcijų.

„Žmonių reakcijos į mane, kaip į personažą, labai skirtingos, būna labai pozityvių, kur žmonės prieina, padėkoja, pasako, kad puikiai vaidinu. Vieną kartą siūlė duoti į galvą, bet... tik siūlė. Gyvenime esu visiškai priešingas personažui, kurį įkūniju. Aš manau, kad esu nuoširdus, geras, atviras, draugiškas, pastabus, linksmas. O personažas Šarkys yra visiška priešingybė mano asmenybei“, – apie save kalbėjo M.Cegelskas.

Aktorius džiaugiasi, kad turi galimybę vaidinti ir perteikti tokį personažą, anot jo, jis ne veltui pasirinko šią profesiją: „Tai ko aš nedarau gyvenime, tai kuo aš nekvėpuoju, tai aš čia turiu galimybę būti žudiku ir niekšu.

Nes mes visi turime dalykų iš pasąmonės, iš aplinkos, kuri mus supa, todėl dėka šito personažo pabūnu ir tuo žudiku, ir prievartautoju, ir blogiečiu ir man būna taip gerai. Aš juo pabūnu, aš jį palieku ir tada būnu toks koks aš esu iš tiesų ir gyvenu normalaus žmogaus gyvenimą. Viena iš priežasčių, kodėl aš pasirinkau aktoriaus profesiją, yra vien dėl to, kad man patinka dėmesys. Man tikrai patinka, kai į mane žmonės žiūri, reaguoja“, – šį ketvirtadienio vakarą 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ pasakos Mantas.

O paklaustas, ar jaučiasi laimingas, aktorius turi vienareikšmišką atsakymą. „Tampu sentimentalus, to niekada nebuvo mano gyvenime. Anksčiau būdavau sau svarbiausias. Matyt, ateina kitas etapas, dabar esu labai dėkingas žmonėms. Aš darau tai, kas man patinka. Esu ten, kur man patinka.

Mane supa žmonės, kurie man patinka. Aš tikrai esu žiauriai laimingas, kad aplink mane tokie žmonės, kurie yra nuo antros ar trečios klasės, šeimos nariai sveiki ir gyvi, profesinėje erdvėje mane supa nuostabūs žmonės. Tai tikrai esu laimingas, kad galiu būti šalia jų ir kurti“, – nuoširdžiai dalinosi aktorius Mantas Cegelskas.

Daugiau dar niekam negirdėtų istorijų ir faktų apie Mantą Cegelską jau šį ketvirtadienio vakarą, 22 val., laidoje „Monikos užkulisiai“ per 2TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?