Nuo vasario 15 d. per „Viaplay“ startavo Čempionų lyga

„Viaplay“ – Šiaurės regione pirmaujanti srautinio transliavimo paslaugų platforma, teikianti aukštos kokybės pramogas su subtitrais. Su „Viaplay“ galite mėgautis išskirtinėmis aukščiausios kokybės tiesioginėmis sporto varžybomis, geriausiais tarptautiniais filmais, vaikams skirtu turiniu ir apdovanojimus pelniusiais serialais vos už 9,99 euro per mėnesį. „Viaplay“ repertuare kiekvienas šeimos narys ras tai, kas jam tikrai patiks.

„Viaplay“ jau turi išskirtines teises rodyti „Formulės-1“, UEFA Čempionų lygos, UEFA Europos lygos ir UEFA konferencijų lygos, „Bundeslygos“, Anglijos futbolo taurės, NHL ledo ritulio tiesiogines transliacijas bei dar daugiau.<br>Lukas Schulze nuotr.
„Viaplay“ jau turi išskirtines teises rodyti „Formulės-1“, UEFA Čempionų lygos, UEFA Europos lygos ir UEFA konferencijų lygos, „Bundeslygos“, Anglijos futbolo taurės, NHL ledo ritulio tiesiogines transliacijas bei dar daugiau.<br>Lukas Schulze nuotr.
Psichologinis trileris „The Box“.<br>Viaplay nuotr.
Psichologinis trileris „The Box“.<br>Viaplay nuotr.
Realistinis serialas „Gerasis daktaras“.<br>Viaplay nuotr.
Realistinis serialas „Gerasis daktaras“.<br>Viaplay nuotr.
Animacinis serialas „Šunyčiai patruliai“.<br>Viaplay nuotr.
Animacinis serialas „Šunyčiai patruliai“.<br>Viaplay nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 23, 2022, 12:31 PM, atnaujinta Feb 23, 2022, 12:45 PM

„Viaplay“ komanda džiaugiasi galėdama Lietuvos publikai pristatyti savo unikalų repertuarą. Mūsų žiūrovai gali mėgautis aukščiausios kokybės tiesioginėmis sporto varžybomis, geriausiais tarptautiniais filmais, apdovanojimus pelniusiais serialais, aukštos kokybės „Viaplay Originals“ ir vaikams skirtu turiniu.

Unikalų turinį galite žiūrėti bet kur, bet kada ir beveik bet kuriame įrenginyje. „Viaplay“ suteikia galimybę keliems vartotojams vienu metu stebėti srautinę televiziją, todėl galėsite ramiai mėgautis Čempionų lyga, kuri jau visai šalia!

Sudomins kiekvieną

„Viaplay“ siūlo aukštos kokybės pramogas visai šeimai. Nesvarbu, ar ieškote romantinio filmo, šiaurietiško trilerio, o gal norite palaikyti savo mėgstamą Čempionų lygos komandą – visa tai rasite vienoje vietoje. Čia taip pat galite atsisiųsti mėgstamiausias laidas, kad galėtumėte jas žiūrėti neprisijungę arba tiesiog pradžiuginti savo vaikus kitos kelionės metu!

„Viaplay Originals“

„Viaplay“ siekia tapti pirmaujančia originalaus turinio gamintoja Šiaurės ir Baltijos šalyse.

Mes mėgstame pasakoti istorijas, paliesti ir linksminti įvairaus amžiaus auditorijas per išsamius dokumentinius filmus, sukrečiančias dramas ir įtempto siužeto kriminalinius serialus. Nepraleiskite progos pamatyti psichologinį trilerį „The Box“ su „Emmy“ apdovanojimų laureate Anna Friel ir Peter Stormare, kurį režisavo žinomas britų režisierius Steve Shill („The Wire“, „Sopranai“).

Sportas

„Viaplay“ šiame regione jau turi išskirtines teises rodyti „Formulės-1“, UEFA Čempionų lygos, UEFA Europos lygos ir UEFA konferencijų lygos, „Bundeslygos“, Anglijos futbolo taurės, NHL ledo ritulio tiesiogines transliacijas bei dar daugiau.

Be to, patariame jau dabar ruoštis Čempionų lygai, kuri prasidės vasario 15 d.!

Turinys vaikams

Šiuolaikiniai vaikai auga kartu su įvairiomis transliacijomis, tad esame įsipareigoję sukurti originalų aplanką, kuris sudomintų kiekvieną mūsų žiūrovą.

Mums patinka jaunąją publiką linksminti išradingu edukaciniu turiniu, todėl čia mažųjų lauks visų mėgstami personažai ir animaciniai serialai, tokie kaip herojiški „Šunyčiai patruliai“!

Tarptautiniai filmai ir dramos

„Viaplay“ siūlo naujausius ir geriausius filmų hitus visai šeimai. Pas mus rasite išskirtinius Šiaurės ir Baltijos šalių kūrinius, o taip pat populiarius Holivudo studijų ir užsienio transliuotojų filmus. Įsitraukite į medicinos pasaulį realistiniame seriale „Gerasis daktaras“ arba pasinerkite į sudėtingą teismo medicinos ekspertų darbą su naujausiomis „CSI: Vegasas“ serijomis.

Mėgaukitės „Viaplay“ paslaugomis tik už 9,99 euro per mėnesį ir pasiruoškite stebėti UEFA Čempionų lygą. Be to, čia nėra jokių įsipareigojimų – prenumeratą galite bet kada atšaukti.

Daugiau informacijos rasite mūsų interneto svetainėje www.viaplay.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.