LNK startuoja naujas muzikinis šou „Aš matau tavo balsą“ – laidos dalyviai turės galimybę laimėti 10 tūkst. eurų

Vos pasibaigus LNK projektui „Lietuvos balsas. Kartos“ sekmadieniais žiūrovus džiugins dar vienas tarptautinio formato visame pasaulyje pamėgtas, azartiškas muzikinis žaidimas „Aš matau tavo balsą“ (I Can See Your Voice).

Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 12, 2022, 12:35 PM

Kiekvieną savaitę vis naujas žaidimo dalyvis turės galimybę laimėti net 10 tūkst. eurų, jeigu išsiaiškins, kuris iš šešių pasirodžiusių atlikėjų yra profesionalus dainininkas, o kurie – tik apsimeta.

Linksmas muzikinis tardymas

Žaidimo „Aš matau tavo balsą“ pagrindinė užduotis – naudojantis užuominomis išsiaiškinti, ar padainavęs asmuo iš tiesų puikiai moka valdyti balsą, ar atvirkščiai, neturi nieko bendro su dainavimu.

Tačiau tai padaryti nėra lengva: tiek geri, tiek blogi dainininkai pasirodo žiopčiodami pagal profesionalų įrašą, todėl norint atpažinti, ar žmogus iš tiesų moka dainuoti, ir ar fonogramoje skamba jo paties balsas, reikia, gerai pasukti galvą ir net turėti specifinių muzikinių žinių apie dainavimą. Tai padaryti dalyviui padeda penki muzikiniai detektyvai – Lietuvos scenos profesionalai.

Blogus dainininkus atskirti nuo gerų galima ne tik dainavimo, bet ir kitokių užduočių metu: užduodant klausimus apie jų asmenybes ar netgi patikrinus telefono turinį.

„Iš „Kaukių“, BTS ir „Kalmaro žaidimo“ žemės į Lietuvą atkeliauja dar viena visą pasaulį užkariavusi pramoga, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Šis korėjiečių sukurtas formatas įgyvendintas jau 23-jose šalyse, tarp jų JAV, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje. Kaip ir „Kaukėse“, šio projekto centre – paslaptis“.

„Tai vienas linksmiausių ir azartiškiausių muzikinių žaidimų pasaulyje.“, – intriguoja projektą Lietuvoje adaptuojančių kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Įspūdingas prizas, dėl kurio galės varžytis kiekvienas

„Ši laida bus itin azartiška ir įtraukianti, nes ji turi ir socialinį aspektą: čia kiekvienas žmogus, nebūtinai turintis išskirtinį talentą, o tiesiog šiek tiek drąsos sudalyvauti, gali laimėti tikrai įspūdingą sumą – nuo 1 000 iki 10 000 Eur. O tokia suma, juk, jau pildo svajones ar net keičia gyvenimus“, – sako G. Jaunius.

Projektą aš „Aš matau tavo balsą“ ves vienas garsiausių iliuzionistų Baltijos šalyse, du kartus pasaulio Gineso rekordininkas Rokas Bernatonis. Rokas gerai pažįstamas tarptautinei auditorijai iš milijonus žiūrovų pritraukusio iliuzijų šou „Fools up“ bei įspūdingų šou Las Vegase.

Laidos dalyviui kas kartą padės dvi nuolatinės laidos detektyvės Karolina Meschino bei Monika Liu ir trys kviestiniai muzikos pasaulio svečiai.

„Aš matau tavo balsą“ premjera – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.