Patirkite geriausią vasarą savo gyvenime: tapkite naujo realybės šou Tenerifėje dalyviu!

Vasaros laukiame visi. Bet įsivaizduokite, jei ši vasara jums taptų tokia, apie kokią visuomet svajojote – visuomet geras oras, nesibaigiančios linksmybės, nepamirštami vakarėliai prabangiausioje Tenerifės viloje ir jokių rūpesčių. Būtent toks vieną kartą per gyvenimą pasitaikantis geriausias vasaros nuotykis dabar gali tapti jūsų realybe karščiausiame realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“.

Keli išrinktieji atvyks į Tenerifę – salą, kurioje nuolat šviečia saulė, atsigaivinti kviečia Atlanto vandenynas, kur dieną ir naktį nesibaigia pramogos, mezgasi karščiausi vasaros romanai, tikriausios draugystės ir nėra jokių rūpesčių...<br>TV3 nuotr.
Keli išrinktieji atvyks į Tenerifę – salą, kurioje nuolat šviečia saulė, atsigaivinti kviečia Atlanto vandenynas, kur dieną ir naktį nesibaigia pramogos, mezgasi karščiausi vasaros romanai, tikriausios draugystės ir nėra jokių rūpesčių...<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2022, 2:34 PM

Kiekviena vasara turi savo istoriją. Pasibeldus pirmiesiems saulės spinduliams, nori nenori, visi susimąstome – o ką atneš ši, 2022 metų vasara? Ar ji taps ypatinga? Teks taupyti ir šilčiausius metų mėnesius praleisti namuose? O gal išvyksite į nepamirštamą kelionę, susipažinsite su naujais žmonėmis ir išgyvensite tai, ko dar nesate patyrę?

Ši vasara net 10 nuotykių ir dėmesio ištroškusių jaunuolių tikrai gali tapti būtent kitokia.

Keli išrinktieji atvyks į Tenerifę – salą, kurioje nuolat šviečia saulė, atsigaivinti kviečia Atlanto vandenynas, kur dieną ir naktį nesibaigia pramogos, mezgasi karščiausi vasaros romanai, tikriausios draugystės ir nėra jokių rūpesčių...

Gerai gyventi mėgsta visi, o naujo realybės šou dalyviai gyvens beveik begėdiškai prabangiai – juos į svečius priims įspūdingos vilos šeimininkai, kuriems, bent jau iš pirmo žvilgsnio, nieko savo svečiams negaila.

Jų gyvenimas – svajonė. Ir jie mielai tokią suteiks jums – privatus baseinas, nesibaigiantys šokiai, ir, atrodo, nesenkančios lėšos. Skamba kaip pasaka, ar ne? Bet yra vienas „bet“…

Negana to, pro žiūrovų akis nepraslys niekas – nei karščiausi vakarėliai ar užsimezgę santykiai, nei bręstantys konfliktai. Bet gal būtent jūs tapsite tas, nuo kurio akių negalės atitraukti tūkstančiai, o kiekvienas jūsų žingsnis bus aptarinėjamas socialiniuose tinkluose?

Juk jūsų gyvenimas 24/7 bus sekamas kamerų – ar pavyks to neužmiršti?

10 išskirtinių jaunuolių gyvens ne tik vienas su kitu, pirmąkart matomais žmonėmis, kuriuos teks ir pamilti, ir nekęsti, bet savo nuotykiais, diena iš dienos, jie dalinsis ir su „Go3“ bei TV3 žiūrovais.

Būtent čia, Tenerifėje, išskirtinio grožio saloje, kurioje telpa viskas, charizmatiški ir gyvenimu besidžiaugiantys jaunuoliai, gali patirti labiausiai intriguojančius išbandymus. Bet niekada nepamirškite, kad prabangią vilą, kurioje apsistosite, gaubs paslaptis – „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“!

Jei trokštate susipažinti su tokiais pat temperamentingais ir norinčiais užvaldyti pasaulį bei mėgautis nesibaigiančias nuotykiais, naujasis realybės šou yra skirtas būtent jums. Pasiruoškite patirti geriausią vasarą savo gyvenime!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.