Aleco Baldwino ir Nicolo Cage’o šeimos laukia pagausėjimo

Dvi garsių amerikiečių aktorių šeimos laukia pagausėjimo. Vėl laukiasi Aleco Baldwino (64 m.) žmona jogos instruktorė Hilaria Baldwin (38 m.) – būsimasis kūdikis bus jau aštuntas aktoriaus vaikas. O štai „Oskaro“ laureatas Nicolas Cage’as (58 m.) turės trečią vaiką, kurį pagimdys perpus jaunesnė žmona Riko Shibata (31 m.).

Šeimos pagausėjimo laukia A.Baldwinas su H.Baldwin ir N.Cage’as su R.Shibata.<br>AP / “Scanpix“ nuotr.
Šeimos pagausėjimo laukia A.Baldwinas su H.Baldwin ir N.Cage’as su R.Shibata.<br>AP / “Scanpix“ nuotr.
A.Baldwinas ir H.Baldwin jau turi šešis bendrus vaikus.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Baldwinas ir H.Baldwin jau turi šešis bendrus vaikus.<br>„Scanpix“ nuotr.
N.Cage’o žmona R.Shibata – jam jau penktoji.
N.Cage’o žmona R.Shibata – jam jau penktoji.
N.Cage’as su pirmąja oficialia žmona aktore P.Arquette.
N.Cage’as su pirmąja oficialia žmona aktore P.Arquette.
Su trečiąja žmona padavėja A.Kim N.Cage’as yra susilaukęs sūnaus.
Su trečiąja žmona padavėja A.Kim N.Cage’as yra susilaukęs sūnaus.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 12:22 PM

Kadaise A.Baldwinas nusifilmavo komedijoje „Pasmerktas vesti“ („The Marrying Man“), nors iš tiesų jam vertėjo suvaidinti filme „Pasmerktas būti tėvu“.

Aktoriaus žmona Hilaria pranešė, kad laukiasi septinto kūdikio. A.Baldwinui tai bus aštuntas vaikas – jis turi vyriausiąją dukterį Ireland (26 m.) iš santuokos su aktore Kim Basinger (68 m.).

Džiugią naujieną Hilaria pranešė socialiniuose tinkluose. Ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame poros vaikai, sužinoję naujieną, puolė glėbesčiuotis su tėvu ir motina.

Jaukų vaizdo įrašą palydėjo tekstas: „Po daugelio pastarųjų kelerių metų pakilimų ir nuopuolių mes turime džiugią staigmeną: šį rudenį pasaulį išvys dar vienas Baldwinito. Buvome įsitikinę, kad mūsų šeima ir taip didelė, tačiau ši staigmena labai nudžiugino.

Dalijuosi su jumis akimirka, kai naujieną pranešėme vaikams, – kaip matote, jie labai sujaudinti! Naujas mažylis – itin ryškus mūsų gyvenimo įvykis.

Tai tikra palaima ir dovana šiais neapibrėžtais laikais.

Nekantriai laukiu nenuspėjamos kelionės, kurią vadiname gyvenimu, tęsinio. Su meile jums ir jūsų artimiesiems. Hilaria.“

Lygiai prieš metus pora susilaukė dukters Lucios. O vos prieš penkis mėnesius iki jos gimimo pasaulį išvydo jų sūnus Eduardas. Kūdikį pagimdė pakaitinė motina. Mat 2019-aisiais Hilaria du kartus iš eilės patyrė persileidimą. Beje, antrasis įvyko jau gana vėlyvu nėštumo laikotarpiu – ketvirtą mėnesį. Sutuoktiniai žinojo, kad turėjo susilaukti mergaitės. Aktoriaus žmonai tai tapo tikra tragedija.

Nenorėdami rizikuoti sutuoktiniai kreipėsi į pakaitinę motiną.

Sykiu jie neprarado vilties ir Hilaria vėl natūraliai pastojo.

Mažasis Eduardas į pasaulį atėjo sunkiai, motina beveik visą nėštumo laiką praleido ligoninėje, bet galiausiai penktasis žvaigždžių kūdikis gimė sveikas ir laiku.

Hilaria ir Alecas susituokė prieš dešimtmetį, 2012-aisiais. Jie augina 8 metų dukterį Carmen, metų amžiaus Lucią ir keturis sūnus – 6-metį Rafaelį, 5-metį Leonardą, 3-metį Romeo ir pusantrų metų Eduardą.

26 metų A.Baldwino duktė Ireland daro sėkmingą fotomodelio karjerą.

Su jos motina K.Basinger Alecas išsiskyrė 2002-aisiais, jie buvo susituokę nuo 1993-iųjų.

Aktorius, prodiuseris A.Baldwinas niekada neslėpė, kad nori turėti daug vaikų. Net po dviejų Hilarios persileidimų jis buvo įsitikinęs, kad ji pagimdys dar vieną mažylį.

Tiesa, pastaruoju metu atrodė, kad aktoriui neturėtų rūpėti šeimos gausinimo planai.

A.Baldwinas iki šiol yra atsakovas byloje dėl nelaimingo atsitikimo filmo „Rūdys“ („Rust“) filmavimo aikštelėje: praėjusių metų spalį aktorius netyčia nušovė operatorę Halyną Hutchins.

Po nelaimingo atsitikimo A.Baldwiną kelis mėnesius kamavo depresija, bet dabar jo karjera vėl suaktyvėjo.

Netrukus jis filmuosis net dviejuose filmuose – „Kid Santa“ ir „Billies Magic World“. Be to, vasarį Alecas pranešė, kad pradėjo filmuoti trilerį „97 minutės“.

Aktorius ir prodiuseris N.Cage’as gandus apie šeimos pagausėjimą patvirtino interviu, duotame naujausiam britų žurnalo GQ numeriui, kurio viršelį pats ir papuošė.

N.Cage’as parodė žurnalistams ultragarso nuotrauką ir papasakojo, kad su žmona R.Shibata jau išrinko būsimajam vaikui vardą: jei gims berniukas, pavadins Akira Francesco, jei mergaitė – Lennon Ogi.

R.Shibata – penktoji oficiali N.Cage’o žmona. Aktorius tikina, kad tuo apsiribos. Jis prisipažino, kad kai įsimyli, pasirengęs mylimajai atiduoti viską: „Aš romantikas ir, kai įsimyliu, noriu tam žmogui atiduoti viską, ką galiu. Aš sakau: „Aš tave myliu“, ir tai reiškia, kad noriu su tavimi praleisti visą likusį gyvenimą.“

N.Cage’as turi du suaugusius vaikus iš ankstesnių santykių. Sūnų Westoną (31 m.) pagimdė aktorė Christina Fulton (54 m.) 1990-aisiais. Beveik prieš aštuonerius metus aktorius tapo seneliu – jo sūnus su žmona susilaukė berniuko.

Pirmąja oficialia N.Cage’o žmona tapo aktorė Patricia Arquette (53 m.). Jie susipažino 1995-aisiais ir kartu išgyveno šešerius metus.

Antroji Nicolo santuoka buvo trumpalaikė – su Elvio Presley dukterimi ir Michaelo Jacksono buvusiąja dainininke Lisa Marie Presley (54 m.) N.Cage’as išbuvo susituokęs 109 dienas.

Trečią kartą aktorius vedė korėjiečių kilmės padavėją Alice Kim (38 m.), su ja juodu susilaukė sūnaus Kal-Elo (16 m.). 2019-ųjų kovą N.Cage’as vedė dar kartą. Tiesa, po keturių dienų užsigeidė santuoką anuliuoti ir jau po trijų savaičių vėl buvo laisvas vyriškis. Penktąją santuoką aktorius sudarė praėjusių metų vasario 16-ąją.

Nicolas ir Riko susipažino prieš porą metų Japonijoje. Pirmą kartą kartu fotografai juos užfiksavo 2020-ųjų vasario 25-ąją Naujajame Orleane.

Tuomet jis atsivedė merginą prie savo mauzoliejaus miesto kapinėse: baltutėlės piramidės formos statinį aktorius įsigijo 2010-aisiais ir testamente nurodė jį ten palaidoti.

Kodėl vienam pirmųjų pasimatymų aktorius pasirinko tokią neįprastą vietą, lieka paslaptis.

Nicolas ir Riko susituokė „Wynn“ viešbutyje Las Vegase.

Aktoriaus jaunajai žmonai tai pirmoji santuoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.