V. Radzevičius ir M. Starkus prisiminė neįtikėtinas kelionėse nutikusias istorijas: kai kurios juoką kelia iki šiol

Mylimiausias televizijos žaidimas „galvOK“ kiekvieną šeštadienį išbando vis kitus žinomus žmones, o šįkart laidos svečiais tapo neišskiriami, dažnai vienas be kito tiesiog nebeįsivaizduojami bičiuliai, Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus. Vienas prieš kitą žaisiantys draugai laidos metu ne tik prisimins linksmus nutikimus iš savo bendrų kelionių, bet ir apie vienas kitą žiūrovams pasakos dar negirdėtas istorijas.

Vytaras Radzevičius.<br>TV3 noutr.
Vytaras Radzevičius.<br>TV3 noutr.
Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Martynas Starkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Martynas Starkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Martynas Starkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Martynas Starkus.<br>TV3 noutr.
Martynas Starkus.<br>TV3 noutr.
Martynas Starkus ir Marijonas Mikutavičius.<br>TV3 noutr.
Martynas Starkus ir Marijonas Mikutavičius.<br>TV3 noutr.
Mantas Katleris ir Vytaras Radzevičius.<br>TV3 noutr.
Mantas Katleris ir Vytaras Radzevičius.<br>TV3 noutr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 7, 2022, 11:03 AM

V.Radzevičius taps Manto Katlerio komandos draugu, o M.Starkus palaikys kompaniją Marijui Mikutavičiui.

„Talentas ieško talentų“ – būtent taip šio vakaro svečią V.Radzevičių pristatys laidos vedėjas Andrius Žiurauskas. Ir jis neklys – nuo pat vasaros pradžios žinomas kulinaras taps naujosios televizijos laidos „Lidl grilio talentai“ vedėju.

Manote, kad puikiai ruošiate patiekalus ant grilio, galite nurungti tokį pat pasikausčiusį varžovą ir pelnyti V.Radzevičiaus simpatijas bei vertingus prizus? Tuomet projektas kaip tik jums!

Tiesa, nors Vytaras ir garsėja puikiais kulinariniais gebėjimais, kartą kaip reikiant apsirikti yra tekę ir jam. M.Starkus laidoje pasidalins tą įrodančia istorija, kai jiedu keliavo po Indiją.

„Mes vaikštome po turgų ir Vytaras vis improvizuoja – mums paima kažką paragauti, vietinis kažką pasako, o Vytaras sako, kad supranta – vienur čiobreliai, kitur krapai… Galiausiai jis paima kažkokį geltoną besimėtantį daiktą, paragauja jo ir sako, kad čia, matyt, kažkoks gintaro poskonio prieskonis. Mūsų vedlys pradeda juoktis net susirietęs, nes ten, pasirodo, buvo kanifolija – jau buvome perėję į technikos skyrių... Tačiau tai įrodo, kad Vytaras niekuomet nepasimeta“, – smagų nutikimą pasakos Martynas.

Tačiau tai – ne vienintelė linksma istorija iš kelionių, kurią draugai prisimins šį vakarą.

Štai priešininkų komandai besvarstant, kokie išgyvenimai gali paaštrinti lytėjimo ir skausmo pojūčius, M.Starkus nustebins žiūrovus pranešęs, kad kitaip nei dauguma, Vytaras nė kiek nebijo daugeliui nemalonius išgyvenimus sukeliančio kutulio.

Patikinęs, kad Martynas išties dažnai ant jo išbando kutenimą, savo ruožtu Vytaras taip pat pasidalins istorija, kaip įvairius pojūčius sukelti kolegai yra išbandęs ir jis.

„O aš ant jo Titikakoje esu išbandęs maudynes lediniame vandenyje. Jam tai labai suveikė“, – sakys Vytaras, o Martynas netrukus pasidalins pasakojimu, kas tada nutiko iš tiesų.

Vėliau Marijaus ir Martyno komandą laidoje patrauks klausimas apie grožį.

„Sakyčiau, kad mums grožis nesvetimas... Kam apsimetinėti?“ – kaip visuomet žodžio kišenėje neieškos Martynas.

Būtent klausimo apie grožį metu žaidime bus prisiminti ir praeityje populiarios TV laidos „Tangomanijos“ laikai – be Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, ją taip pat vedė ir Marijus bei Martynas.

„Ar tada, kai labai seniai sėdėjote „Tangomanijos“ studijoje, galėjote pagalvoti, kad dabar rimtais veidais atsakinėsite į tokius klausimus?“ – susimąsčiusios komandos klaus laidos vedėjas.

„Andriau, mes ir tada malėme niekus, ir dabar darome tą patį. Mums tai – nieko naujo“, – juoksis netikėto klausimo užklupti Marijus ir Martynas.

Tuo tarpu Vytaras ir Mantas bandys perprasti klausimus apie vyrus ir sportą. Štai M. Katleris pripažins, kad jei gebėtų vienu kartu padaryti 40 atsispaudimų, marškinėlių tikrai nebenešiotų – jo pečius nuolat bučiuotų saulė.

Visgi galiausiai laidos dalyviai vienbalsiai nutars, kad vienus marškinėlius tokiems galiūnams nešioti vis dėlto leidžiama – kodėl pokalbis apie tai prajuokins visą salę?

Į kokį klausimą neteisingai atsakęs ypatingai susikrims Marijus? Kuri komanda išplėš pergalę?

Tą sužinosite jau šį vakarą, laidoje „galvOK“, 21 val. 30 min. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.