„Lietuvos talentuose“ iliuzionistas A. Frankonis bandys pranokti pats save: triukas su žiurkėnu buvo sudėtingiausias jo karjeroje

Šį vakarą televizijos žiūrovų laukia pirmasis „Lietuvos talentų“ pusfinalis. Tiesioginėje kovoje pasirodys dešimt dalyvių, tačiau tik du iš jų pateks į superfinalą, todėl konkurencija – milžiniška.

Algimantas Frankonis.<br>TV3 nuotr.
Algimantas Frankonis.<br>TV3 nuotr.
Algimantas Frankonis.<br>TV3 nuotr.
Algimantas Frankonis.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-05-08 13:07

Dalyviai įnirtingai ruošiasi šiam vakarui, repetuoja ir galvoja, kaip pranokti savo pasirodymą atrankose.

Dėl to ypač jaudinasi iliuzionistas Algimantas Frankonis, kurio šou su pradingusiu žiurkėnu Spirgučiu tapo sensacija.

Algimantas labai džiaugiasi patekęs į kitą etapą. Triuką, kurio metu žiurkėnas dingo jo burnoje, iliuzionistas planavo labai ilgai.

„Tai buvo labai sudėtingas ir didelio iššūkio pareikalavęs triukas. Ilgai dirbau su Spirgučiu komandoje, rūpinausi juo, pamilau. Tai buvo džiaugsmingas pasirodymas, kuriuo tikrai didžiuojuosi“, – pasakoja A.Frankonis.

Tiesa, iliuzionisto triukas daugelį šokiravo. Tačiau A.Frankonis ramina – žiurkėnas tikrai nebuvo suvalgytas, jis liko sveikas ir džiaugiasi gyvenimu.

Televizijos projekto dalyvis sako, kad magija yra tam, jog sukurtų dalykus, kurių padaryti realiai yra neįmanoma.

„Po talentų projekto visiems rūpi, kur dingo Spirgutis. Renginiuose klausia, tai koks žiurkėno likimas? Spirgutis tikrai gyvas ir džiaugiasi savo žiurkėnišku gyvenimu. Gyvena, suka ratelį, laksto po kambarį, valgo žiogus“, – šypsosi A.Frankonis.

Magas pasakoja, kad ruoštis pusfinaliui buvo kaip niekada sudėtinga. Triukas su žiurkėnu buvo pats sudėtingiausias jo karjeroje. Būtent dėl jo A.Frankonis ir dalyvavo projekte. Surasti kažką, kas pranoktų šį triuką, yra labai sudėtinga.

„Tikiuosi žiūrovams ir teisėjams patiks tai, ką rodysiu šį vakarą. Mane įkvepia ir žavi gatvės magija. Vien dėl to, kad tu būni labai arti žmonių ir matai jų reakcijas. Kada tik turiu laisvo laiko, stengiuosi išeiti į gatvę, pasirodyti žmonėms. Mano tikslas – sukurti gerą nuotaiką“, – kalba A.Frankonis.

Ar iliuzionistui pavyks pranokti save? Tą sužinosime jau šį vakarą.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19 val. 30 min. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų