„Lietuvos talentus“ stebinančios „Diamonds show“ žada šokti iki pensijos: „Mums velniškai sekasi“

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai kviečiami stebėti paskutinįjį „Lietuvos talentų“ pusfinalį. Jo metu paaiškės likę du dalyviai, kuriems bus suteikta teisė kovoti superfinale dėl talentingiausiojo titulo. Būtent superfinalo metu žiūrovai vėl pamatys ir visus tuos, kurie atrankų metu pelnė „auksinį mygtuką“. Įtampa vis labiau auga, o ne ką mažiau dalyvius vilioja ir pagrindinis šou prizas.

 „Lietuvos talentus“ stebinančios „Diamonds show“ žada šokti iki pensijos: „Mums velniškai sekasi“.
 „Lietuvos talentus“ stebinančios „Diamonds show“ žada šokti iki pensijos: „Mums velniškai sekasi“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2022, 9:14 AM

Šį sekmadienį ant „Lietuvos talentų“ scenos išvysime įspūdingais pasirodymais garsėjančias „Diamonds show“. Merginos save vadina vienu dideliu kumščiu – nors šioje komandoje kiekviena yra individuali asmenybė, visos kartu jos sukuria stiprią jėgą. Pagrindinės narės – veteranės – kolektyve yra jau šešerius metus. „Mes jau senutės... Bet kaulus dar pajudiname – turime, ką parodyti. Sukirtome rankomis, kad šoksime iki pensijos“, – pokštauja merginos.

Kiekvieną kartą lipant į sceną „Diamonds show“ jaučia labai didelę atsakomybę prieš save, žiūrovus ir teisėjus, o labiausiai jas džiugina publikos palaikymas. Ir nors „Diamonds show“ jau ne kartą bandė laimę „Lietuvos talentuose“, šokėjos tikina, kad kiekvienais metais jos tampa vis stipresnės ir įgauna daugiau patirties. Šį kolektyvą iš tiesų sudaro daugiau nei trys merginos – jų sąstatas kinta priklausomai nuo pasirodymo. Vieną kartą jos gali būti trise, kitą – šešios arba net devynios.

„Į projektą atėjome todėl, kad turime labai daug minčių, kurias norime išpildyti. Esame pasirodžiusios ne tik Lietuvos, bet ir užsienio scenoje. Tačiau labiausiai mus žavi treniruočių procesas. Manau, kad jis įdomus ir svetimiems žmonėms. Ateini su vienais lūkesčiais, o po to sugalvoji, kad būtų galima padaryti dar kitaip. Kūrybinis procesas yra labai smagus“, – sako šokėjos.

Pagrindinių „Diamonds show“ narių gyvenime yra ne tik šokiai. Visos trys studijuoja prestižines specialybes. Viena iš jų kremta medicinos mokslus šeštajame kurse, kita – biochemiją, o dar viena – psichologiją.

„Esame spalvingos asmenybės, mėgstame daug skirtingų dalykų. Pasirodymai yra mūsų aistra, pomėgis ir darbas. Nesame nei šokėjos, nei gimnastės. Labiausiai mums tinka žodis „performansai“. Naudojame gimnastikos elementus, šokio judesius, tačiau galime ir improvizuoti. Per kūrybinį procesą mes sukuriame kažką tokio, ko žmogus nėra matęs. Stengiamės pristatyti viską kuo įdomiau, kad žmonėms būtų smagu. Darome šou ir mums velniškai sekasi! O kalbant apie profesionalų sportą, mes jau būtume pensininkės. Tačiau performansų mene, mes galėsime pasirodyti scenoje iki 60 metų“, – tikisi kolektyvo narės.

Sekmadienį scenoje taip pat pasirodys atrankose teisėjus iki ašarų juokinusi Monika Survilaitė, iliuzionistas bei mentalistas Nicholas Kin, Baltijos cirko mokinė Gertrūda Vostrecovaitė, šokėjų pora Rokas ir Eivina, šokėja Tija Lebedskytė, mušamųjų instrumentų grupė „Ritmas kitaip“, gimnastė ant stulpo Santana Salmanovič, akordeonistas Vytenis Danielius ir aktorius-aktyvistas Linas Barauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.