Aktoriai A. Bružas ir L. Pobedonoscevas – atvirai apie ketvirtį amžiaus trunkančią draugystę

Kai ekranuose išvystame aktorius Audrių Bružą ir Leonardą Pobedonoscevą, žinome, kad laukia juoko ir įspūdžių kupinas laikas. Tokie – nešantys džiaugsmą ir juoką – jiedu yra ir gyvenime. Žinomi vyrai puikiai sutaria ne tik scenoje, bet ir už jos ribų. Audrius ir Leonardas draugauja jau ketvirtį amžiaus, o apie juos vienijančią vyrišką draugystę, konkurenciją, muštynes ir aistrą kelionėms aktoriai ir laidų vedėjai atvirai papasakos šio sekmadienio žiūrovams.

Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 2:53 PM

Nuotaikingoje laidoje žiūrovai išgirs ne vieną įdomią ir smagią istoriją, sužinos, kaip šie vyrai susipažino, ir kodėl Leonardas vadina draugą kaimiečiu iš Alantos. Andrius, savo ruožtu, pasidalino istorijomis apie vilniečius bei prisiminė laikus, kai visus stebino ilgais savo plaukais.

Nepaisant visų tuomet ir dabar esančių skirtumų, jiedu yra puikūs draugai. Kelionės, bendri darbai ir projektai – šiandien aktoriai mėgaujasi draugystės teikiamais privalumais ir su humoru kalba apie pašėlusius jaunystės metus, kai, anot Leonardo, dėl jų kovodavo moterys.

Kovų būta ir kitokių – apie muštynes jiedu užsiminė ir laidos žiūrovams. Audrius atviras – per tiek laiko įvyko labai daug: ir atvirų, nuoširdžių, jautrių, žmogiškų pokalbių, ir pakeltų kojų...

Sveika savivertė saugo nuo konkurencijos

Laidos žiūrovai sužinos, ką apie konkurenciją mano šie charizmatiški ir vienas kitam humoro jausmu nenusileidžiantys aktoriai.

„Mūsų su Leonardu amplua labai skirtingi ir nuo to nė vienas nesame nei geresnis, nei blogesnis. Tiesiog skirtingi. Ar gražesnė rožė, ar tulpė – abi yra gėlės. Mes nekonkuruojame. Aš žinau, ką ir kaip noriu daryti. Tikslas – daryti taip, kad tai būtų unikalu ir kad žmonės norėtų to, ką darai. Tuomet ir nelieka konkurencijos“, – sakė Audrius, neabejojantis, kad sveika savivertė yra labai naudinga.

Leonardas jam pritarė – juk kai pasitiki savimi, žinai, kad esi kitoks, nesijaudini dėl konkurencijos ir vienas kitą papildai.

Aktoriai laidoje atskleidė ir nemažai pikantiškų paslapčių. Pavyzdžiui, Audrius išsitarė, kada ir kur nuogas vaikšto Leonardas, o šis neliko skolingas ir taip pat papasakojo apie draugo silpnybes.

Naujas viliojantis projektas

Šią vasarą draugų laukia nauji iššūkiai – jie naujoje TV3 laidoje „Metam monetą“ pasiners į vis naujus potyrius. Vyrai keliaus skirtingomis sąlygomis – vieno lauks banko kortelė su neribotu biudžetu, o kitam teks susiveržti diržą – visam savaitgaliui jis teturės vos 100 eurų. Kam kokia dalia teks, nulems monetos metimas.

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ svečiai papasakojo apie šį naująjį projektą, atskleidė, koks keliavimo formatas kuriam labiau priimtinas ir kokių linksmų istorijų yra patyrę savo kelionėse. Šis projektas bus naudingas ir žiūrovams, kurie, galbūt, ieško būdų, kaip kuo daugiau pamatyti išleidžiant kuo mažiau.

„Svarbiausia mokėti keliauti pačiam su savimi, jaučiant vidinę laimę. Reikia džiaugsmo ieškoti ne išorėje, o viduje, ir tada jokio skirtumo, ar tu nuvažiuosi į Alantą, ar į Niujorką – tu visur jausiesi laimingas. Jei nesijausi viduje laimingas, tai niekur savo nelaimės nenuskraidinsi“, – sėkmės receptu dalinosi Audrius.

Taikos ir vienybės širdis

Karui Ukrainoje tebesitęsiant, svarbi kiekviena ukrainiečius palaikanti iniciatyva. Laidos vedėja, floristikos dizainerė Kristina Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ papasakojo, kaip ji sukūrė tautų draugystę simbolizuojančią gėlių kompoziciją, puošusią koncertą „Ukraina Lietuvos širdyje“ Kaune.

Šis koncertas buvo skirtas ukrainiečiams Lietuvoje palaikyti. Jo metu aplinką džiugino didelė floristikos dizainerės sukurta širdis, kurią puošė Lietuvos ir Ukrainos vėliavų spalvų žiedai. Ši širdis tapo ne tik renginio puošmena, bet ir mėgstama fotografavimosi vieta.

Floristikos dizainerei kurti padėjo Tatjana iš Ukrainos, kuriai dalyvavimas tokiuose projektuose padeda atitrūkti nuo slogių minčių. Kartu moterys sukūrė įspūdingą, abi tautas vienijančią širdį.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.