Blogas Johny Deppo ir Amber Heard pavyzdys. Kokios dar Holivudo žvaigždės nesugebėjo gražiai išsiskirti?

Holivudo aktoriai Johnny Deppas (58 m.) ir Amber Heard (36 m.) išsiskyrė dar 2017-aisiais, tačiau iki šiol aiškinasi santykius teisme šokiruodami aplinkinius asmeninio gyvenimo intymiomis smulkmenomis.

Ekrano įžymybių poros skiriasi skandalingai.
Ekrano įžymybių poros skiriasi skandalingai.
J.Deppas ir A.Heard tebemina teismų slenksčius.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
J.Deppas ir A.Heard tebemina teismų slenksčius.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
D.Moore apie santykius su A.Kutcheriu parašė savo knygoje.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
D.Moore apie santykius su A.Kutcheriu parašė savo knygoje.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Teismai tarp A.Jolie ir B.Pitto truko kelerius metus.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
Teismai tarp A.Jolie ir B.Pitto truko kelerius metus.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
O.Wilde ir J.Sudeikis susituokę nebuvo.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
O.Wilde ir J.Sudeikis susituokę nebuvo.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-06-01 14:13

Kokios dar Holivudo žvaigždės nesugebėjo gražiai išsiskirti?

Aktorė papokštavo – savo buvusio vyro lovoje paliko fekalijų, o Džeko Sperou vaidmens atlikėjas, būdamas apsvaigęs nuo narkotikų ar alkoholio, neva kėlė ranką prieš sutuoktinę – tai tik menka A.Heard ir J.Deppo „šeimos idilės“ dalis.

Tačiau ši žvaigždžių pora ne viena tokia – ir kiti garsūs žmonės nesugebėjo grakščiai pasukti savais keliais.

Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore. Riebiu tašku užbaigti santykius su A.Kutcheriu (44 m.) D.Moore (59 m.) nutarė dėl vyro neištikimybės. Apie Ashtono akimirkos intrigėlę aktorė sužinojo iš žurnalistų tuo metu, kai filmavosi juostoje „Laiminga diena“ („Another Happy Day“).

„Staiga jo neištikimybė tapo sensacija visose žiniasklaidos priemonėse.

Mergina netgi bandė už 500 dolerių parduoti jo megztinį internetinių aukcionų ir elektroninės prekybos svetainėje „eBay“, – prisiminė aktorė negražią varžovės istoriją.

Tačiau vėliau žvaigždė paviešino kur kas skandalingesnį prisipažinimą negu A.Kutcherio meilužė.

Savo knygoje D.Moore atskleidė, kad jaunesnio vyro pasiūlymu ryžosi žengti beviltišką žingsnį: „Norėjau jam parodyti, kad taip pat moku linksmintis ir vis dar turiu kuo pasipuikuoti.

Kitų žmonių įsiterpimas į mūsų santykius sukūrė klaidingą įspūdį apie pranašumą ir sukėlė tik laikiną pasitenkinimo jausmą. Mes įsileidome į savo lovą du svetimus žmones.“

Įdomiausia, kad kai Demi sužinojo apie vyro neištikimybę, jis rado puikų savo elgesio pateisinimą, primindamas žmonai, kad ji pati neprieštaravo poligaminiams santykiams.

„Pasak Ashtono, trečio žmogaus įtraukimas į mūsų santykius nutrynė leistinas ribas, ir tai pateisino jo elgesį.

Tikriausiai jis jautė sąžinės graužimą, bet sykiu ieškojo būdo atsikratyti kaltės, kad savo akyse išlaikytų pavyzdingo šeimos vyro įvaizdį“, – kalbėjo D.Moore.

Į buvusios žmonos atviravimus A.Kutcheris reagavo santūriai – socialiniuose tinkluose parašė: „Jau rengiausi nuspausti mygtuką, kad paskelbčiau dygią repliką, bet, pamatęs savo sūnų, dukterį ir žmoną, ją ištryniau.“

Angelina Jolie ir Bradas Pittas. Ši pora išsiskyrė pagal standartinę „nesutaikomų prieštaravimų“ formulę, kuri paprastai leidžia suprasti, kad jokių sutuoktinių atviravimų nebus.

Tačiau A.Jolie (46 m.) ir B.Pitto (58 m.) atveju atsitiko kitaip – juk jie ėmė teistis dėl vaikų globos.

Todėl Brado adresu pasipylė įvairiausių kaltinimų lavina.

Pavyzdžiui, kad jis, paveiktas draudžiamų medžiagų ir alkoholio, tapdavo agresyvus. Tiesą sakant, B.Pittas neskubėjo neigti problemų dėl alkoholio.

„Aš gėriau per daug. Pasiekdavau neblogų rezultatų. Buvau tiesiog gėrimo profesionalas, – atviravo Bradas. – Ir tai tapo problema.

Tiesą sakant, nuo to laiko, kai baigiau koledžą, neprisimenu nė vienos dienos, kad nebūčiau išgėręs ar surūkęs suktinės.

Kai sukūriau šeimą, viską mečiau, išskyrus gėrimą.

Tačiau paskutinį savo šeiminio gyvenimo mėnesį praradau kontrolę.“

Tačiau artistas neigė kaltinimus agresija, juo labiau prieš vaikus. O A.Jolie atkakliai tvirtino, kad per skrydį privačiu lėktuvu buvęs vyras pakėlė ranką prieš vyriausiąjį sūnų Maddoxą. Jaunuolis ne tik liovėsi bendrauti su įtėviu, bet netgi planavo atsisakyti jo pavardės.

Ir nors incidentas nebuvo įrodytas, jis pakenkė žvaigždės, kurią daugelis laikė idealiu tėvu, reputacijai. Teismai tarp buvusių sutuoktinių truko kelerius metus, bet kad ir kaip stengėsi Angelina atimti iš Brado vaikų globos teisę, jai nepavyko to pasiekti.

Olivia Wilde ir Jasonas Sudeikis. Per visą savo romano laiką O.Wilde (38 m.) ir J.Sudeikis (46 m.) taip ir netapo teisėtais vyru ir žmona, užtat spėjo tapti laimingais tėvais ir susižadėti. Apie jų išsiskyrimą buvo pranešta 2020-ųjų pabaigoje.

„Nebuvo jokios dramos ar skandalo, tiesiog jie nebesijaučia pora. Jei ieškote intriguojančios istorijos, jos paprasčiausiai nėra. Jie žavisi vienas kitu ir jaučia begalinę savitarpio pagarbą. Jie ir ateityje rems vienas kitą, ypač auklėdami vaikus ir rūpindamiesi jų karjera“, – pasakojo porą pažįstantys žmonės.

Tačiau turint galvoje, kad praėjus keliems mėnesiams po išsiskyrimo aktorė pradėjo susitikinėti su dainininku Harry Stylesu (28 m.), dramos vis dėlto būta.

Nesenas įvykis „CinemaCon“ kino festivalyje tai patvirtino. Tuo metu, kai Olivia pristatinėjo savo filmą, į sceną pakilo žmogus ir įteikė jai voką. Susipažinusi su jo turiniu O.Wilde tęsė kalbą.

Vėliau paaiškėjo, kad laiške J.Sudeikis pateikė reikalavimų dėl bendrų vaikų globos. Pats Jasonas pareiškė su tuo neturįs nieko bendra ir netgi patikino, kad jeigu būtų apie tai žinojęs, „niekada to nebūtų leidęs“.

Galbūt aktorius išsisukinėja ir tiesiog negali susitaikyti su mintimi, kad Olivia laiminga su kitu. Juk ji neslepia – santykiai su nauju išrinktuoju ją padarė labai laimingą. Net amžiaus skirtumas netemdo šios sąjungos.

„Akivaizdu, kad labai viliojanti perspektyva griauti stereotipus.

Manau, kai jūs išties laimingi, neturi reikšmės, ką apie jus mano kiti. Jums svarbu tik tai, kas tikra, – jūs mylite ir esate mylimas. Dabar aš išties laimingesnė negu bet kada ir sveikesnė negu bet kada“, – sakė aktorė.

Parengė Matilda Aleksandravičė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?