Leo ir Bružo nuotykiai prasideda Hurgadoje: kol vienas mėgausis prabanga, kitam teks nakvoti apsuptam tarakonų

Jau sekmadienio vakarą įvyks dar vienos vasaros sezono naujienos, kelionių šou „Metam monetą“ premjera. Neeilinio projekto vedėjais tapę aktoriai, bendražygiai bei laidų vedėjai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas įrodys, jog kelionės – nepakartojama patirtis. Ir visai nesvarbu, ar gali sau leisti viską, ar, priešingai – keliauji su itin ribotu biudžetu.

Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Laidos akimirkos.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
L.Pobedonoscevas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Pobedonoscevas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
L.Pobedonoscevas.<br>T.Bauro nuotr.
L.Pobedonoscevas.<br>T.Bauro nuotr.
Audrius Bružas.<br>T.Bauro nuotr.
Audrius Bružas.<br>T.Bauro nuotr.
Audrius Bružas.<br>T.Bauro nuotr.
Audrius Bružas.<br>T.Bauro nuotr.
Audrius Bružas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Audrius Bružas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2022-06-05 10:22

„Mieli žiūrovai, sveiki atvykę į užburiantį, naująjį kelionių šou „Metam monetą“!“ – jau sekmadienį su televizijos žiūrovais tiesiai iš Hurgados oro uosto sveikinsis bičiulių duetas.

Pirmoji stotelė keliautojų sąraše – arabiškų spalvų bei aromatų kupina saulėtoji Hurgada. Kadaise tai tebuvo paprastų žvejų ir naftos ieškotojų kaimelis. O šiandien Hurgada yra tituluojama didžiausiu Egipto turizmo centru.

Kiekvienoje kelionėje, tik atvykus į naują šalį, oro uosto prieigose vedėjai kaskart mes monetą. Ji nulems abiejų vedėjų kelionių biudžetus: vienas iš jų gaus belimitę kortelę ir galės leisti laiką visiškai neskaičiuodamas pinigų, o kitam vedėjui visai savaitgalio kelionei bus skirta vos 100 eurų.

Keliautojai neabejoja – jiems tikrai pavyks įrodyti, jog atostogauti bei keliauti gali visi – visai nesvarbu, koks jūsų biudžetas.

„Šis šou – visiška nežinomybė, kuri sukuria azartą bei jaudulį. Tai gali arba labai gąsdinti, arba priešingai – intriguoti“, – prieš pirmąją kelionę kalbėjo improvizacijos meistras A. Bružas.

Aktorius įsitikinęs, jog naujasis kelionių projektas išsiskiria tuo, jog jie neturi konkretaus scenarijaus – nei vienas, nei kitas nenutuokia, kas jų laukia.

„Mes nežinosime, kaip viskas bus iki tol, kol neiškris herbas arba skaičius. Kad ir kaip bebūtų, neabejoju, kad netikėtumų netrūks“, – teigė jis.

Ne ką labiau užsidegęs ir kitas laidos herojus, aktorius L. Pobedonoscevas, kuris džiaugiasi galimybe pažinti naują kultūrą, žmones, bei, kaip pats sako, pakvailioti.

„Šis nuotykis man kvepia laisve. Tai – savotiškas žaidimas, galimybė lavinti derybų įgūdžius ir netgi susirasti naujų draugų“, – kalbėjo aktorius.

Vyras prisipažįsta, jog nesvarbu, kur benuvyktų, visada daugiausiai investuoja į pramogas bei atmintyje išliksiančius prisiminimus. „Savo tobulą dieną tobuloje kelionėje aš visada trokštu susipažinti, paragauti ir išbandyti“, – teigė Leo.

Pirmąja keliautojų stotele tapusi Hurgada – kontrastų kupinas miestas, iš vienos pusės skalaujamas Raudonosios jūros, iš kitos – apsuptas dykumos. Projekto vedėjai, tik atvykę į Egiptą, mes šou simboliu tapusią monetą ir taip sužinos, kas jų laukia.

Vedėjas, atspėjęs, kas iškris – herbas ar skaičius – mėgausis išskirtine prabanga. Keliautojas ilsėsis prabangioje viloje, kurioje naktis kainuoja nuo 10 tūkst. eurų už parą bei mėgausis vaizdu į smaragdinį Raudonosios jūros vandenį. Akinančią prabangą lydės ir išskirtinės vakarienės su jūrų gerybėmis bei burnoje tirpstančiais omarais ir kitos brangiai kainuojančios pramogos...

O štai kitam teks kaip reikiant susiveržti diržus, nes visam savaitgaliui jis turės vos 100 eurų. Rodos, visai nemenka suma, tačiau už ją reikės ne tik susirasti, kur dvi naktis pernakvoti, prasimaitinti, bet ir pažinti spalvingąjį miestą bei smagiai jame praleisti laiką. Lengva tikrai nebus – vieną naktį netgi teks nakvoti viešbutyje, pilname tarakonų...

Kuris iš vedėjų keliaus savęs nevaržydamas ir visam savaitgaliui išleis kone 25 tūkst. eurų? Kuriam teks suktis iš padėties ir susiveržus diržus keliauti po spalvingąją Hurgadą su 100 eurų kišenėje?

Visa tai paaiškės jau šiandien, laidoje „Metam monetą“, 19.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.