„(ne) Viskas įskaičiuota“ – dalyvių vestuvės: kas juos paskatino žengti tokį žingsnį?

Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyviai įsismagino, o kiekviena diena atneša vis naujų potyrių. Deja, ne visos naujienos, kurios pasiekia vilą, yra malonios – kokiais žmonėmis projekte pasitikėti galima, o kuriais – ne? TV3 ir Go3 projekto dalyviai kasdien į šį klausimą atsakyti sau bando ir patys.

Antanas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Antanas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Sandra.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Sandra.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Gabrielė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Gabrielė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Eva.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Eva.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Ema.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Ema.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dovilė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dovilė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jun 8, 2022, 3:45 PM, atnaujinta Jun 8, 2022, 4:08 PM

Žiūrovai mato – šie jauni žmonės tikrai mėgsta linksmintis, o ir pramogų viloje susigalvoja pačių įvairiausių. Tiesa, kartais jos pasisuka kitaip, nei planuota, o už keiksmažodžius ar bet kokią netvarką vilos šeimininkai pasiruošę dalyvius bausti.

„Nemalonu, kai pinigai krenta už baudas. Nežinau, ką padarysite dar ir šią naktį…“, – nusivylęs dalyviais sakė lyderis Justinas, nuo kurio visą savaitę priklauso bendras visų biudžetas.

Prizinis fondas, kurį „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ šou dalyviai leidžia kasdien, sparčiai mažėja – kiek išsineš nugalėtojas, priklauso tik nuo to, kiek visiems pavyks sutaupyti iki projekto pabaigos.

Tačiau praėjusioje laidoje pranešta apie malonią staigmeną. Tiesa, dėl jos taip pat teks pasistengti…

Pasirodo, kad pasibaigus realybės šou nugalėtojo lauks netikėta dovana – kartu su trimis draugais jis savaitę laiko galės apsigyventi dar kitoje, išskirtinėje Tenerifės viloje! 

Tačiau norint, kad viskas taptų realybe svarbu šiame šou išlikti kuo ilgiau. Deja, to norisi ne visiems.

Sandra neslepia – jai sunku būti toli nuo šeimos, ir nors itin susibendravo su naujoke Dovile, ramesnio būdo mergina vis dėlto norėtų grįžti namo. „Ir vėl palūžau…“ – atvirai sakė ji, tačiau kokios buvo to priežastys?

Tačiau jos likimas – kitų rankose. Kaip ir kas savaitę projektą palieka du dalyviai – vienas jų yra tas, už kurį mažiausiai balsuoja tv3.lt skaitytojai, o kitą išmeta patys dalyviai.

Tik ar projekto dalyviai šią savaitę tikrai norės atsisveikinti su Sandra?

Viską sumaišė Evos ir Emos konfliktas. Pastaroji šįkart buvo kaip niekad atvira – ji nenori, kad Eva liktų projekte ir ragino tuo patikėti kitus.

„Man atrodo, kad ji nesupranta, jog pati viską griauna, arba galvoja, kad žiūrovai ją palaikys. Bet mums su ja yra nefaina“, – net ne vienam dalyviui sakė Ema, bet ar jai pavyko pasiekti savo tikslą – iš šou išmesti Evą?

Tačiau nors ir nepavyksta išvengti nesutarimų linksmesnių akimirkų viloje yra kur kas daugiau. Štai jau kurį laiką poruojami Dovilė ir Justinas nusprendė nieko nelaukti – žiūrovai šio trečiadienio laidoje išvydo jų vestuves! Kas juos paskatino žengti tokį žingsnį?

„Su šiuo žiedu prisižadu tau būti vienintelė ir ištikima“, – tikino Dovilė, o žiūrovai pamatė ne tik netradicinę jų šventę, bet ir pirmąjį bučinį.

Intrigų kupinas realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ – 24/7 per Go3 ir pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.