Naujokas sudrumstė „(ne)viskas įskaičiuota“ dalyvių gyvenimą: kodėl ne visiems jį lengva priimti?

Karščiausiame TV3 ir Go3 vasaros realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ prasideda dar viena savaitė. Iš projekto iškritusias merginas pakeitė naujokas Darjušas, tačiau dalyviai jį priima skirtingai – vieni juo džiaugiasi, o antri pavyduliauja kitų jam skiriamo dėmesio. Toliau tęsiasi ir santykių intrigos, o kur dar visas kortas sumaišančios slaptos užduotys… Tačiau tokiu pat greičiu kaip dramos, viloje vyksta ir nuolatinės linksmybės.

 Darjušas ir Antanas.
 Darjušas ir Antanas.
 Meda.
 Meda.
 Justinas.
 Justinas.
 Gabrielė.
 Gabrielė.
 Jonas.
 Jonas.
 Ema.
 Ema.
 Dovilė.
 Dovilė.
 Darjušas.
 Darjušas.
 Antanas.
 Antanas.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jun 13, 2022, 4:03 PM

Praėjusią savaitę projektą paliko dvi merginos. Naujienų portalo tv3.lt skaitytojai mažiausiai balsų skyrė Sandrai, o patys dalyviai nusprendė, kad puiki kelionė realybės šou jau turėtų baigtis Evai. Pastarosios iškritimą itin skaudžiai priėmė Jonas – vaikinas neslepia, kad Evos jam ypatingai trūksta…

O štai senbuvių vietą pakeitęs naujokas Darjušas viloje besimezgančius santykius sudrumstė ir dar labiau. Šio pirmadienio laidos žiūrovai išvys, kaip Darjušo pasirodymas šou paveikė Gabrielę ir Joną. Viloje dėl to netgi kils drama – kai kuriems bus sunku paslėpti ašaras.

„Apie Antaną nešnekėkime – manau, kad šią naktį dėl to netgi kur nors paverksiu. Aš žinau, kad nieko negaliu prisigalvoti ir nieko neprisigalvojau – viskas yra gerai. Mūsų – labai skirtingi pasauliai. Tačiau kai atėjo Darjušas, Antanas visus kitus pamiršo. Lygiai taip pat ir tave, Jonai“, – sunkiai tvardydama emocijas Jonui sakys Gabrielė.

Dėl ko jaučia nuoskaudą Jonas? Kaip su savo jausmais vienas kitam susitvarkys Antanas ir Gabrielė?

Apie kylančius sunkumus šį vakarą prabils net ir visuomet besišypsantis Justinas. Tiesa, tai jo nesustabdys nuo linksmo poelgio. „Justelis prisišnekėjo – sakė, kad jei surenka 2000 sekėjų savo „Instagram“, nusiskuta galvą plikai. Jo laukia pirmas kartas, kai jis yra plikas!“ – sakys Antanas, o laidos žiūrovai išvys, kaip įvyko Justino „gražinimo“ procesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.