Realybės šou „(ne) viskas įskaičiuota“ – nedovanotinas dalyvių poelgis: „Buvau visiškame šoke“

Jei gyvenimas Tenerifėje dažniausiai sukdavosi apie pramogas ir meilės intrigas, šio antradienio laidoje TV3 ir Go3 projekto „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyviai susidurs su kiek kitokia realybe. Slaptos užduotys sumaišė visas kortas, o kai kurių dalyvių poelgiai kaip reikiant privertė nustebti visus likusius. Tiesa, vis dažniau tenka susimąstyti ir apie prizinį fondą – ar ne per greitai senka pinigai?

Projekto dalyviai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Projekto dalyviai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Gabrielė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Gabrielė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Ema.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Ema.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dovilė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Dovilė.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Darjušas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Darjušas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Antanas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Antanas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jun 14, 2022, 4:09 PM

Užduotis, kurią slapta nuo kitų dalyvių dar praėjusios laidos pabaigoje gavo Ema, kaip reikiant sujudino gyvenimą viloje, o ypatingai ji palietė savaitės lyderį Antaną.

„Man net ir šiaip gyvenime tai atrodo nereikalinga… Bet reikės galvoti, kaip tą padaryti. Pasikviesiu Antaną pašnekėti atskirai. Man ir vėl visi rašys, kad kuriu dramas. Pirmiausia viską turiu sau susidėlioti galvoje“, – pamačiusi užduotį sakė Ema.

Kaip į Emos elgesio pokyčius reagavo kiti dalyviai? Galbūt Ema užsitraukė draugų nemalonę? Atsakymą pamatysite jau šio antradienio laidoje.

Savo ruožtu savaitės lyderiu išrinktas Antanas su pinigais elgiasi taip, kaip geriausiai atrodo jam. Nors Antanas visiems sako, kad jo ir Gabrielės santykiai nuo šiol yra tik draugiški, žiūrovai išvydo, kaip pirmadienio laidoje vaikinas jai užsakė lagaminą. Gabrielė – be galo patenkinta, tačiau ar tai nepaskatino ir kitų dalyvių dalintis įvairiais prašymais?

Vis dėlto galiausiai Antanas apsisprendė – užtenka būti geram, atėjo metas pataupyti.

„Jūs į užduotis važiuojate už 1 tūkst. eurų. Jei pralaimite – badaujame. Dieną neimu jokio užsakymo“, – sakė jis, tačiau kaip kiti dalyviai priėmė tokį jo pasiūlymą?

Itin linksma užduotis laukė savo kulinariniais gebėjimais garsėjančio Justino. Vilos šeimininkas Žygis pasakė, kad norėdamas atlikti šią užduotį gerai Justinas privalo išsirinkti vieną pagalbininką. Visų nuostabai Justinas pasirinko ne Dovilę, kuriai neslepia simpatijos, bet Medą.

Tačiau pramogas netrukus keitė ir kitokie jausmai. Žiūrovai išvydo netikėtą dalyvių poelgį, kuris kaip reikiant įsiutino vilos šeimininkus. „Jei galvojate, kad esate protingesni, jūs tikrai klystate“, – sakė vilos šeimininkas Žygis.

„Buvau visiškame šoke. Jaučiu atsakomybę prieš Žygį, nes sakiau, kad niekas to nedarys“, – nuostabos neslėpė lyderis Antanas, negalėdamas patikėti tuo, kad kai kurie dalyviai išdrįso nepaisyti taisyklių ir pasielgti nedovanotinai.

Vis labiau artėja ir dar vienas iškritimo vakaras… Nepamirškite palaikyti savo mylimiausiųjų, mat būtent jūs galite nuspręsti jų likimą! 

Intrigų kupiną realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ stebėkite 24/7 per Go3 ir pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.