Ypatingos dovanos sulaukę realybės šou Tenerifėje dalyviai nesulaikė ašarų: to nenusipirksi už jokius pinigus

Dar viena diena, dar daugiau netikėtumų realybės šou „(ne)viskas įskaičiuota“ namuose. Dalyviams tenka įveikti vis daugiau stiprybės reikalaujančių užduočių ir taip išsaugoti savo sparčiai senkantį prizinį fondą. Tiesa, matydami jų pastangas, vis dažniau nusileidžia ir vilos šeimininkai – dalyviai sulauks tokios dovanos, kuri ne tik nėra įvertinama pinigais, bet ir išspaus ne vieno ašarą…

Ypatingos dovanos sulaukę realybės šou Tenerifėje dalyviai nesulaikė ašarų: to nenusipirksi už jokius pinigus<br> lrytas.lt 
Ypatingos dovanos sulaukę realybės šou Tenerifėje dalyviai nesulaikė ašarų: to nenusipirksi už jokius pinigus<br> lrytas.lt 
 Žygis ir Gabija.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Žygis ir Gabija.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Darjušas.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Darjušas.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justas.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justas.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 15, 2022, 4:26 PM

Praėjusi laida pasibaigė intriga – kurie dalyviai pažeidė realybės šou taisykles ir stengdamiesi išvengti kamerų vieni kitiems rašė laiškelius? Dovilė neslepia – visi jie nenustoja apie tai kalbėti ir bando išsiaiškinti, kas galėjo taip pasielgti. Kaltininkų praėjusioje laidoje kol kas neišdavė ir vilos šeimininkai…

Nuolatos poruojamiems Dovilei ir Justinui teko įveikti pirmąją užduotį kartu – jiedu stojo į kovą su vilos šeimininkais. Ar jiems pavyko nugalėti Žygį ir Gabiją ir bent taip sustabdyti prizinį fondą nuo nuolatinio mažėjimo?

Dar sunkesnė užduotis laukė kitų neretai poruojamų vilos gyventojų, Antano ir Gabrielės. Jiems teko šokti nuo 15 metrų aukščio uolos… Antanas dar realybės šou pradžioje pripažino, jog svajoja nušokti tiesiai į baseiną nuo prabangios vilos Tenerifėje stogo. Ši užduotis – puiki proga įrodyti, ar savo duotą žodį vaikinas pasiruošęs ištesėti. Ar jam pavyko?

Tačiau net ir po didžiausių sunkumų visuomet ateina visa tai atperkančios akimirkos. Štai Justinas pagaliau sulaukė savo išsvajotojo masažo!

„Šiame realybės šou aš išgyvenau labai daug pirmų kartų. Pavyzdžiui, kad ir šis masažas – niekuomet nesu to patyręs. Tą galės paliudyti mano draugai – jie juk mane žino!“ – neslėpė džiaugsmo Justinas.

Galiausiai vilos šeimininkai apdovanojo dalyvius tokia dovana, kurios nenusipirksi už jokius pinigus. Deja, ne visiems ja pavyko pasinaudoti taip, kaip norėtų.

„Visi tai išpildė – nepasisekė tik man, kad ir kaip bebūtų liūdna. Bet yra, kaip yra“, – neslėpdamas liūdesio sakė Darjušas, o žiūrovai išgirdo skaudžią jo istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.