„(ne)viskas įskaičiuota“ vilą sudrebino Darjušo ir Dovilės konfliktas: „Nesame tavęs verti?“

Neišdildoma patirtis Tenerifėje realybės šou „(ne)viskas įskaičiuota“ dalyviams artėja prie pabaigos – jau už savaitės paaiškės, kas taps nugalėtoju. Pastarasis ne tik bus apdovanotas likusiu priziniu fondu, bet ir galimybe savaitei su dar trimis draugais apsistoti prabangiuose, saloje esančiuose apartamentuose. Apie tai svajoja visi, tačiau jau šiandien vilą palieka dar du dalyviai.

 Darjušas ir Dovilė<br> lrytas.lt koliažas.
 Darjušas ir Dovilė<br> lrytas.lt koliažas.
Paai<br>Organizatorių nuotr.
Paai<br>Organizatorių nuotr.
Darju<br>Prane
Darju<br>Prane
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 16, 2022, 5:15 PM, atnaujinta Jun 16, 2022, 5:16 PM

Nors realybės šou namuose niekuomet nepavyksta išvengti intrigų, ir tiek džiaugsmo, tiek skausmo ašarų, gyvenimas jau nusistovėjo. Visi tapo viena šeima, tad šis išlikimo vakaras dalyviams tapo ypač sunkus. Taip pat jau paaiškėjo, kas tapo naujuoju lyderiu. Ar jam pavyks susitvarkyti geriau nei visą savaitę išlaidomis besirūpinusiam Antanui?

Laidoje žiūrovai sužinos, kuriems dviem projekto dalyviams patirtis realybės šou jau baigėsi. Vieną jų kas kartą išrenka tv3.lt skaitytojai, o kitą – dalyviai. Visi jie jaudinasi, o kai kada nerimas perauga ir į kitus jausmus – kilus įvairiems pykčiams, tai padeda atsiskleisti ir tikriesiems dalyvių veidams.

Ypatingai daug dėmesio per pastarąją savaitę sulaukė Justinas, kuris, anot dalyvių, nuo projekto pradžios stipriai pasikeitė.

„Visus čia vadina intrigantais – kodėl ir aš negaliu tokiu pabūti, jeigu noriu?“ – nesuprato Justinas.

Gyvenimą viloje kaip reikiant sujaukė ir aną savaitę į projektą atėjęs Darjušas. Iš pradžių ne visi noriai vaikiną priėmė, o Gabrielė ir Antanas nė neslėpė pavydintys jam Antano rodomo dėmesio. Tačiau viską vainikavo Darjušo ir Dovilės konfliktas – nors vos pasirodęs realybės šou viloje vaikinas žadėjo, kad pykčių nebus, ši projekto dalyvė jį kaip reikiant išvedė iš kantrybės.

„Tu esi baisiai pasikėlusi. Tu nori pasakyti, kad mes net nesame tavęs verti? Tu tiek pasikėlusi, kad mes net nesame tavo lygio?“ – klausė Dovilės Darjušas.

Sutapimas ar ne, tačiau būtent jiems vėliau kartu teko įveikti dar vieną užduotį. Ar pavyko susitaikyti, teisingai atlikti užduotį ir išsaugoti prizinį fondą? O gal Darjušui ir Dovilei koją pakišo nesutarimai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.