Trileryje „Kulkų ekspresas“ Bradas Pittas ryžosi pats atlikti net 95 proc. kaskadinių triukų

Rugpjūčio 5 dieną savo kalendoriuose ryškiai turėtų pasižymėti visi ne tik Brado Pitto, bet ir veiksmo, greičio, įtampos bei humoro kupinų trilerių mėgėjai. Tą dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliauja juosta „Kulkų ekspresas“, kuriame šalia B.Pitto pamatysime ir daugiau pirmo ryškumo žvaigždžių, pavyzdžiui, Sandrą Bullock.

Bradas Pittas ir Sandra Bullock.
Bradas Pittas ir Sandra Bullock.
Bradas Pittas.
Bradas Pittas.
Bradas Pittas.
Bradas Pittas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 14, 2022, 10:00 AM

Filmą kūrė Davidas Leitchas, kurio bičiulystę su B.Pittu patikrino ne vienas dešimtmetis – jis atliekant kaskadinius triukus vaidino Holivudo žvaigždės antrininką tokiuose kino hituose kaip „Kovos klubas“, „Oušeno vienuoliktukas“, „Ponas ir ponia Smitai“ ir kt.

B.Pittas taip pat pasirodė ir dar viename D.Leitcho režisuotame filme „Deadpool 2“.

Tiesa, įdomus faktas – „Kulkų traukinyje“ B.Pittas pats atliko net 95 procentus kaskadinių triukų, o minėtojo kaskadininko debiutas kine buvo didžiulės sėkmės sulaukusi juosta „Džonas Vikas“!

„Mums pasisekė, kad filmavimai vyko Los Andžele tuo metu, kai Holivudo žvaigždės po pandemijos grįžo išsiilgę darbo, o B.Pittas buvo ką tik gavęs „Oskarą“ už geriausią antraplanį vaidmenį juostoje „Vieną kartą Holivude“. Dar pridėkime ir nuostabų Zako Olkewicziaus scenarijų. Būtent tai ir buvo didžiausi pliusai renkant komandą bei filmuojant trilerį. Nors dar virš galvų tvyrojo Covid-19 baimė, mes sugebėjome sukurti tikrą stebuklą“, – žurnalui „Vulture“ sakė režisierius.

„Net kai aš nežudau žmonių, jie miršta“, – viename iš filmo anonsų sako B.Pitto personažas Ladybug (liet. Boružėlė). O pamačius anonsą akivaizdu, jog ko jau ko, bet veiksmo trileryje netrūks.

B.Pittas čia vaidina samdomą žudiką itin mielu kodiniu vardu Boružėlė.

Vyras jau ketino eiti į pensiją, mėgautis sąžiningai per gyvenimą uždirbtais pinigais, bet jo koordinatorė Marija (aktorė Sandra Bullock) įkalba jį dar vienai – tikrai tikrai paskutinei – misijai: greitajame traukinyje Tokijas-Morioka surasti ir pristatyti jai paslaptingą lagaminėlį.

Suviliotas užduoties lengvumo ir tikrai padoraus atlygio, kad ir labai nenorėdamas, Boružėlė galų gale „pasirašo“ dar vienam darbeliui.

Ieškodamas traukinyje lagaminėlio, jis susiduria su keliais savo kolegomis, kurie irgi tikrai važiuoja ne atostogauti.

Žodis po žodžio, veiksmas po veiksmo ir netrukus Boružėlė suvokia, kad paprastas lagaminėlio pristatymas kažkaip netikėtai pavirto į žūtbūtinę kovą dėl gyvybės.

Kuo ji baigsis ir kokių siurprizų padovanos trileris „Kulkų ekspresas“, pamatysime kino teatruose jau visai netrukus – nuo rugpjūčio 5 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.