A. Bružas atskleis pomėgius sėkmingais verslais pavertusių drąsių lietuvių istorijas

Jau visai netrukus TV3 televizija žiūrovus prie ekranų pakvies ir dar vienai rudens sezono naujienai, laidai „Sėkmės istorijos“. Čia savo charizma bei smalsumu žavės puikiai visiems pažįstamas aktorius, improvizacijos meno ekspertas ir verslininkas Audrius Bružas.

Audrius Bružas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Audrius Bružas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Audrius Bružas.
Audrius Bružas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-09-02 10:10, atnaujinta 2022-09-02 15:11

Žinomas vyras kassavaitinės šeštadienio laidos metu kalbins įdomius ir sėkmingus pašnekovus – tokius, kurie kadaise nepabūgo siekti savo svajonių ir šiandien yra įkūrę nuosavus verslus.

Audrius ne tik aiškinsis verslių žmonių sėkmės paslaptis, tačiau atsiskleis ir kaip improvizacijos meno virtuozas – kiekvienos laidos metu žiūrovams šypseną kels improvizuodamas įtampą keliančias kasdienes situacijas.

Laidos herojai – tai darbštūs ir drąsūs žmonės, įkūrę nedidelius ir inovatyvius verslus, gimusius iš įvairių pomėgių ar tiesiog noro gyventi kitaip.

Šie žmonės – lygiai tokie patys, kaip ir kiekvienas mūsų. Jie svajoja apie geresnį rytojų ir kasdien laviruoja tarp asmeninės gyvenimo laimės bei sėkmės profesiniame kelyje.

Vis dėlto prieš kurį laiką samdomą darbą iškeitę į nuosavus verslus, šiandien jie žiūrovus gali padrąsinti nebijoti fantazuoti, imtis veiksmų tų fantazijų įgyvendinimui ir taip mažais žingsneliais paskatins patiems tapti savo gyvenimo kalviais.

Audrius tikina, kad kiekvienas susitikimas su laidos pašnekovais jam dovanoja vis naują, neįtikėtiną pamoką, moko kantrybės ir motyvuoja pačiam būti drąsesniam.

Vyras pažada, jog kartu su juo leidęsi į pažintis su neeilinėmis asmenybėmis, laidos žiūrovai perims herojų optimizmą, patirs pačias geriausias emocijas, ir, galbūt, patys ryšis savo gyvenimo bei karjeros pokyčiams.

„Laidoje bus rodomos neišgalvotos istorijos. Jos – tikros ir išjaustos, kupinos nesuvaidintų emocijų. Sutikite, juk šiais laikais tikrumo lieka vis mažiau... Ir, jeigu šiame vis skubančiame pasaulyje, mes vis dar galime susidurti su tikru ir nesuvaidintu nuoširdumu, tai yra neįkainojama vertybė. Tad kviečiu žiūrovus stebėti mano susitikimus su tikromis asmenybėmis ir kartu prasmingai praleisti laisvą laiką“, – sako būsimos laidos vedėjas.

Šiandien, kai jau nebesuspėjame sekti nuolat augančių maisto ar elektros kainų, vis aktualesnės tampa taupymo, tvaresnių kasdienių įpročių, išlaidų planavimo ir asmeninių finansų temos. Todėl norėdamas padidinti mūsų žinių bagažą šiose srityse, Audrius kalbins ir banko specialistus. Pastarieji pasidalins naujausia informacija, geriausiais pavyzdžiais ir naudingiausiais patarimais.

Nauja laida „Sėkmės istorijos“ – nuo rugsėjo 10 d. šeštadieniais, 9 val. 30 min. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.