Britney Spears skaudžiai kirto ir tėvui, ir motinai

„Aš visada buvau jums tuščia vieta. Nė vienas jūsų nenorėjote man gero“, – taip JAV popmuzikos žvaigždė Britney Spears (40 m.) rėžė šeimos nariams, nė vieno jų nepakvietusi į savo vestuves.

Britney Spears į savo vestuves nepakvietė nė vieno savo šeimos nario.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Britney Spears į savo vestuves nepakvietė nė vieno savo šeimos nario.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Britney Spears ir Samas Asghari.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Britney Spears ir Samas Asghari.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 13, 2022, 10:41 AM

Neseniai vykusiose B.Spears ir jos mylimojo modelio Samo Asghari (28 m.) vestuvėse dalyvavo 60 svečių. Tarp jų – tokios žvaigždės kaip Madonna, Drew Barrymore, Selena Gomez.

Tačiau į jas nebuvo pakviestas nė vienas dainininkės šeimos narys. Iškilmėse nedalyvavo ir popmuzikos atlikėjos sūnūs – 16-metis Seanas ir 15-metis Jaydenas Jamesas.

B.Spears ilgai bylinėjosi su savo tėvu Jamie Spearsu (70 m.) dėl visiško teisinės globos panaikinimo.

Viso pasaulio paauglių numylėtinė nuo 26 metų negalėjo tvarkyti ne tik savo milijonų. Be tėvo sutikimo ji neturėjo teisės pasimatyti su savo vaikais, draugais, net pasirinkti baldų ar pasidaryti šukuosenos.

Tik pernai J.Spearsas atsisakė savo dukters globėjo teisių.

„Prieš 13 metų Britney buvo paskirta globa, nes ji buvo patekusi į rimtą krizę. Tuomet jos psichinė ir emocinė būklė buvo bloga, ja manipuliavo apgavikai, ji patyrė finansinių nuostolių. Ponas J.Spearsas suteikė pagalbą, kad ją apsaugotų“, – rašė vyro advokatai.

Popmuzikos žvaigždė jau yra pasisakiusi ir prieš savo seserį dainininkę Jamie Lynn (31 m.).

Iki šiol Britney blogu žodžiu neminėjo tik savo motinos Lynne Spears (67 m.). Ji per teismo procesus dėl globos panaikinimo, pasitelkusi savo advokatus, buvo dukters pusėje.

Vėliau L.Spears pareikalavo, kad dukra sumokėtų 600 tūkst. dolerių už advokatų paslaugas. Moteris paaiškino, kad Britney prašė jos dalyvauti teismuose. B.Spears nekaltina motinos dėl to, kad ji reikalavo pinigų. Bet dainininkė daugelį metų jaučiasi visų apleista ir apie tai dabar atvirai parašė savo „Instagram“ paskyroje.

„Viskas buvo suplanuota, o tu elgeisi taip, lyg nieko nežinotum. Išleidai knygą ir viešai prabilai apie mano skausmą, kai Kevinas (antrasis atlikėjos vyras Kevinas Federline’as. – Red.) atėmė iš manęs vaikus. Tu mane išdavei! – savo „Facebook“ paskyroje motinai rašė dainininkė. – Kai tėvui priskyrė mano globą, kiekvieną vakarą išeidavai į miestą su Bryano (Britney brolis. – Red.) žmona ir gerdavai.

Aš negalėjau niekur išeiti ir bendrauti su savo draugu. Tu sužlugdei mano gyvenimą.

Visa šeima įteigėte man, kad esu niekas. Jums patiko man nurodinėti, ką turiu daryti, mėgavotės tuo, kad galite mane valdyti. Jūs visi mane labai įžeidėte ir tai puikiai žinote.“

Prarado kūdikį

- 2004-aisiais B.Spears nedidelėje Las Vegaso koplytėlėje susituokė su Jasonu Allenu Alexanderiu (40 m.). Po 55 valandų jų santuoka buvo anuliuota. Vėliau popmuzikos žvaigždė teigė, kad tuokėsi nepagalvojusi.

- Vestuvių su S.Asghari dieną prie ceremonijos vietos J.A.Alexanderis bandė užkirsti kelią santuokai. Dėl vandališkų veiksmų jis buvo suimtas ir nugabentas į areštinę.

- 2004-aisiais po trijų mėnesių draugystės B.Spears pranešė apie sužadėtuves su šokėju Kevinu Federline’u (44 m.). Netrukus pora susituokė.

- Jiems gimė sūnūs Seanas ir Jaydenas Jamesas. 2007-aisiais pora išsiskyrė, B.Spears bylą dėl vaikų globos pralaimėjo.

- Su modeliu S.Asghari muzikos dievaitė susitikinėjo nuo 2016-ųjų, o praėjusių metų rugsėjį susižadėjo. Šių metų balandį B.Spears pranešė, kad laukiasi trečio vaiko, vėliau paaiškėjo, kad ji kūdikį prarado.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.