Dainininkės Eglės Jurgaitytės karjeroje – netikėtas posūkis

Prasideda LNK televizijos projekto „Lietuvos balsas“ dešimtojo sezono filmavimai. Filmavimo dieną atskleista paskutinė paslaptis – prie „Lietuvos balso“ komandos prisijungia ir šių metų reportere tampa buvusi 6-ojo sezono projekto dalyvė, dainininkė, laidų vedėja Eglė Jurgaitytė.

 Eglė Jurgaitytė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Eglė Jurgaitytė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Eglė Jurgaitytė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Eglė Jurgaitytė.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 13, 2022, 3:14 PM, atnaujinta Sep 13, 2022, 3:15 PM

Eglė sako, kad į projektą sugrįžta su dideliu užsidegimu, mat jos kaip buvusios šou dalyvės atsiminimai apie „Lietuvos balsą“ – tik patys geriausi.

„Visas nueitas kelias „Lietuvos balse“ yra nepamirštamas. Dar dabar prisiminus tą jaudulį prieš lipant į sceną ar laukiant, ką mokytojai pasirinks keliauti į kitus etapus, per kūną nubėga šiurpuliukai, – prisipažįsta dainininkė. – Projektas atvėrė kelius į žmonių širdis, davė neįkainojamos patirties, pažinčių, draugysčių bei galimybę mokytis iš geriausių savo sričių profesionalų. Taip pat buvau priversta išlipti iš savo komforto zonos, o tai visuomet padeda tobulėti ir atrasti save visai kitomis spalvomis.“

Reporterės pareigos Eglei nėra nauja, šiuo metu ji ir „Žalgirio“ reporterė, tačiau pakviesta tapti „Lietuvos balso“ dalimi, ji pasitinka su nekantrumu ir dideliu noru. Dainininkė džiaugiasi, kad galės pabendrauti ir nuraminti dalyvius prieš svarbiausias jiems projekto akimirkas.

„Kadangi šį kelią perėjau ir pati, žinau, kiek jaudulio bei emocijų sukasi dalyvių galvose prieš lipant į sceną. Būtent todėl pasistengsiu padaryti viską, ką galiu, kad jie jaustųsi kuo ramiau, užtikrinčiau ir tvirčiau“, – šypsosi ji.

Būsimiems „Lietuvos balso“ dalyviams Eglė turi vieną patarimą – mėgautis procesu, mat projektas prabėgs neįtikėtinai greitai. „Linkiu pasimėgauti kiekviena akimirka, kiekvienu lipimu ant scenos, kiekviena su mokytoju praleista minute ir kiekviena daina, kurią atliksite projekto metu. Išnaudokite čia kiekvieną patirtį ir galimybę, nes tokios progos gyvenime pasitaiko tikrai ne dažnai.“

Kaip susitvarkyti su jauduliu? Eglė sako, jog kiekvienas atranda savus būdus, tačiau svarbu rasti akimirką pabūti vieniems ir susikaupti.

„Likus kelioms minutėms iki pasirodymo giliai įkvėpkite, iškvėpkite, prisiminkite, kodėl jūs čia, pasidžiaukite, jog apskritai turite galimybę netrukus lipti į šią sceną ir pasakykite sau – „Būtent dabar yra mano šansas“.

Jaudulys kartais pakiša koją, tad vykite jį į šalį ir parodykite viską, ką sugebate“, – sako būsima „Lietuvos balsas“ reporterė.

10-ojo „Lietuvos balso“ aklųjų perklausų filmavimus galite stebėti gyvai rugsėjo 13–14 dienomis, „Compensa“ koncertų salėje. Daugiau informacijose rasite Elitaz.lt

Dešimtasis „Lietuvos balso“ sezonas – jau greitai per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.