Rūta Ščiogolevaitė: „Nereikia visko priimti taip, lyg tai būtų gyvenimo arba mirties klausimas“

„Pasakysiu labai atvirai. Aš vyresniems žmonėms visada jaučiu autoritetą ir pagarbą. Todėl, kai sekmadienį po Begemoto kauke pamačiau Vytenį Pauliukaitį, man tikrai buvo labai netikėta ir maloni staigmena. Tai tik įrodo, kad jis yra žaismingas, nesusikaustęs, nekompleksuotas žmogus. Man patinka tokie žmonės, kurie turi drąsos pažaisti. Vytenis yra vienas iš tų žmonių, kuris turi puikią iškalbą, kurios su niekuo kitu nesumaišysi, jis visada išlieka savitas. Tai tik įrodymas, kad Vytenis yra toks vienas ir daugiau tokių nėra. Todėl man patinka jį pamatyti ir jo klausytis“, – pasakoja atlikėja Rūta Ščiogolevaitė.

Rūta Ščiogolevaitė.<br>LNK nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė.<br>LNK nuotr.
Vytenis Pauliukaitis.<br>LNK nuotr.
Vytenis Pauliukaitis.<br>LNK nuotr.
Robertas Kalinkinas, Rūta Ščiogolevaitė, Paulius Mikolaitis-Paul De Miko, Monika Liu ir Vidas Bareikis.<br>LNK nuotr.
Robertas Kalinkinas, Rūta Ščiogolevaitė, Paulius Mikolaitis-Paul De Miko, Monika Liu ir Vidas Bareikis.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 22, 2022, 11:28 AM

Televizijos šou „Kaukės“ gerbėjams buvo pristatytos dar šešios visiškai naujos ir niekur nematytos kaukės, kurios susikovė dvikovose.

Vos scenoje pasirodžius Begemotui ir uždainavus, pro komisijos narės Rūtos ausis nepraslydo išskirtinis balso tembras ir ji sakė: „Aš greičiausiai esu 100 procentų neteisi, bet aš beveik 100 procentų tikra, kad čia niekas kitas negalėtų būti. Man atrodo, kad čia slepiasi Vytenis Pauliukaitis!“

Šie Rūtos žodžiai tik dar labiau pasitvirtino ir kitiems komisijos nariams, kai Begemotas buvo pasiųstas į pavojingą zoną ir uždainavo italų kalba.

Abejonių niekam neliko. Todėl buvo nuspręsta įsitikinti ir atskleisti tikrąją šio personažo tapatybę. Visų laimei – komisijos nuojautos pasitvirtino.

„Kai sužinojau, kad komisijoje bus Rūta, iš karto supratau – būsiu išrištas. Jos klausa nepriekaištinga. Todėl jeigu ji nebūtų išgirdusi, būčiau galvojęs, kad kažkas atsitiko“, – tuomet juokėsi režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Žinomas televizijos veidas neslepia, kad su Rūta yra gerai pažįstami ir ne kartą yra susitikę įvairiuose projektuose.

Ne paslaptis, kad Vytenis ilgus metus buvo BTV projekto „Muzikinė kaukė“ komisijos narys.

Paklausus Rūtos, ar nebijojo Vytenio vertinimų, ji drąsiai atsako: „Esu ir pati sėdėjusi daug metų komisijoje, ir pajutusi ką reiškia dalyvauti įvairiuose projektuose. Todėl komisijos niekada nebijojau. Nereikia visko priimti taip, lyg tai būtų gyvenimo arba mirties klausimas, arba koks nors baigiamasis egzaminas nuo kurio priklausys tavo tolesnis gyvenimas. Aš stengiuosi į viską žiūrėti sveikai. Todėl dėl kritikos ar tam tikrų įžvalgų neįsižeidžiu. Pati esu dirbusi tą darbą ir suprantu, kad komisija negali visada vien girti. O Vytenis buvo iš tų žmonių, kuris mane labai palaikė, o kritika nebuvo aštri. Sutikti Vytenį koridoriuje visada malonu, nes jis yra draugiškas, taktiškas žmogus ir jo patarimų verta įsiklausyti.“

Didžiuliu netikėtumu po kauke išvysti savo kolegą tapo ir dar vienam komisijos nariui Pauliui Mikolaičiui-Paul de Miko, kuris drauge su ilgamečiu televizijos veidu sėdėjo už komisijos stalo „Muzikinėje kaukėje“.

 „Vytenis yra išskirtinė asmenybė, o šis projektas ne kartą įrodė, kad po kaukėmis gali slėptis bet kas. Todėl nuėmus galvą, net tuomet, kai visa komisija būname neteisūs, aš tik dar kartą įsitikinu šio šou unikalumu. Kai kartu dirbome, pastebėjau, kad Vytenis ateidavo labai pasiruošęs. Taigi neklausti jo patarimų būtų buvę nusikaltimas. Jis supažindindavo ne tik su paties kūrinio istorija, bet ir patardavo į kokias detales vertinant reikėtų kreipti dėmesį. Pažinodamas jį drąsiai galiu teigti, kad ir „Kaukėse“ jis ruošėsi savo pasirodymams“, – su šypsena kalba socialinių tinklų žvaigždė.

Jau šį sekmadienį šou „Kaukės“ žiūrovai vienoje scenoje išvys visas aštuonias kaukes, o penki komisijos nariai stengsis išspręsti didžiausią šių metų mįslę – kas slepiasi po kauke?

Pipiras, Žuvis, Lėlė, Sietynas, Burokėlis, Kaktusas, Kamanė ar Slibinas – kuriam iš jų kelionė projekte baigsis ir visos Lietuvos akivaizdoje bus atskleista tikroji tapatybė? Įsijunkite LNK sekmadienį 19 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.