„X faktoriuje“ – vadovybės apsaugos tarnybos pareigūno pasirodymas: „Užlipus ant scenos, visi yra lygūs“

Šį vakarą žiūrovus prie ekranų suburs dar viena projekto „X faktorius“ laida – televizijos šou scenoje pasirodo įvairiausių profesijų atstovai iš skirtingų Lietuvos miestų. Vienas tokių – Vilniuje gyvenantis 24 metų Domantas Rolis. Iš mažo Musninkų miestelio kilęs projekto dalyvis šiuo metu dirba Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnyboje.

Domantas Rolis.<br>TV3 nuotr.
Domantas Rolis.<br>TV3 nuotr.
Domantas Rolis.<br>TV3 nuotr.
Domantas Rolis.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 9, 2022, 12:35 PM

Vaikinas mokėsi Vilniaus kolegijoje, menų ir kūrybinių technologijų fakultete, kur gilinosi į populiariąją muziką.

Tačiau pabaigęs studijas, prisiminė vaikystės svajonę – įveikė didelį konkursą ir pelnė darbą vadovybės apsaugos tarnyboje (VAT).

Tačiau ką Domantos saugo iš aukščiausių valstybės vadovų ar oficialių svečių Lietuvoje, vaikinas atskleisti negali – to padaryti neleidžia griežta darbo sutartis.

„Labai džiaugiuosi, kad dirbu VAT – niekur kitur nenorėčiau dirbti. Dalyvavimas projekte man yra puiki galimybė sugrįžti į dainavimo kelią. Norėjau dalyvauti ir anksčiau, bet vis neprisiversdavau. Dėl pandemijos metai buvo be dainavimo ir tada įvyko lūžis. Visą laiką nepasitikėjau savimi, tačiau pradėjus studijuoti, pasitikėjimas užaugo. Nesakau, kad esu drąsus – esu santūrus. Darbe aš esu pareigūnas. Dainavimas ir tarnyba man yra visiškai skirtingi dalykai. O užlipus ant scenos, visi yra lygūs“, – pasakos „X faktoriaus“ dalyvis.

Domantas jau kartą bandė laimę muzikiniame projekte – tuo metu jam buvo tik 16 metų.

Po to sekė žinomumo banga, taip pat, jis buvo atlikėjo Sasha Song pritariantysis vokalas.

Vaikinas jau šį sekmadienį laidoje atviraus, kad tuo metu nesugebėjo išnaudoti žinomumo – dabar jis elgtųsi visai kitaip. Ir nors scenoje nėra naujokas, Domantas vis tiek jaudinasi prieš lipdamas į „X faktoriaus“ sceną.

„Bijau, kad koją gali pakišti jaudulys. Žinau, kad dainuoju, labai ilgai dainuoju. Manau, viskas bus gerai, tačiau prieš lipant į sceną lenda įvairios mintys. O jei pamiršiu žodžius ar pradės drebėti balsas? Žinoma, sveikas jaudulys turi būti – jei nesijaudini, kažkas su tavimi yra blogai. Tačiau, kai tai perauga į baimę, nėra gerai“, – įsitikinęs Domantas.

Ar Domantui pavyks patekti į kitą etapą? Ką apie jo pasirodymą pasakys teisėjai? Ar dalyviui jaudulys nepakiš kojos?

Tai sužinosite jau šį vakarą, „X faktoriuje“, 19 val. 30 min. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.