Edita Mildažytė: „Supratau, kad viskas, kas galėjo atsitikti blogiausia, jau atsitiko, ir dabar aš esu duobėj“

Susitikus pasikalbėti su laidų kūrėja ir vedėja, žurnaliste Edita Mildažyte apie tai, kaip ji gyvena dabar, galima tikėtis atvirumo. „Darau daugybę dalykų, kurie labai neapsimoka, pavyzdžiui, sakau teisybę. Manau, kad kitaip gyvenimas yra bevertis, o ar tai duos kokią nors grąžą ar ne, mes visi pamatysim“, – sako ji, LNK laidos „Nuo.. Iki...“ vedėją Giedrę Talmantienę pasitikusi savo namų užmiestyje kieme.

 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
 Edita Mildažytė.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-10-31 14:13, atnaujinta 2022-10-31 14:14

Vietą pokalbiui pasiūlo pati Edita, kaip juokaujame šeimos dvare, nes įspūdingo, kolonomis ir akmenų sienomis akį traukiančio statinio pavadinti kaimo sodyba kažkaip net nesiverčia liežuvis.

„Čia buvo mūsų šeimos namai, kuriuos statė mano vyras Gintas“, – sako Edita, aprodydama valdas. Beje, šis namas pastatytas iš senų plytų ir beveik viskas jame panaudota antrą kartą.

Kas pasikeitė po visų neseniai įvykusių skandalų, kuriuose buvo linksniuojamas jos elgesys ir vardas? Kodėl ji, atrodo, tiesiog dingo iš viešumos ir televizijos eterio? Pradėjus pokalbį nuo nelabai malonių klausimų, ar Edita neišsigando, kad po visų pastaruoju metu ją persekiojusių skandalų ji bus pamiršta, nurašyta ar tiesiog išmesta iš eterio, E. Mildažytė sako, kad būti viešumoje tikrai nėra vienintelis būdas jai gyventi. Ilgametė televizijos žvaigždė juokauja, kad ji, kaip jos jaunėlis sūnus Mykolas, gali atsidaryti kioską turguje ir gaminti savo kotletus.

Paklausus, ar ji mano turinti daug priešų, Edita sako tiesiai: „Ne, aš manau, kad neturiu priešų, yra žmonių, kurie labai man pavydi, bet aš tai supratau tik dabar. Visą gyvenimą to nesupratau, aš buvau visada labai atvira, aš ir dabar atvira, daugybės dalykų nesuvokiau, kad tai yra pavydo išraiška. O pavydas yra baisus jausmas, aš niekada pati jo neišgyvendavau, nes viską gyvenime padariau pati“.

Dabar kalbantis su Edita Mildažyte, smagu matyti ją tokią, kokią turbūt daugelis mėgusių jos laidas buvo įpratę – energingą, juokaujančią, turinčią ką pasakyti. Ji vėl turi naujų planų ir sako turėjusi laiko viską pasverti ir apgalvoti. Per 56-erius nugyventus metus Editai apskritai teko pasivažinėti gerais amerikietiškais kalneliais – vienu metu esi viršūnėje ir gali džiaugtis sėkme, o kitu – tokioje duobėje, kad tik nuo tavęs priklauso, kaip iš jos išlipsi ir ar išlipsi.

„Vis dar negaliu vairuoti, todėl atvažiavau čia traukiniu iki Bezdonių, – šypteli Edita paklausta, kaip viskas klostėsi, kai prieš metus buvo sulaikyta išgėrusi už vairo. – Kai mane sustabdė ir aš atsidūriau areštinėje, tada supratau, kad viskas, kas galėjo atsitikti blogiausia, jau atsitiko ir dabar aš esu duobėj, per tą naktį, kol sėdėjau areštinėj, labai aiškiai supratau, kas čia bus ir kas kaip klostysis“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.