LRT televizijos eteryje – naujas veidas

Nuo rytojaus LRT televizijos aktualijų laidoje „Labas rytas, Lietuva“ svarbiausias naujienas žinių metu praneš LRT eteryje debiutuojanti Monika Mazaliauskaitė.

Monika Mazaliauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Mazaliauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2022, 10:28 AM

Pastaruosius kelerius metus komunikacijos srityje dirbusi, politikos mokslus baigusi M. Mazaliauskaitė pripažįsta – dinamiškas žiniasklaidos pasaulis jai labai įdomus.

„Žurnalistika yra mūsų kasdienybė, o profesionaliausia žurnalistika Lietuvoje – esminis mūsų tikslas. Darbas LRT naujienų tarnyboje yra dinamiškas, reikalaujantis didelio profesionalumo ir gebėjimo nepasimesti, ypač tokiais neramiais laikais, kai naujienos per kelias minutes jau gali virsti istorija, o greta ateina kita, kurią privalome operatyviai ir svarbiausia tiksliai pateikti visuomenei“, – teigia LRT TV naujienų tarnybos vadovė Inga Larionovaitė.

M. Mazaliauskaitė žinių vedėjos kėdę jau yra išbandžiusi ir anksčiau, todėl tikisi, kad šios patirtys padės sėkmingai ne tik startuoti, bet ir būti komandos dalimi rengiant naujienas iš Lietuvos ir pasaulio.

„Televizija, studija ir kameros man nėra naujiena, tačiau dabar priešais jas stosiu į kitą vaidmenį ir su kitomis patirtimis. Pirma pažintis su eteriu buvo dar studijų laikais, kai vedžiau orų rubriką. Vėliau išbandžiau save kaip žinių pranešėją, taip pat rengdavau reportažus. Žinau, ką reiškia būti reportere ir kokio profesionalumo reikalauja šis darbas. Nors vėliau pasukau į komunikacijos sritį, noras grįžti į dinamišką žiniasklaidos pasaulį niekur nedingo.

Čia kiekviena minutė, o kartais ir sekundė gali labai daug nulemti, todėl visada jautiesi įvykių epicentre. Visada žavėjausi komandos profesionalumu bei pasvajodavau, kad ir pati norėčiau būti jos dalimi. Ši galimybė pasitaikė būtent dabar“, – teigia naujas eterio veidas M. Mazaliauskaitė.

Pirmasis eteris – lapkričio 5 d., šeštadienį, LRT televizijos aktualijų laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiniose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją