Lėlės kaukei slaptą meilės raštelį palikęs Vidas Bareikis: „Viena didžiausių intrigų“

„Man visą savaitę mano draugai, kolegos rašo tas įkyrias žinutes – taigi ten buvo tas, taigi ten buvo anas, visa Lietuva gyvena „Kaukėm“. Todėl labai džiaugiuosi būdamas čia,“ – laidos filmavime emocijų netramdė atlikėjas Vidas Bareikis.

 Lėlė ir Vidas Bareikis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Lėlė ir Vidas Bareikis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Kelio kūgis.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Kelio kūgis.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Lėlė.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Lėlė.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> S.Bolnienės nuotr.
 Vidas Bareikis.<br> S.Bolnienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 20, 2022, 12:35 PM

Jam pritarė ir Rūta Ščiogolevaitė:

„Aš galiu patvirtinti Vido žodžius, nes Lietuvą tikrai yra apėmusi „Kaukių“ karštinė. Visi įsivaizduoja, kad aplink vien kaukės. Suprantat, nepažįsta vieni kitų, įtarinėja, kad visur vaikšto žmonės su kaukėm. Taip, kad šita karštinė tikiuosi išsispręs greitai. Mes labai laukiam pamatyti ir atskleisti visas kaukes!“

Praėjusį sekmadienį LNK šou „Kaukės“ įvyko, tai ko niekas nesitikėjo. Komisija nusprendė nuimti Saulės kaukę ir atskleisti tikrąją žmogaus tapatybę. Visų nuostabai po ja slėpėsi Ukrainos žvaigždė Ruslana. Savo dalyvavimu garsenybė turėjo aiškią žinią pasauliui, kad Ukrainos žmonės yra vieningi ir pasieks pergalės. Be to, po šios šou kulminacijos žiūrovai sužinojo, kad finale rinkdami mėgstamiausią kaukę parems karo niokojamą šalį. Nes kiekvienas jų balsas virs pinigais.

Pirmoji scenoje pasirodė ir įspūdingą vienuoliktąją laidą atidarė visų numylėtinė Lėlė.

„Aš visada esu šoke nuo Lėlės. Aš ją pamatau ir man, bum, viskas sprogsta! Aš nežinau, man taip patinka šita kaukė. Aš tokia suskystu prie šitos kaukės ir nenoriu jai nieko blogo pasakyti. Tik neįsivaizduoju kas yra už jos“, – prieš pasirodymą laidos filmavime sakė Monika Liu.

„Lėlė – tai yra tas žmogus, kuriam aš jau pridalinęs pažadų ir dėl albumų, ir dėl jos būsimos karjeros, ir aš tikrai pažadu jų niekad neatsiimsiu. Tai aš laukiu, aš žiūriu į tas dienas ir mums liko vos kelios laidos iki finalo, ir tai yra viena didžiausių intrigų, kurios aš laukiu!“ – kalbėjo Vidas Bareikis.

Kas įdėmiai žiūrėjo visas laidas, puikiai pamena, kad praėjusioje laidoje atlikėjas prisipažino nusiuntęs meilės laišką Lėlei. Kas buvo jame parašyta, pamatysite jau šį sekmadienį. Dar daugiau, visos kaukės artėjant finalui atskleidžia po vieną nežinomą faktą apie save, kuris bus skirtas tik prie televizijos ekranų spėliojantiems žiūrovams.

Į „Kaukių“ sceną žengiant daugiausiai diskusijų sukeliančiam Burokėliui komisija garsiai bandė jį nušvilpti. Ar tokia provokacija neišmuš iš vėžių šio personažo?

Tuo metu po romantiško Slibino pasirodymo Monika Liu nesusilaikė:

„Pirmą kartą šitoj laidoj aš pradėjau kartu dainuoti ir galvojau, kaip aš norėčiau šalia atsistoti Slibino, ir kartu dainuoti. Štai būtent kaip šią dainą jis dainavo, man atrodo mes gerai suderėtume!“

Ar sulaukusi pasiūlymo iš laidos vedėjo sudainuoti duetu su Slibinu Monika Liu sutiks? Visi atsakymai jau greitai!

Šį sekmadienio vakarą slapčiausiame projekte taip pat netrūks staigmenų. Scenoje pasirodys dar viena nauja kaukė – kelio Kūgis ir sukels diskusijų virtinę tarp komisijos narių. Maža to, bus nuimtos net dvi kaukės ir atskleistos dvi garsenybės besislepiančios po jomis. Kas slepiasi po kauke? Jau šio sekmadienio vakarą, 19 val. 30 min., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.