„Oskaro“ laureatė Sandra Bullock nėrė į netikėtą veiklą

„Oskaro“ laureatė Sandra Bullock (58 m.) ne tiktai talentinga aktorė, bet ir darbšti bei įžvalgi verslininkė – ji perka įvairius pastatus, juos remontuoja, restauruoja ir parduoda.

„Oskaro“ laureatė Sandra Bullock nėrė į netikėtą veiklą.<br> Scanpix/AP nuotr.
„Oskaro“ laureatė Sandra Bullock nėrė į netikėtą veiklą.<br> Scanpix/AP nuotr.
Už apleistą rančą San Diege Holivudo žvaigždė sumokėjo 3 milijonus dolerių.
Už apleistą rančą San Diege Holivudo žvaigždė sumokėjo 3 milijonus dolerių.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 28, 2022, 5:47 PM, atnaujinta Nov 28, 2022, 5:56 PM

Skambus Holivudo žvaigždės juokas girdimas ne tik Beverli Hilse, bet ir San Diege, Naujajame Orleane. Taip būna visada, kai S.Bullock vaikšto po jos namus juosiančius parkus, tikrina sodininkų darbą ar gilinasi į žemės planus.

Galima sakyti, kad S.Bullock beveik visur JAV yra namuose. Vokiškų šaknų turinti amerikietė šiuo metu visoje šalyje yra įsigijusi 17 nekilnojamojo turto objektų.

Tiesa, savo vilose S.Bullock pagyvena nebent labai trumpai. Ji nuolat įsigyja pastatų geriausiose vietose, juos renovuoja pagal savo susikurtą planą ir pelningai parduoda.

Išskirtiniu Holivudo žvaigždės skoniu stebisi net JAV žurnalo „Architectural Digest“ kūrėjai. S.Bullock perka nekilnojamąjį turtą ne tik kaip investiciją. Ji skiria daug laiko ir meilės mažiausioms detalėms, kad sukurtų gerovės ir jaukios aplinkos oazes.

Štai kvapą gniaužianti ranča San Diege. Po pertvarkos namas įgavo naują spindesį – medinės grindys, kalkėmis baltintos sienos, kaimiško stiliaus baldų ir šiuolaikinių interjero detalių derinys. Holivudo žvaigždė rančą dailino net 13 metų.

Pastate – keturi miegamieji, šalia kiekvieno jų – vonios kambarys. Atnaujinti židiniai viduje ir lauke.

Daugiausia darbo ir lėšų S.Bullock įdėjo į sodą – pasodino alyvmedžių, vaismedžių, nutiesė nedidelius įdomius takus, kurie nusidriekia iki tvenkinio.

Už apleistą rančą San Diege Holivudo žvaigždė sumokėjo tris milijonus dolerių. Dabar už S.Bullock pastatą siūloma dvigubai didesnė suma. Specialistai teigia, kad tai būtų tinkamas atlygis už jos kruopštų darbą.

Nekilnojamojo turto specialistai sutinka, kad šis pomėgis puikiai tinka Holivudo žvaigždei, kuri turi pakankamai pinigų ir gerą skonį.

Galbūt šie darbai padeda S.Bullock pamiršti mažesnius ir didesnius rūpesčius. Kad ir prieš 12 metų į viešumą iškilusius tuomečio sutuoktinio verslininko Jesse Jameso (53 m.) meilės romanus. Tuo metu Holivudo žvaigždė jau metai buvo rančos San Diege savininkė.

Penketą metų trukusi santuoka su neištikimuoju J.Jamesu nutrūko. 2015-aisiais Holivudo žvaigždė rado laimę su fotografu Bryanu Randallu (55 m.).

Su įvaikiais Louis (11 m.) ir Laila (9 m.) pora gyvena 750 kvadratinių metrų name Beverli Hilse. Dabar šis septynių miegamųjų, aštuonių vonios kambarių būstas su baseinu – pagrindinė Holivudo žvaigždės šeimos gyvenamoji vieta.

S.Bullock, jos partneriui ir vaikams patinka ir Naujajame Orleane esanti vila. Ją Holivudo žvaigždė įsigijo 2009-aisiais kiek daugiau nei už du milijonus dolerių.

S.Bullock priklauso dveji apartamentai Los Andželo Saulėlydžio bulvare. Juos žvaigždė nuomoja.

Džordžijos valstijoje, Taibio saloje, S.Bullock sukūrė rojų, apsuptą žaliuojančių palmių. 20 metų jai priklausiusį namą ji pardavė pernai už maždaug tris milijonus dolerių.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.