„(ne) viskas įskaičiuota“ dalyvių nuotykiai tęsiasi: nugalėtoja Meda, Jonas ir Justinas grįžo į Tenerifę

Tenerifės saulę užmiršti sunku. Sunku pamiršti ir čia vykusius audringus vakarėlius, sutiktus žmones ir patirtą geriausią vasaros nuotykį... Būtent todėl ryškiausi realybės šou veidai pasiryžę bent dalį to pakartoti ir vėl. Po daugiau nei pusės metų projekto nugalėtoja Meda su dar dviem šou dalyviais ir mylimuoju grįžta į Tenerifę!

Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Buvę šou dalyviai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Buvę šou dalyviai.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Jonas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Meda.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Justinas.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 2, 2022, 2:00 PM

Savaitė su draugais įspūdingo grožio saloje – vienas iš prizų, kuriais projekto pabaigoje buvo apdovanota daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukusi Meda. Tik kitaip nei šou metu, šįkart dalyviai galės veikti viską, ką tik panorėję, o ir pinigai, kuriuos jie leis savo pramogoms, bus tik iš jų pačių kišenės – šįkart nebereikės vykdyti jokių užduočių ar rūpintis nuolat senkančiu bendru biudžetu. Atėjo metas mėgautis užtarnautomis atostogomis!

Kelionę iškart planavo su kitais dalyviais

Vos laimėjusi projektą, projekto nugalėtoja Meda nusprendė – su ja į Tenerifę keliaus ne tik jos mylimasis, visą šou stebėjęs iš Vilniaus, bet ir dar du dalyviai, kurie jos vasarą pavertė nepamirštama.

„Kai pasibaigė projektas, pagrindinis žmonių klausimas, kurio sulaukdavau net ir po dešimtis kartų per dieną, būdavo vienas ir tas pats – su kuo grįšiu į Tenerifę? Supratau, kad kaip ir mes, taip ir šou stebėję žmonės su šiuo projektu atsisveikinti dar nenori. Todėl man gimė idėja savo prizu pasidalinti su kitais dalyviais, ir taip visiems sugrąžinti patirtas emocijas“, – sako ji.

Negana to, socialiniuose tinkluose Meda paskelbė balsavimą – visi jos sekėjai turėjo patys nuspręsti, ką norėtų Tenerifėje matyti kartu su ja. „Žmonės išrinko Gabrielę ir Antaną, bet, deja, Gabrielė jau buvo išnaudojusi visas savo atostogas, o Antanui skubių reikalų atsirado vos prieš savaitę. Todėl vietoje jų į Tenerifę važiuos kiti dalyviai, Jonas ir Justinas. Kažkas net juokavo, kad realybėje viskas keičiasi greičiau nei šou metu“, – juokiasi Meda.

Paklausta, kokios kelionės tikisi su šiais dviem vaikinais, be kurių projekto metu nepraeidavo nė vienas vakarėlis, puikia nuotaika spinduliuojanti Meda šypsosi: „Jei nuoširdžiai, tai bijau (juokiasi). Kažkas iš dalyvių sakė, kad aš ir mano vaikinas šioje kelionėje jiems būsime tarsi tėvai… O jei rimtai, nejaučiame jokios įtampos – jie labai nori keliauti, visą planavimą paliko mums. Abu sakė, kad tikrai prisitaikys. Tiesa, Justinas ir Jonas – vieniši vyrukai, tad kas žino, galbūt jiems norėsis daugiau vakarėlių (šypsosi).“

Projektas, kuris pakeitė gyvenimą

Meda neslepia – tokiuose projektuose kaip „(ne)viskas įskaičiuota“, ji siūlytų sudalyvauti visiems abejojantiems. Juk tokios patirtys gali įprastą gyvenimą apversti aukštyn kojomis – būtent taip nutiko ir jai.

„Šis projektas tikrai pakeitė visą mano gyvenimą – nuo žmonių, kuriuos sutikau, iki to, kokią bendruomenę projekto dėka sukūriau socialinių tinklų paskyrose. Pastaroji yra labai teigiama – per visą šį laiką gavau gal tik 3 piktesnes žinutes! O vasarą išsipildė kita mano svajonė – su savo koncertine programa turėjau galimybę apvažiuoti beveik pusę Lietuvos. Būtent tai buvo mano tikslas – atrodo, kad po projekto aplinkiniai išgirdo mano žinutę, jog noriu ir galiu dainuoti. Galiu drąsiai sakyti, kad dabar darau tik tai, ką mėgstu – esu už tai dėkinga“, – sako ji.

Tiesa, peržiūrėti visas projekto laidas mergina išdrįso tik praėjus keliems mėnesiams po jo pabaigos. Ji neslepia – į save žiūrėti iš šono buvo nedrąsu. „Iš pradžių maniau, kad projekte su tiek kamerų bus sunku atsipalaiduoti, bet žiūrėdama laidas supratau, kad atsipalaidavusi buvau gal net ir per daug. Kai buvau ten, viskas atrodė kitaip (juokiasi).“

O štai dabar Meda mielai laisvalaikiu žiūri kitą Go3 realybės šou „Tobulas mačas“, kuriame dalyvauja ir buvęs „(ne) viskas įskaičiuota“ dalyvis Darjušas.

„Tokius šou sekti visuomet įdomu, o ypač tada, kai čia dalyvauja tavo pažįstamas. Jam visuomet linki tik geriausio, ir, neslėpsiu, jis šiame šou yra mano favoritas (juokiasi). Dabar jis man atrodo kitoks – kur kas labiau atsipalaidavęs“, – pastebi Meda.

Visi Tenerifėje laiką leidę projekto dalyviai vis dar stengiasi nors keliomis žinutėmis susirašyti ir iki šiol. Kaip išduoda Meda, įdomiausia tai, kad po šou ypač susidraugavo jos ir Emos vaikinai! Tiesa, su pačia Ema, kuri projekte ne kartą buvo pavadinta geriausia Medos drauge, dabar ryšys kiek nutolęs – viską apsunkina tai, kad merginos gyvena skirtinguose miestuose.

Dar vienos svajonės išsipildymo link

Nors dabar kelionės į Tenerifę Meda pripažįsta laukusi su nekantrumu, visai kitaip buvo tada, kuomet projektas pasibaigė.

„Norėjau, kad nurimtų visos emocijos, ir vietoje to, kad atostogaučiau, norėjau dirbti. Atrodė, kad ant mano pečių užgriuvo didelė atsakomybė – norėjau daug kurti, bet kartais išgyvendavau, kad kitiems tai galbūt pavyksta geriau. Tačiau dabar esu nurimusi, nebelyginu savęs su kitais – manau, kad visko darau pakankamai“, – pripažįsta ji.

O dabar, Tenerifėje, padedama draugų, Meda tikisi išpildyti ir kitą ilgai puoselėtą svajonę. Kaip pasakoja projekto nugalėtoja, ji visuomet svajojo sukurti dainą – nuo pat pradžios iki galo, kur kiekvienas žodis ir nata priklausytų tik jai. Vėliau tokią idėją pasiūlė ir kitas projekto dalyvis, Antanas. Kūrybinis procesas taip įtraukė, kad Meda galiausiai pasijuto pribrendusi dainą sukurti ir viena.

„Beveik iškart sukūriau ir dar vieną, tik savo vienos kūrinį. Todėl Tenerifėje planuoju filmuoti vaizdo klipą, skirtą šiai dainai. Per jį perteiksiu visus savo išgyvenimus“, – intriguoja ji.

Tai merginą ir dar labiau priartins prie pramogų industrijos, kuria ji neslepia itin besižavinti. O projektas buvo tik dar vienas būdas suprasti, kokią galią šis neatrastas pasaulis turi!

„Žmonės man vis dar kartais pasako, kad už mane realybės šou metu labai „sirgo“, o vienas vyras netgi pasakojo, kad kai kartą realybės šou įvyko drama, jo žmona mane taip stipriai palaikė, kad susierzinusi net įskėlė telefoną! Neįtikėtina, kad žmones taip įsitraukia ir visas emocijas išgyvena kartu su tavimi“, – pasakoja Meda, ir visus savo gerbėjus iš kelionės Tenerifėje žada palepinti įspūdingais vaizdais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.