Antanas Jakimavičius apie sunkų karjeros kelią: „Norėjau viską mesti“

Būti muzikinio kanalo vedėju, kurti turinį „Youtube“ kanale, būti atlikėju ir dainuoti grupėje, turėti savo drabužių parduotuvę, filmuoti ir filmuotis kiekvieną dieną turbūt gali ne kiekvienas. Bet 23 metų atlikėjas Antanas Jakimavičius visa tai daro jau dabar ir ateityje žada dar daugiau.

 Antanas Jakimavičius<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Antanas Jakimavičius<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Antanas Jakimavičius<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
 Antanas Jakimavičius<br> Pranešimo siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2022, 2:25 PM

„Man tiesiog patinka kurti turinį žmonėms. Ir kai žmonės yra laimingi žiūrėdami mano video, galiu praskaidrinti jiems dieną – tai man yra didžiausias atlygis ir priežastis, dėl ko visą tai darau. Bet galbūt dėl to mažai ir miegu. Dirbu ir naktimis, nes mažai paroje laiko ir nespėju visko. Bet net ir neišsimiegojęs aš džiaugiuosi ir mėgaujuosi kiekvieną rytą, nes žinau, kad šiandien manęs laukia kažkas naujo“ – 2TV laidoje „Atsakyk“ pasakojo A. Jakimavičius.

Nors Antanas jau paauglystėje pradėjo kelti įvairius vaizdo įrašus į socialinius tinklus, dėmesio jis nesulaukė ir atrodė, kad tai beprasmis darbas. Atlikėjui labai pasisekė, kad juo tikėjo artimieji ir skatino nesustoti.

„Kai aš pradėjau, ši veikla dar buvo visiškai nepopuliari. Aš net negalėjau to pavadinti savo darbu, tačiau sulaukiau didelio artimųjų palaikymo. O dabar aš kiekvieną dieną kažką filmuoju arba filmuojuosi, naktimis montuoju, prisidedu prie įvairių projektų, esu labai užimtas ir tai tapo mano darbu. Taip pat labai džiaugiuosi, jog sulaukiu didelio palaikymo iš artimųjų ir šeimos“, – atviravo televizijos laidų vedėju tapęs Antanas.

Dabar Antanas su kiekviena diena karjeros laiptais kyla vis aukščiau, tačiau neslepia, kad reikėjo labai daug ištverti. Jis pripažįsta, kad tikrai ne kartą viską norėjo mesti ar pradėti iš pradžių, nes gaudavo labai daug kritikos socialiniuose tinkluose.

„Norėjau mesti viską daug kartų ir depresija buvo labai dažnai. Ačiū Dievui, kad mane šeima palaikė ir stūmė į priekį. Man iš tikrųjų užtruko gal penkis metus, kol sugebėjau perlipti save ir jau antri metai, kada aš jau tikrai nereaguoju į kritiką ir man tiesiog yra juokinga. Dažniausiai aš tuos komentarus išsisaugau, kad kažkada padaryti kokį vaizdo įrašą, kaip skaitau negatyvius komentarus, nes tai yra dabar juokinga“, – atvirai kalbėjo atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.