Kirstie Alley visą gyvenimą mylėjo Johną Travoltą

Žinoma amerikiečių aktorė Kirstie Alley neseniai pralaimėjo kovą su vėžiu. Ji mirė eidama 72-uosius metus.

Kirstie Alley
Kirstie Alley
Johnas Travolta
Johnas Travolta
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 15, 2022, 1:16 PM, atnaujinta Dec 15, 2022, 1:19 PM

Aktorė K.Alley buvo geriausiai žinoma kaip humoro serialo „Į sveikatą“ („Cheers“) žvaigždė, už jį yra gavusi „Emmy“ apdovanojimą ir Auksinį gaublį. Taip pat sukūrė vaidmenis filmuose „Žvaigždžių kelias II. Kano įniršis“, „Dviese mes jėga“ ir kituose.

„Labai liūdna pranešti, kad mūsų mylinti mama mirė po kovos su vėžiu. (...) Kad ir kokia ji buvo ikoniška ekrane, ji buvo dar nuostabesnė mama ir močiutė (...)“, – socialiniame tinkle paskelbė aktorės artimieji.

Sužinojęs apie K.Alley mirtį užuojautą socialiniame tinkle pareiškė ir jos draugas bei buvęs kolega aktorius 68 metų Johnas Travolta.

„Pažintis su Kirstie buvo viena iš ypatingiausių. Myliu tave, Kirstie. Žinau, kad mes dar pasimatysime“, – rašė aktorius ir pasidalijo velionės nuotrauka.

Prieš kelerius metus K.Alley viešai papasakojo apie savo neblėstančius jausmus kolegai J.Travoltai. K.Alley ir J.Travolta po filmo „Kas čia kalba?“ (sukurtas 1989 m.) tapo ne tik draugais, bet ir meilužiais.

Kiek vėliau norėdama paneigti pasklidusius įtarinėjimus, kad Johnas yra homoseksualus, Kirstie teigė su juo turėjusi romantiškų ryšių. 8-ajame dešimtmetyje Kirstie buvo ištekėjusi už Parkerio Stevensono, tačiau pripažino, kad ir toliau svaigsta dėl žavaus kolegos.

„Jūs manęs klausiate, ar Johnas gėjus? Tikrai ne! Ir tai galiu patikinti, nes pažįstu jį gana gerai“, – dviprasmiškai žurnalistams kalbėjo aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.