Aktorius Willas Smithas savo kailiu pajuto vergo dalią

Po skandalingo antausio komikui Chrisui Rockui (57 m.) „Henkoko“ („Hancock“) ir „Vyrų juodais drabužiais“ („Men in Black“) žvaigždei Willui Smithui (54 m.) per „Oskarų“ teikimo ceremoniją nebuvo užkirstas kelias į ekraną: jis atsiprašė už savo elgesį, apsilankė pas psichologą ir jam buvo atleista.

Skandalingajam „Oskaro“ aureatui W.Smithui filmavimo aikštelėje buvo uždėtas geležinis vergo antkaklis, o jo raktas pasimetė.
Skandalingajam „Oskaro“ aureatui W.Smithui filmavimo aikštelėje buvo uždėtas geležinis vergo antkaklis, o jo raktas pasimetė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-04 10:32

Neseniai pasirodė naujas W.Smitho darbas – pagrindinis vaidmuo istorinėje dramoje „Išsilaisvinimas“ („Emancipation“). Filmas pasakoja apie juodaodžių žmonių liūdną likimą Amerikoje. Jo siužetas pagrįstas pabėgusio vergo Gordono, išgarsėjusio per JAV pilietinį karą XIX a. viduyje, biografija.

Kadangi juostoje vaizduojama vergija, W.Smithas, vaidinęs vergą, turėjo numesti nemažai svorio – jis atsikratė apie 13 kilogramų.

O dar W.Smithas buvo sukaustytas grandinėmis. Ant jo kaklo buvo uždėtas geležinis antkaklis, kuris aktoriui kėlė tam tikrų nepatogumų. Ypač po to, kai raktas nuo antkaklio kažkur nusimetė.

Viename interviu artistas atskleidė, kad prodiuseriai ilgai ieškojo rakto ir jis jau buvo bepradedąs pamiršti pykčio valdymo pamokas, išmoktas po incidento su Ch.Rocku.

„Taigi jie uždėjo man antkaklį, – pasakojo Willas. – Stoviu, jie prieina prie manęs, kad nuimtų, ir neranda rakto. Neįmanoma jo atrakinti, mane apima įtūžis, bet tvardausi: „O, ne, ne, ne.“

Sukaustytas antkakliu ne pagal scenarijų W.Smithas stovėjo apie 15 minučių ir nesupsichavo. Tai tikrai galima laikyti pergale prieš susierzinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.