Ugnės Siparės vyras Marius – apie Valentino dienos staigmenas ir lemtingą šokį klube: „Apėmė jaudulys“

Apie tai, jog pavasarį jų šeimą aplankys gandrai pranešusi televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė ir jos vyras prodiuseris Marius juokiasi, kad kone visos įsimintiniausios staigmenos vienas kitam buvo padarytos per Valentino dieną. Pernai grįžusi namo, Ugnė rado pilnus namus raudonų balionų.

 Ugnė Siparė ir mylimasis Marius.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Ugnė Siparė ir mylimasis Marius.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Ugnė Siparė ir mylimasis Marius.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Ugnė Siparė ir mylimasis Marius.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Ugnė Siparė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
 Ugnė Siparė.<br> Pr.siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 14, 2023, 12:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2023, 12:47 PM

„Man atrodo, kad aš 500 balionų pripūčiau, nustebinau ją, ji galėjo maudytis ir taškytis su jais ir dar juose buvo paslėpta dovana – batai, kurių ji labai norėjo“, – šį Šv. Valentino dienos vakarą LNK laidoje „Bus visko“ šypsodamasis pasakos Marius Siparis.

Vienas kitam staigmenas rengdami ne tik per Valentino dieną įsimylėjėliai susikibę rankomis žengia jau šešerius metus. Jųdviejų meilės istorija prasidėjo televizijos koridoriuose. Retkarčiais prasilenkdami darbo vietoje Ugnė ir Marius vienas kitam šyptelėdavo, tačiau užkalbinti vienas kito taip ir nesiryžo.

Tuo metu drąsiai prieiti ir užkalbinti patinkančią moterį Mariui trukdė kiti santykiai. Tačiau jiems iširus vyras nutarė tam ryžtis. Pirmasis jųdviejų su Ugne susitikimas ir pokalbis įvyko per vieną iš televizijos naujo sezono atidarymų. Tuomet po oficialios dalies Ugnė nutarė suorganizuoti vakarėlio pratęsimą viename iš sostinės barų, rinko kompaniją, kurioje netikėtai atsidūrė Marius.

„Mes šokom, dainavom, rėkėm, visą klubą pakėlėm ant kojų, ir pagalvojau, va čia tai moteris, su kuria noriu šokti, baliavoti kiekvieną vakarą“, – pasakojo Marius.

Nuo pat pirmojo vakaro Ugnė ir Marius vienas kitam pajautė didžiulę simpatiją. Ugnė susižavėjo Mariaus paslaptingumu, o Marius – Ugnės energija ir grožiu. Po įsimintino vakaro Marius ėmėsi iniciatyvos – vis dažniau juodu neva netyčia prasilenkdavo darbo koridoriuose, o vėliau jis Ugnę pakvietė į pirmąjį pasimatymą.

„Prieš pasimatymą apėmė jaudulys, apie ką mes kalbėsime, labai bijojau, kad mes neturėsiu nieko bendro su ta moterimi, kurią mačiau vakarėlyje. Kai nuėjome išgerti kavos, atsisėdome, viskas natūraliai išsirutuliojo: visi pomėgiai panašūs, darbas panašus, aš – režisierius, prodiuseris, ji laidų vedėja, papildome vienas kitą“, – sakė Marius.

„Pajaučiau, kad viskas labai greitai pradėjo vystytis, pajaučiau, kad dirbdami atskiruose pastatuose staiga labai dažnai pradėjome susitikinėti. Paskui man Marius sakė, kad užmesdavo akį per langą, kad aš atvažiuoju ir kažkaip netyčia praeidavo, kad netyčia susitiktume. Tai įgijo tokį pagreitį, kad net nepajaučiau, kaip mes kartu ir apsigyvenom“, – juokėsi Ugnė.

Draugystės pradžioje pora turėjo įveikti ne vieną išbandymą. Ko gero didžiausias ir labiausiai atmintyje įstrigęs Ugnei pasirodė susitikimas su Mariaus artimaisiais. Po to buvo Mariaus susitikimas su Ugnės tėvais. Nors prieš pirmąjį susitikimą jis neslėpė, kad rankos drebėjo, tačiau pabendravęs pajautė ore tvyrančią šilumą. Matydamas, jog juodu puikiai tinka vienas kitam, po dviejų metų drauge Marius nutarė žengti svarbų žingsnį – paprašyti mylimos moters rankos.

„Apie pasipiršimą galvojau jau nuo tada, kai tik pradėjome gyventi kartu, o tai įvyko labai greitai, po mūsų susipažinimo praėjus 3 mėnesiams. Galvojau, kodėl gi ne, nes čia nėra net ką galvoti, kai viskas puikiai limpa. Išlaukiau 2 metus ir pagaliau nupirkau žiedą“, – prisiminė Marius.

Kol mylimosios sesė Mariui padėjo aiškintis žiedų nenešiojančios Ugnės dydį, laidų vedėja apie mylimojo kėslus nieko neįtarė. Vėliau, pasiūlęs Ugnei vykti atostogų į Tailandą, Marius žinojo, jog būtent ten jis ryšis šiam žingsniui.

Po daugiau nei vienerių metų Ugnė ir Marius sostinės širdyje įsikūrusioje Šv. Jonų bažnyčioje vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Aukso žiedus jie sumainė artimųjų ir bičiulių akivaizdoje. Vienų vestuvių porai nepakako – praėjus beveik trims metams po šventės Lietuvoje, jie aukso žiedus nutarė sumainyti Las Vegase. Idėja dar kartą susituokti jiems gimė spontaniškai.

Po begalės Mariaus ir Ugnės santykiuose patirtų jaukių akimirkų prieš kiek daugiau nei tris savaites pora pranešė, kad laukiasi pirmagimio. Džiugia naujiena Ugnė pasidalijo jau įpusėjus nėštumui ir neslepia, jog replikų dėl domėjimosi apie vaikus ar po truputį ryškėjančio pilvuko buvo sulaukusi gerokai anksčiau.

Ugnės ir Mariaus Siparių meilės istorija iš pirmų lūpų – šį antradienio vakarą, laidoje „Bus visko“, 20 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.