Natalijos Martinavičienės karjeroje – pokyčiai: „Daviau laiko atrasti save iš naujo“

Žinomos verslininkės ir papuošalų kūrėjos Natalijos Martinavičienės gyvenime būta ne vieno sudėtingo išbandymo, tačiau įveikusi visas likimo siųstas užduotis moteris toliau sėkmingai stiebiasi aukštyn, o pasiekusi tą etapą, kai gyvenimas pats pareikalavo pokyčių, nepabijojo įžengti į naują karjeros kelią, kuriame visko pradėjo mokytis nuo pagrindų.

Natalija Martinavičienė.
Natalija Martinavičienė.
Natalija Martinavičienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Natalija Martinavičienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Natalija Martinavičienė.
Natalija Martinavičienė.
Dovilė Urbanaitė.
Dovilė Urbanaitė.
Natalija Martinavičienė.
Natalija Martinavičienė.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 11, 2023, 11:26 AM

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, taip ir šį „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovus žadino laida „Gyvenimas versle“, kurioje kaskart uždangas į nematomą savo veiklų pasaulį praskleidžia šalyje puikiai žinomi prekiniai ženklai. Nors žodyne žodis „verslas“ apibūdinamas kaip veikla, suteikianti pirkėjams prekes ir paslaugas, tačiau iš tikrųjų už to slypi kur kas daugiau. Už kiekvienos sėkmingos verslo istorijos yra žmonės, nuolatiniai sprendimai ir iššūkiai, su kuriais tenka susidurti vystant savo mylimą veiklą.

Šio sekmadienio laidos herojė Natalija Martinavičienė ilgą laiką prisistatinėjo kaip verslininkė bei papuošalų kūrėja, tačiau prieš metus atrado naują sritį savirealizacijai ir nėrė į šią veiklą stačia galva. Šiandien ji sėkminga nekilnojamojo turto ekspertė.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad gyvenime reikėjo pokyčių. Aš virš 15 metų dirbau vienoje srityje, papuošalų kūrimas lydėjo šalia, bet norėjosi naujų iššūkių ir aš sau daviau laiko atrasti save iš naujo. Visada žavėjausi nekilnojamo turto eksperto profesija, vėliau supratau, kad tai yra mano, nes aš turiu patirties, o kai sulaukiau pasiūlymų prisijungti į kompaniją, pamačiau, kad tikrai turiu ką nuveikti“, – laidoje atviravo moteris.

Tokios profesijos kelią Natalija rekomenduoja rinktis komunikabiliems, tačiau ne tik kalbėti, bet ir klausyti mėgstantiems žmonėms, kurie puikiai moka organizuoti savo laiką bei yra dinamiški. Beje, gausybę skirtingų projektų kiekvieno pirkėjo skoniui siūlanti nekilnojamo turto agentūra „Capital“, kurioje save iš naujo atrado Natalija, neseniai atšventė 10-ąjį gimtadienį.

Prieš perkant būstą Natalija pataria išsigrynintą savo viziją ir būtinai įvertinti šeimos dydį, pagausėjimo perspektyvą, lokacijos patogumą bei pasidomėti nekilnojamo turto vystytoju ir pardavėjo patikimumu.

Moteris tvirtina, jog naujajame karjeros kelyje jaučiasi lyg savose rogėse, o džiugesį darbe kelia ne atlyginimas, bet laimingų klientų šypsenos.

„Tai labai dinamiškas darbas, visos dienos skirtingos ir nepanaši į praeitą dieną. Mane žavi bendravimas, komunikavimas su žmonėmis, aš mėgstu padėti, mane džiugina žmonės, kurie paprasti, nuoširdžiai padėkoja, padovanoja uogienės stiklainį, nes tokios smulkmenos yra širdžiai malonios, jog darbą gali dirbti ne dėl pinigų ir kartais tu padarai daug daugiau nei tau priklauso, nes tau gera tai daryti“, – pasakojo Natalija.

„Gyvenimas versle“ – jau antrą sezoną skaičiuojanti laida, kurioje vedėja Dovilė Urbanaitė pristatys ir atskleis šalyje veikiančių įdomiausių, populiariausių bei netikėčiausių verslų istorijas. Lietuva koja kojon žengia su pasauliniais inovacijų pokyčiais ir savo šalyje turi būrį kūrybingų, sumanių ir savo sritį išmanančių verslininkų, kurie suburdami profesionalias komandas gali didžiuotis atradę raktą į verslo sėkmę. Apie visą tai – kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.