Paaiškėjo nežinomi faktai apie Tomo Cruise'o mylėtas moteris

Pernai 60-metį atšventęs Tomas Cruise’as pašėlusiu greičiu skrieja motociklu, pats pilotuoja lėktuvą ir vis dar ieško vienintelės savo meilės.

T.Cruise'as pernai atšventė savo 60-metį.<br> AFP/scanpix nuotr.
T.Cruise'as pernai atšventė savo 60-metį.<br> AFP/scanpix nuotr.
M.Rogers T.Cruise’as vedė 1987-aisiais – vos po dviejų mėnesių draugystės.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
M.Rogers T.Cruise’as vedė 1987-aisiais – vos po dviejų mėnesių draugystės.<br>CAP/„Scanpix“ nuotr.
N.Kidman labai stengėsi prisitaikyti prie T.Cruise’o.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
N.Kidman labai stengėsi prisitaikyti prie T.Cruise’o.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
K.Holmes gerbėjai ir scientologijos priešininkai aktorę neretai pasitikdavo su plakatais: „Bėk, Katie, bėk!“<br>„Capital Pictures“ / „Scanpix“ nuotr.
K.Holmes gerbėjai ir scientologijos priešininkai aktorę neretai pasitikdavo su plakatais: „Bėk, Katie, bėk!“<br>„Capital Pictures“ / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 30, 2023, 2:42 PM

Jau kuris laikas sklando gandai apie T.Cruise’o romaną su 31 metais jaunesne asmenine asistente Emily Thomas.

Vis dėlto filmų „Džeris Magvairas“ („Jerry Maguire“), „Magnolija“ („Magnolia“), „Paskutinis samurajus“ („The Last Samurai“) žvaigždė vesti neskuba. Galbūt dėl to, kad jau trejos jo vedybos baigėsi skyrybomis.

Mimi Rogers

Aktorę M.Rogers (67 m.) T.Cruise’as vedė 1987-aisiais – vos po dviejų mėnesių draugystės. Būtent Mimi įtraukė jį į scientologiją – religiją, kuri remiasi amerikiečių mokslinės fantastikos rašytojo Rono Hubbardo (1911–1986) mokymu.

Po poros metų M.Rogers pasitraukė iš scientologijos.

Vėliau ji apkaltino tuometį šio religinio judėjimo lyderį išprovokavus jos skyrybas su T.Cruise’u. Aktorius iki šiol išpažįsta scientologiją.

Jų santuoka truko maždaug trejus metus ir nutrūko ne tik dėl to, kad M.Rogers prarado susidomėjimą scientologija. Ne mažiau svarbu buvo tai, kad ji negalėjo pagimdyti vaikų.

„Griaustinio dienos“ („Days of Thunder“, 1990 m.) filmavimo aikštelėje T.Cruise’as susižavėjo tuomet jauna aktore Nicole Kidman (55 m.). M.Rogers buvo kaipmat pamiršta.

T.Cruise’as N.Kidman vedė taip pat po kelių mėnesių pažinties – 1990-ųjų gruodį.

Nicole Kidman

Neįmanoma būti T.Cruise’o žmona ir nesilaikyti jo įsitikinimų. Nicole neliko nieko kito kaip tik įstoti į scientologų sektą.

N.Kidman labai stengėsi prisitaikyti prie T.Cruise’o. Pavyzdžiui, 180 cm ūgio aktorė atsisakė savo taip mėgstamų aukštakulnių batelių, kad neatrodytų pernelyg aukšta šalia 170 cm ūgio sutuoktinio.

O svarbiausia jos misija šeimoje buvo pagimdyti vaikų. Vis dėlto pastoti jai nesisekė. Todėl pora nutarė įsivaikinti.

Taip N.Kidman ir T.Cruise’o šeimoje atsirado dviejų mėnesių Isabelle Jane (30 m.). Po poros metų – Connoras Antony (28 m.). Bet pora ir toliau stengėsi susilaukti biologinių vaikų.

Pradėjusi filmuotis trečiame bendrame su T.Cruise’u filme „Plačiai užmerktos akys“ („Eyes Wide Shut“, 1999 m.) N.Kidman sužinojo, kad laukiasi. Pagaliau!

Bet ši žinia neatnešė džiaugsmo. Erotinės mistinės psichologinės dramos kūrimas virto tikru pragaru. Kino juostos režisierius Stanley Kubrickas (1928–1999) dažnai iš naujo filmavo scenas, nes Tomui nesisekė.

Jis išliedavo savo pyktį ant Nicole, ši išgyveno ir į jo rėkavimus atsakydavo tuo pačiu. Dėl streso aktorė patyrė persileidimą.

Baigęs filmuotis „Plačiai užmerktose akyse“ T.Cruise’as kibo į naują vaidmenį psichologiniame trileryje „Vanilinis dangus“ („Vanilla Sky“, 2001 m.). O filmavimo aikštelėje jis susižavėjo gražuole ispane Penelope Cruz (48 m.).

Būtent tai tapo paskutiniu N.Kidman kantrybės lašu. Per „Oskarų“ teikimo ceremoniją aktorė kaukšėjo aukštakulniais. Vadinasi, T.Cruise’as – jau praeitis.

11 metų trukusi N.Kidman ir T.Cruise’o santuoka subyrėjo.

Katie Holmes

T.Cruise’o meilės romanas su P.Cruz baigėsi po trejų metų. Buvo kalbama, kad po nutrūkusių santykių su ispane scientologų sekta net paruošė slaptą projektą – rasti T.Cruise’ui „tinkamą žmoną“.

Neva buvo surengtos kelios atrankos, esą su keliomis kandidatėmis T.Cruise’as net susitiko.

2005-aisiais T.Cruise’as vėl įsimylėjo. Apie tai aktorius emocingai pranešė Oprah Winfrey (69 m.) televizijos laidoje. T.Cruise’o išrinktąja tapo jauna aktorė Katie Holmes (44 m.), kurią jis pažinojo jau... mėnesį. T.Cruise’as švytėjo iš laimės. Matydama tai O.Winfrey pasakė: „Viskas, vaikinas pražuvo.“

Galima įsivaizduoti, kaip jautėsi Katie, kai iš užkulisių buvo tiesiog ištempta į studiją.

T.Cruise’as visiems pasakojo, kad pagaliau rado savo antrąją pusę ir yra dėkingas už kiekvieną su Katie praleistą akimirką.

2006-aisiais jiems gimė dukra Suri, o po pusės metų T.Cruise’as ir K.Holmes susituokė.

Dar iki vedybų K.Holmes oficialiai išsižadėjo katalikybės ir ėmė išpažinti scientologiją. Prieš tai ji turėjo lankyti specialius kursus.

K.Holmes gerbėjai ir scientologijos priešininkai aktorę neretai pasitikdavo su plakatais: „Bėk, Katie, bėk!“

Vis dėlto K.Holmes ir T.Cruise’o santuoka atrodė tvirta.

„Ji – mano mylima žmona, mano mylima aktorė. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Jau po pirmo susitikimo žinojau, kad vesiu Katie, ir vos ne iš karto nupirkau sužadėtuvių žiedą“, – prisipažino T.Cruise’as viename interviu.

Bet 2012-aisiais K.Holmes viešai ėmė rodytis tik su dukterimi Suri. „Katie pasirengusi bėgti“, – šmaikštavo aktorės gerbėjai. Ir jie buvo teisūs.

Vieną dieną K.Holmes, nieko neaiškindama ir neįrodinėdama, įteikė skyrybų prašymą. Vėliau T.Cruise’as sakė, kad ši žinia jam buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus.

K.Holmes grįžo į katalikybę ir atsiėmė Suri iš mokyklos, kurioje buvo išpažįstama scientologija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu