S. Baradinsko sėkmė taps santykių išbandymu su B. Tiškevič: „Buvo šokas, supratau, kad dabar stipriai keisis gyvenimas“

Vienas poras vienija vaikai, kitas – verslai, tačiau yra tokių laimingų žmonių, kuriuos sieja svajonės ir jų siekimas drauge. Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas – neseniai susižadėjusi pora, į kuriuos be galo smagu žiūrėti, jų įdomu klausyti ir norisi džiaugtis jų sėkme.

 Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Beata Tiškevič.<br>Ugne Henriko nuotr.
Beata Tiškevič.<br>Ugne Henriko nuotr.
Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.<br>T.Bauro nuotr.
Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.<br>T.Bauro nuotr.
Beata Tiškevič.<br>Agnės Papievytės nuotr.
Beata Tiškevič.<br>Agnės Papievytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-04-04 15:07, atnaujinta 2023-04-04 15:08

Štai Beata neseniai pristatė savo antrąją knygą, kuri buvo iššluota iš knygų lentynų ir dėl milžiniškos sėkmės pakartotinai išleista net penktą kartą, tuo metu Saulius prieš keletą savaičių išgirdo visą Lietuvą pradžiuginusią žinią – jis tapo išrinktuoju talentu, patekusiu į prestižiškiausią pasaulio kino mokyklą Holivude. Tačiau būnant poroje išbandymas santykiams yra ne tik tada, kai užklumpa bėdos, tačiau ir tuomet, kai aplanko didžiulė sėkmė.

„Tai ir būna didžiausi išbandymai santykiams – esu mačiusi, kad būtent tada, kai atsitinka momentas, kur jau, atrodo, abudu laukia, ir kažkodėl tada pasuka skirtingais keliais. Man atrodo, kad yra labai svarbu normalizuoti savo jausmus, o ten būna ir pavydo, ir baimės. O kas, jeigu jis ten nuvarys ir nerealiai viskas bus? Ir tada supras, kokia prasta ta Beata. Kai sužinojau, kad Saulius įstojo, man gal tris dienas buvo šokas, aš nejaučiau nieko, nes supratau, kad dabar stipriai keisis gyvenimas ir aš nežinau, kaip“, – LNK laidoje „Bus visko“ kalbėjo Beata Tiškevič.

Beata prabilo ir apie savo požiūrį į santykius, kuris buvo įtakotas vaikystės. Moteris sako – augau šeimoje, kurioje žinios ir mąstymas buvo didžiausia vertybė, o visa kita ne taip svarbu. Todėl ir jai buitis atsidūrė ne prioritetų viršūnėje, kas tradiciniam vyrui būtų absoliučiai nesuprantama.

„Daug laiko vaikystėje praleidau su močiute. Mano močiutė baigė tik 4 klases ir ji man diegė, kad yra labai svarbu mokytis. Pavyzdžiui, jeigu man mama liepdavo kažką daryti iš buities darbų, močiutė man sakydavo: aš padarysiu, tu geriau pasiruošk kontroliniam arba olimpiadai. Ir tai man suformavo, kad tie dalykai, kuriuos aš galiu padaryti su savo mąstymu ir smegenim yra svarbesni negu grindis išplauti.

Aš iki šiol taip gyvenu, man netrukdo, jeigu tos grindys purvinos, bet aš knygą parašau. Mano prioritetų sąrašas taip susidėlioja. Pagal tai aš ir partnerį renkuosi, nes tas partneris, kuris prioretizuotų grindis, o ne tai, ką aš galiu nuveikti savo karjeroje, mane nuvertintų ir negalėčiau būti su tokiu žmogumi“.

Saulius Baradinskas prisiminė tuos laikus, kai sėkmė buvo tik pakeliui, o jos laukti teko ne ant raudono kilimo, bet su tuščiomis kišenėmis.

„Kai ateina nauji sekėjai ir jie pamato tas nuotraukas ant raudono kilimo Europos kino akademijos apdovanojimuose ar Sidabrinę gervę, atrodo, svajonių gyvenimas, bet aš galiu pasakyti, kad tai yra 1 arba 2 procentai, nes 98 procentai yra juodas darbas ir kiekviena profesija yra labai sunki. Kad būčiau ten, kur dabar esu, man reikėjo labai daug paaukoti, buvo dienų, kai aš neturėdavau pinigų ir kažko negalėdavau. Mane draugai pakviesdavo pietų pavalgyti, sakydavau – aš šiandien, žinok, praleisiu. Mes aš neturėjau, kaip sumokėt“, – atvirauvo S. Baradinskas.

Kaip palaikyti vienas kitą ir kodėl tai taip svarbu? Kas padėjo Sauliui išsivaduoti iš depresijos? Ir kodėl Beatos sprendimas studijuoti psichologiją šiandien yra naudingas ne tik jai, bet ir aplinkiniams? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.