Netikėtą svečią žaidime išvydęs Mantas Katleris neslėpė emocijų: „Nusiminiau“

Šio šeštadienio TV3 laida „galvOK“ bus kaip niekad paslaptinga dėl netikėtų savo svečių. Juos išvydę vaikai tikrai apsidžiaugs, o tėvai negalės patikėti savo akimis! Tačiau ir vieni, ir kiti neabejotinai bus laimingi. Ir viskas dėl to, jog į suktų klausimų karuselę šįkart leisis vaikų numylėta Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas.

Mantas Katleris.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mantas Katleris.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Netvarkos Nykštukas.<br> TV3 nuotr.
 Netvarkos Nykštukas.<br> TV3 nuotr.
 Kakė Makė.<br> TV3 nuotr.
 Kakė Makė.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 22, 2023, 2:38 PM, atnaujinta Apr 22, 2023, 6:26 PM

Nuo balandžio 21-osios šiuos herojus vaikai ir jų tėvai jau gali išvysti ir didžiuosiuose ekranuose. Čia 5-metė mergaitė visus kviečia dar niekuomet nepatirtam nuotykiui – lietuviškam animaciniam filmui visai šeimai „Kakė Makė: MANO FILMAS“.

Filmo žiūrovai bus pradžiuginti daugybe magiškų akimirkų. Jau pirmomis filmo sekundėmis vaikai ir tėvai bus nustebinti, kad Kakė Makė šį filmą kuria pati: pasakoja apie kasdien patiriamus nuotykius, pristato veikėjus ir pirmą kartą atskleidžia savo tėvų vardus...

Tačiau šį šeštadienį jos laukia ir kita užduotis – žaidimas „galvOK“. Neįtikėtina užduotis – žaisti su vaikams skirto filmo herojais – laukė ir komandos kapitonų. Šįkart Mantas Katleris tapo Kakės Makės, o Marijonas Mikutavičius – Netvarkos Nykštuko komandos nariu.

Jau nuo pirmųjų žaidimo sekundžių vaikų numylėta herojė buvo pasiryžusi siekti pergalės. Tačiau ar viskas buvo taip paprasta? Kakės Makės laukė tiek linksmos, tiek rimtai pasukti galvą versiančios akimirkos. Vienu metu laidos vedėjui A. Žiurauskui netgi teko pripažinti, kad tokios sutrikusios Kakės Makės dar nėra matęs, o štai jos komandos kapitonas M. Katleris turėjo kitą tikslą – mergaitės nesupykdyti.

„Tikiuosi, kad šiandien jos piktos ir nepamatysime“, – laidos filmavime tikėjosi jis.

Pabendravęs su nauja komandos drauge, šios komandos kapitonas ėmė nerimauti ir dėl kitos priežasties – jos amžiaus. Ar Manto partnerė tikrai pajėgė atsakyti į visus sukto žaidimo klausimus?

„Nusiminiau, nes sužinojau, kad Kakei Makei – tik 5 metai“, – juokėsi M. Katleris.

Ne ką paprasčiau buvo ir priešininkų komandai. M. Mikutavičiui nuolat įtampą kėlė Netvarkos Nykštuko elgesys – pastarasis niekaip negalėjo apsispręsti, kurį atsakymo variantą pasirinkti. Tai kartais palydėjo ir prie klaidingų spėjimų…

„Marijonai, ant ko tu dabar pyksti? Ant žaidimo, savęs ar nykštuko?“ – išgirdęs vieną neteisingą šio dueto atsakymą progos pajuokauti nepraleido M. Katleris.

Savo ruožtu Kakė Makė ir M. Katleris vėliau atrado ir tai, kas, nepaisant amžiaus skirtumo, sieja juos abu. Pasirodo, kad jiems abiem labai patinka žiema – būtent pagal šį metų laiką jie pasirinko ir vieną iš klausimų temų. Tačiau ar komandai pavyko atsakyti teisingai?

Klausimas pasirodė esantis ne iš lengvųjų – Kakė Makė vadino jį mažų mažiausiai keistu, o M. Katleris niekaip negalėjo rasti jam tinkančio atsakymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.